Het covid “vaccin” doodt 2 van elke 1000 kinderen binnen een jaar. Wilt u dat uw kind één van die twee is die zal sterven?” – Dr. Chris Alan Shoemaker

De artsen spreken zich uit.

Een voormalig lid van het Eastern Ontario Covid Response Team, Dr. Chris Alan Shoemaker, hield een toespraak voor honderden op Parliament Hill in Ottawa over de dodelijke gevaren van de experimentele mRNA covid injecties. Hij hield de nationale vlag van Denemarken vast als erkenning van de recente intrekking door dat land van de covid-prikken voor personen onder de 50 jaar en vervolgde dit met een exclusief interview met de RAIR Foundation USA.

Dr. Shoemaker, een erkende arts uit Ontario met 45 jaar ervaring, heeft gewerkt in de spoedeisende geneeskunde, familiepraktijk en op militaire bases. Van 2020 tot 2022 werkte hij in de directe patiëntenzorg in de West Ottawa Covid Care Clinic en maakte hij deel uit van het Eastern Ontario Response Team voor Covid-19. Zijn ervaring met de vaccins heeft hem ervan overtuigd dat “het vaccin een giftiger versie is dan het virus. Giftiger, schadelijker en dodelijker, vooral op lange termijn omdat het je t-cellen beschadigt,” legt hij uit. “Je t-cellen zijn een belangrijk onderdeel van je immuunsysteem om virussen en kanker te bestrijden. Het zal je snel of langzaam doden.”

Dr. Shoemaker, die vanuit Londen, Ontario, naar Ottawa reisde voor een weekenddemonstratie, roept de Canadese regering op om alle covid-prikken op kinderen te stoppen. “Hou je naalden uit de schouders van onze kinderen. De medische feiten hierover staan buiten kijf. Kinderen krijgen nul hulp door deze vaccins,” zei hij. “Het doodt twee op de 1000 binnen een jaar. Wilt u dat uw kind één van die twee is die zal sterven?”

Covid-vaccins lijken ook jonge artsen in recordaantallen te doden. Achtendertig artsen zijn de afgelopen weken in Canada overleden. “Velen van hen stierven binnen tien dagen na hun vierde prik. Ze volgden gewoon de regels. Het waren goede mensen,” zei Dr Shoemaker.

De cijfers zijn binnen, en de doodsstatistieken zijn vernietigend. Volgens de goede dokter werken de injecties niet eens. “Ze maken je vier keer meer kans om covid te krijgen. De laatste acht maanden is 95 procent van de mensen op de IC volledig gevaccineerd. De gevaccineerden zijn geschaad. Hun immuunsysteem is beschadigd. Stop met het beschadigen van je immuunsysteem. Je houdt de pandemie alleen maar in stand.”

En het doodt ook kinderen. Het Britse Office of National Statistics bracht onlangs een rapport uit dat de verschrikkelijke tol van het vaccin voor kinderen laat zien. Na bestudering van de eerste acht maanden van de vaccinatie van kinderen, hoopten ze op een vermindering van 10% van het sterftecijfer. Ze vonden het tegenovergestelde. Dr. Shoemaker ontdekte dat de dubbel gevaccineerde kinderen met 5.200% meer stierven dan niet-gevaccineerde kinderen. “Uw 10- tot 14-jarige heeft nu, volgens bewezen statistieken uit het Verenigd Koninkrijk, 100 keer meer kans om in de volgende zes maanden te sterven dan een niet-gevaccineerd kind. Dit is een verschrikkelijk getal. Dit is waarom ik de vlag van Denemarken op dit moment trots vasthoud.”

Dr. Shoemaker vergeleek ook de covid-cijfers in Zuid-Afrika, waar de vaccinatiegraad slechts zes procent bedraagt, en de ziekte door covid minimaal is, met die van Israël en Nieuw-Zeeland, waar de vaccinatiegraad extreem hoog is, de ziektecijfers stijgen, en die landen zien het Vaccin Acquired Immunodeficiency Syndrome. “Het is allemaal troep. Er zitten slechte dingen in. De giftigheid van dit door mensen ontworpen genoom dat in je schouder wordt geïnjecteerd is 100 keer erger dan het krijgen van het virus. De injecties gaan rechtstreeks je bloedbaan in, je beenmerg, je hersenen, je hartspier, eierstokken, testikels.”

Terwijl vaccinatiepatiënten zich bewust worden van de gevaren voor hun gezondheid, noemt Dr. Shoemaker de spike-eiwitproductie van de gevaccineerden een voortdurend risico. “Het effect op het algemene immuunsysteem (is slecht), het feit dat je immuunsysteem in stof is veranderd als je vier injecties hebt genomen – dat is niet goed voor je levensduur. Eigenlijk betekent het dat 50 het nieuwe 70 is. Vijftigjarigen zullen sterven in het tempo van zeventigjarigen.”

Dit wordt al bevestigd door begrafenisondernemers over de hele wereld. Recente rapporten van een balsemer uit Alabama, Richard Hirschman, onthullen dat de leeftijd van overlijden daalt, en hij en zijn collega’s vinden de vorming van bizarre, calamaris-achtige stolsels in de aderen en slagaders van gevaccineerde patiënten. “Voorafgaand aan de effecten van deze vaccins, zijn deze nooit gevonden in menselijke slagaders. Deze proteïnerijke klonters, proteïnerijke verstoppingen, zijn in de laatste 100 jaar nog nooit in menselijke slagaders gevonden. Het gebeurt dus alleen in de slagaders van gevaccineerde mensen. En het gebeurt pas sinds april, mei en juni 2021,” zei Dr. Shoemaker. “Mensen sterven aan iets dat zich in hen voortplant. En het verspreidt zich door de reactie van het lichaam op het vaccin. Het gebeurt pas sinds de vaccins er zijn.”

In zijn krachtige toespraak op Parliament Hill ging Dr. Shoemaker in op de gevaren van het vaccin voor zwangere vrouwen, de enorme toxische belasting die elke injectie met zich meebrengt – 40 biljoen mRNA-strengen – en het normaliseren van myocarditis, Sudden Adult Death Syndrome en een groot aantal andere ziekten bij verder gezonde mensen. Hij sprak over de opzettelijke verstikking van een effectieve, veilige behandeling met Ivermectine en deed een rechtstreeks beroep op de regering.

“Ze zijn dodelijk voor mensen, zowel op korte als op lange termijn. Ik moet zeggen tegen onze premier, Mr. Ford, en tegen onze premier, Mr. Trudeau, maak deze vaccinaties alstublieft verboden in Canada net zoals ze verboden zijn in Denemarken. Doe het voor 1 oktober en red het leven van Canadese kinderen. U vermoordt kinderen in Canada door ze deze vaccinaties op te dringen.” Dr Shoemaker smeekte de verzamelde menigte: “Geloof niet langer in de overheid. Ze vertellen u een verhaal. Ze houden een mythe in stand. Ze maken jullie niet veiliger.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Duitse onderzoekers onderzoeken Covid-“vaccins” en het bloed van gevaccineerden en zeggen onmiddellijk te stoppen met vaccineren

5 2 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Rudolf
Rudolf
4 maanden geleden

Beter allemaal nog één spuitje geven ! Lost voor iedereen veel op !!