Baudet meldde dat minister Kaag aan het St Anthony’s College in Oxford gestudeerd heeft. Volgens Baudet is dat een marxistische opleiding waar spionnen worden opgeleid. Dat is geen persoonlijke aanval, zoals de Kamervoorzitter beweert, maar een feitelijke vaststelling.

Eerst protesteerde WEF-minister Kaag, waarna het hele kabinet de zaal verliet.

NOS:

Op een gegeven moment kwam premier Rutte alleen weer terug. Hij zei in een verklaring: “Dat Kamerleden de grens van het betamelijke opzoeken hoort bij het debat, maar dit is een grens overgegaan. Dit is onacceptabel. In overleg met de rest van het kabinet ga ik hier weer zitten, maar alles hangt af van wat er verder gezegd wordt.”

Bergkamp wilde vervolgens dat Baudet zijn woorden over Kaag terugnam. Dat weigerde hij, en hij herhaalde ongeveer wat hij eerder had gezegd. Daarop zei Bergkamp: “Ik ontneem u het woord.”

Wel mooi dat Baudet die heks de Kamer uitgejaagd heeft. Dat is Wilders niet gelukt. Wilder’ s hele bijdrage vind je trouwens hier.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Sigrid Kaag geeft toe dat het Wereld Economisch Forum een op regels gebaseerd systeem heeft opgezet…. een systeem dat ervoor zorgt dat de rijkdom verdeeld wordt onder de elite

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

19 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Andre
Andre
4 maanden geleden

Kijk wat ze doet! Ze pakt direct haar mobiel en gaat texten. Als je wordt aangevallen dan ga je de discussie aan en pak je niet je telefoon. Wie en wat text ze?

Jerome
Jerome
4 maanden geleden

Baudet is gecontroleerde opposite, een judasgeit voor de ‘boze’ Nederlanders. Het is allemaal theater, die gespeelde boosheid van hem en de tweede kamer. Ik weet niet of iedereen in zijn team daarvan op de hoogte is, misschien zijn sommigen naïef. Ook hij heeft braaf trouw gezworen aan nepkoning Willempie, en als hij in de regering zou zitten dan kan hij zich verschuilen achter dat er nu eenmaal compromissen gesloten moeten worden.
Baudet zijn grote voorbeeld is Theodore Herzl, de mede-oprichter van Israël, een zionist van de meest gewelddadige soort. Baudet was in 2016 te zien in een t shirt met daarop de tekst Israël defensie forse en hun logo.
In een interview zij hij “Ik stem zonder uitzondering in het Israëlische belang, punt”

Ik kan soms een luis in de pels zijn, maar soms denk ik waarvoor eigenlijk ? Waarom zijn mensen niet meer op hun hoede ? Anno nu worden ‘wakkere’ mensen bijna net zo makkelijk voor de gek gehouden als de sheeple.

Jerome
Jerome
4 maanden geleden
Antwoord aan  Jerome

Nog iemand die een intelligente, inhoudelijke aanvulling wil geven, bijvoorbeeld over het feit dat Baudet een ultrazionist is die, eenmaal aan de macht precies zal doen wat zijn joodse meesters hem verrellen. Met andere woorden dat er niets zal veranderen.
Iemand ?

Petra
4 maanden geleden
Antwoord aan  Jerome

Zonder BEWIJS negeren we dit soort berichten.

EERST BEWIJS A.U.B.

IMG_20220804_092054_578.jpg
Johan
Johan
4 maanden geleden
Antwoord aan  Petra

November 26, 2020 – De CIDI-manifestatie #KeppelOp verliep woensdagmiddag uitermate succesvol. Minister Grapperhaus en Kamerleden van verschillende partijen spraken zich uit tegen antisemitisme. FVD-Kamerleden Thierry Baudet en Theo Hiddema spraken zich uit voor de veiligheid van de Joodse gemeenschap in Nederland.

https://www.cidi.nl/keppelop-cidi-organiseert-succesvolle-manifestatie-tegen-antisemitisme/

Van Thierry Baudet is het opvallend dat hij Joden in bescherming lijkt te nemen, als het gaat om zijn ‘complottheorieën’. Het is lastig om je voor te stellen dat hij niet van hun rol in een aantal zaken op de hoogte is. 

https://denaaktekeizer.org/2022/01/26/blik-op-gecontroleerde-oppositie/

Jerome
Jerome
4 maanden geleden
Antwoord aan  Petra

Ik ben het helemaal met u eens. Bij harde beschuldigingen horen harde bewijzen.

Geen Stijl essay – is Thierry Baudet een antisemiet ? Weet niet wanneer het geplaatst is.
Ik kan geen links geven met mijn tablet.
De rol van Theodore Herzl in de geschiedenis begrijpen vereist veel onderzoek naar het intenationaal jodendom, zionisten en de joodse bankierskartel. Bijvoorbeeld , Adolf Hitler was halfjoods, veel topnazi’s waren joods, hij werd gefinancierd door joodse bankiers, van Amsterdam, Londen, USA. President Rossevelt en hij waren twee handen op één buik. Wat we nu zien in de georchestreerde oorlog in Ukraïne tussen de ‘vijanden is een herhaling van zetten.
Bron onder andere: truth hertz radio, te vinden op odysee.com
Gebruik bij voorkeur de zoekmachine yandex.com

Johan
Johan
4 maanden geleden
Antwoord aan  Jerome

Ik begrijp niet wat u bedoelt, Adolf Hitler was half joods. Ik dacht het niet dat zijn verzinsels van klanten als de Kreek die zelf van joodse afkomst is.

