De Fed laat de economie instorten, omdat dat het hele punt van hun bestaan is, meldt de 2e slimste man ter wereld.

De Fed werd opgericht onder het mom van marktstabiliteit, maar zoals alle “handelingen” van de overheid was het echte doel voor de ware globalistische eigenaren van Amerika om de amplitudes van de boom en bust cycli te vergroten, zodat ze op de cyclische dieptepunten alles goedkoop opkopen van weggevaagde Amerikanen.

De onderstaande grafiek laat precies zien wat de Fed deed om opzettelijk de Grote Depressie te veroorzaken:

Ze doen vandaag precies hetzelfde, om met opzet de grootste depressie te veroorzaken:

En nu, net als aan de vooravond van de Grote Depressie, is de Fed aan het verkrappen terwijl ze de rente verhoogt.

De Fed weet precies wat ze doet.

De Fed is een cruciaal knooppunt van de wereldregering.

De Fed was instrumenteel in de financiering van het PSYOP-19 ontvolkings- en controleprogramma.

De Fed veinst onwetendheid, maar de bovenstaande 3 grafieken zijn bekend bij Powell & Co.

We zijn getuige van de activering van PSYOP-MARKET-CRASH om samen te vallen met alle andere psyops van CFR, WEF, VN, Wall Street, overheid, enz. om hun Grote Reset in te luiden.

Net zoals de centrale banksters van de G7 sinds hun Grote Financiële Crisis van 2008 hun QE, CPI aangepaste NIRP en diverse andere frauduleuze beleidsmaatregelen hebben gecoördineerd, trekken zij nu gezamenlijk de stekker uit het wereldwijde financiële systeem terwijl hun PSYOP-HYPERINFLATIE wordt opgevoerd.

door Paul Craig Roberts:

De Federal Reserve heeft een lange geschiedenis van verkeerde beslissingen. Tenzij de Federal Reserve de economie wil laten instorten, zal het huidige beleid van hogere rentevoeten de geschiedenis ingaan als de meest foute lezing van de economie sinds de Grote Depressie.

De prijzen in Duitsland, Engeland en Europa stijgen sterk, maar niet door meer geldschepping. Ze stijgen omdat Amerikaanse sancties tegen Rusland het energieaanbod hebben verminderd en het transport hebben verstoord. De verminderde aanvoer heeft de prijzen opgedreven van alles wat afhankelijk is van energie en transport.

De VS ondervindt deze problemen niet in dezelfde mate. De energieprijzen zijn wat gestegen, omdat de bedrijven van de situatie profiteren.

In de VS zijn de hogere prijzen te wijten aan tekorten als gevolg van de lockdowns die bedrijven sloten en bevoorradingsketens verbraken. In de globale wereld van Amerika beperken problemen in het buitenland het aanbod hier. Het punt is dat de inflatie geen monetaire inflatie is. Daarom is het beleid van de Federal Reserve om de rente te verhogen onzinnig. Hogere rente verhoogt alleen de kosten, verkleint het aanbod en betekent hogere prijzen.

Als de Federal Reserve werkelijk weet wat ze doet, probeert ze opzettelijk een economische ineenstorting te veroorzaken, waardoor ik me afvraag of de Federal Reserve heult met het WEA-plan van Klaus Schwab om crises te veroorzaken die gebruikt kunnen worden om hardhandig te regeren.

Het laatste nieuws in de VS, indien niet verzonnen, is dat de consumentenvraag instort. Federal Express meldt dat zijn bedrijf pijn lijdt omdat de bestellingen afnemen. Handelaren melden dat het consumentenverkeer afneemt. De vastgoedmarkt is tot stilstand gekomen. Het is onzinnig dat de Federal Reserve de rente verhoogt tegen een instortende consumentenvraag.

Dus de echte vraag is: wat is de Federal Reserve echt van plan?

De 2e slimste man ter wereld:

Laat me Roberts’ artikel corrigeren.

De Fed heeft zich nooit vergist. De Fed weet precies wat ze doet.

De Fed staat op één lijn met het WEF.

De Fed wist dat door biljoenen dollars te drukken voor “pandemische” hulp en het illegaal schenken van kleine bedragen aan de gemiddelde Amerikaan, dat wanneer dat geld zou worden uitgegeven, de consumentenvraag zou instorten.

De Fed was altijd van plan de rente te verhogen, toen het geld werd gebruikt door steeds wanhopiger Amerikanen. Tegelijkertijd zouden de banken, die eigenaar zijn van de Fed, nooit de rente op spaargeld verhogen, terwijl ze tegelijkertijd de rente op creditcards, leningen en hypotheken zouden verhogen. Dit zet niet alleen de Amerikanen nog meer onder druk, het dwingt ook kleine en middelgrote bedrijven om minder mensen aan te nemen en meer te ontslaan. Grote bedrijven hebben dan de optiek om ook meer werknemers te laten gaan.

De Fed zorgt voor een hogere werkloosheid, die samenvalt met hun verslechterende economische omstandigheden.

Dit was allemaal gepland en wordt nu uitgevoerd, precies zoals het was in de aanloop naar de Grote Depressie, zoals in de grafiek hierboven.

De grafieken, de mandaten en het beleid bewijzen allemaal onomstotelijk, dat de Fed een ongrondwettelijke en criminele centrale bank in privébezit is, wiens voornaamste doel is, Wij het Volk te vernietigen, door langzaam alle eigendomsrechten en bezittingen te stelen.

De hele “pandemie” verschafte de vereiste dekking voor onhoudbare aandelen”markten” en de schuldsupercyclus, zodat de Fed nu zowel de laatste resten van de rijkdom van Wij het Volk kan onttrekken, als tegelijkertijd schulden kan kwijtschelden, terwijl ze de Grootste Depressie ontketent.

De Fed is een essentieel technocommunistisch knooppunt van één wereldregering, dat hun 4e industriële revolutie, de hel op aarde, versnelt.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Maar wie zijn dan die eigenaren van de FED? Die vraag kun je niet beantwoorden zonder van antisemitisme beschuldigd te worden, dus dat antwoord stopt hier.

Het spel is uit voor de Fed – de VS heeft geen andere keuze dan het spelbord om te kieperen

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Hagar
Hagar
4 maanden geleden

Terwijl de rente opzettelijk zeer laag werd gehouden, (zelfs rond nul!) werden overheden, bedrijven en de bevolking gestimuleerd om enorme leningen aan te gaan.

Vooral de overheid leende astronomische bedragen voor hun “stimulus” projecten.

Nu iedereen tot aan zijn nek in de schulden zit, gaan ze de rente optrekken, zodat iedereen (vooral de overheid) zich blauw gaat betalen aan rente.

Luister naar Sven Longshanks en Dr Matthew Raphael Johnson over de financiële reset:

https://www.radioalbion.com/2022/09/the-daily-nationalist-financial-great.html

[audio src="https://archive.radioalbion.com/DN/DN%20092222.mp3" /]

Rudolf
Rudolf
4 maanden geleden

Prachtig stuk ! Moet eigenlijk op de voorpagina van alle kranten !!!