Ome Wolf werkte alleen met joden samen om ze te verbannen naar Madagaskar, niets meer en minder.

U gaat nu ineens met alle winden meewaaien, staat u overigens vrij dat te doen.

Jerome
Jerome
4 maanden geleden
Antwoord aan  Johan

Johan, ik waai met geen enkele wind mee, nooit gedaan. Kan heel goed voor mezelf denken en ben wars van anderen daarvan vinden.

Ik wil u met klem vragen ( u inschattende gaat ù dat doen) om geconcentreerd naar onder andere de videos -‘Hitler supporters’, met name vanaf part 4.te luisteren. Het liefst allemaal.
– En ‘nazi jews part 1,2,3.
Van truth hertz radio, op odysee.com
Ik ken niemand van nu die met zoverl harde bewijzen komt als hij.

Frans H
Frans H
4 maanden geleden

Denk er aan…..niet reageren op trollen!!

Jean
Jean
4 maanden geleden

Roep dit al jaren èn de zelfgenoegzame dwazen hebben het nog niet door.
De linksfascistische neonazi dictatuur wordt werkelijkheid
Wat hitler niet is gelukt staat nu te gebeuren.
De eu is een linksfascistische neonazi bende onder regie van duitsers
We worden in europa geregeerd door linksfascistische neonazis met
behulp van hun gestapo.
Het hele systeem hangt aan elkaar van pedofielen,
linksfascistische neonazi
s leugenaars bedriegers en dieven
Èn de corrupte linksfascistische rechterlijke macht en de media en bankwezen doen mee.
Hitler lenin stalin en pol pot zouden jaloers zijn

Eelke Piers
Eelke Piers
4 maanden geleden

Dat het hele kabinet de Kamer verlaat geeft aan hoe dichtgetimmerd het kabinet is.
Een voor allen en allen voor een. Kost wat kost

Bas
Bas
4 maanden geleden

Er is wel wat belangrijkers te bespreken tijdens deze beschouwingen, maar nee, Thierry gaat het over Oxford en kaag hebben. Ongeveer net als Wilders met z’n “willen jullie meer of minder” uitspraak.
Aandacht afleiden, ophef veroorzaken, belangrijke items wegmoffelen. Dát is er bereikt. Die hele 2e kamerkliek is een bende corrupte sukkels en incompetente landverraders. Ze hadden dit schwabinet al 10x weg kunnen sturen. Waarom doen ze dat niet? Controlled opposition.

Jerome
Jerome
4 maanden geleden
Antwoord aan  Bas

En Reiner Fullmich bereidt al twee jaar een grote zaak voor om ze allemaal aan te klagen. Yeah sure. Wat zijn mensen toch makkelijk voor de gek te houden. En dan kwaad worden op de mensen die hun daarvoor probeert te waarschuwen.

Digital Overlord
Digital Overlord
4 maanden geleden
Antwoord aan  Jerome

@Jerome, en waar zoek jij je heil dan straks? Of uit welke hoek verwacht jij bijstand als de poep de wieken raakt?

Jerome
Jerome
4 maanden geleden
Antwoord aan  Digital Overlord

Digital overlord,
Het is beter geen heil te verwachten van mensen die namens onze belangen zeggen op te komen.. We zullen het als collectief moeten doen en zeer bedachtzaam voor infiltranten. In de basis is het al verkeerd onze macht uit handen te geven aan politieke leiders, want door te stemmen geven we onze macht letterlijk weg. Dat doen we al met onze geboorteakte, maar dat is een ander verhaal. Ik probeer mensen al vele jaren wakker te schudden zonder enig resultaat. Zou niet weten wat verder nog in mijn mogelijkheid ligt.

Bas
Bas
4 maanden geleden
Antwoord aan  Jerome

Las vanmorgen dat Reiner Fullmich beschuldigd wordt van het verduisteren van $1,5 miljoen van stichtingsgelden. Weet niet of het een lastercampgne is, alles is mogelijk tegenwoordig, zeker mensen helemaal kapot maken.

Petra
4 maanden geleden

Kaag deugt gewoon niet!

Laten we dat feit gewoon onder ogen zien.

Kaag deugt niet!

Rudolf
Rudolf
4 maanden geleden

Niet te ingewikkeld maken ! Kijk gewoon waar mensen voor staan en kies strategisch voorzover je het met ze eens kunt zijn en blijf je eigen opvattingen maken als je denkt dingen beter te weten of te kunnen bewijzen ! Voorlopig kies ik (en gebruik dat als graadmeter) voor diegenen die mordicus dwars tegen de medisch-farmaceutische KWAKZALVERIJ en overduidelijke nep’wetenschap’, tegen de hele volksverlakkerij ingaan.. Weten allemaal wie dat zijn..Maar als je denkt dat dat allemaal ‘controlled opposition’ is–een slappe modieuze term die te pas en te onpas zonder bewijzen of steekhoudende argumenten gebruikt wordt– wel, wát voor zinnige concrete actie stel je voor waar we wél iets aan hebben ? Buiten zeggen dat je dat ook niet weet ? Zullen we ons maar weerloos laten slachten ?