Tot voor kort lag een groot deel van de natie en de wereld onder de duim van autoritairen die Covid-19 lockdowns eisten in een “korte termijn” poging om “de verspreiding te vertragen”. Het was vanaf het begin een leugen; de twee weken om de curve zogenaamd af te vlakken veranderden in twee jaar hel voor tientallen miljoenen Amerikanen.

Terwijl het erop lijkt dat ze zich voorbereiden op Pandemisch Paniek Theater 2.0, maken ze zich ook op voor hun doel op langere termijn: “Klimaat-lockdowns”. Dat komt uit een rapport van Jack Posobiec waarin hij reageert op een artikel van het Wereld Economisch Forum dat de successen aanprijst die ze hadden met Covid-19 lockdowns en voorspelt hoe ze dezelfde praktijken zullen toepassen voor klimaatverandering.

Het verschil is dat de lockdowns voor klimaatverandering zullen lijken op Covid-19 lockdowns op steroïden.

Zoals Posobiec en velen van ons al maanden zeggen, was de generale repetitie van Covid-19 bedoeld om ons voor te bereiden op de allesomvattende gefabriceerde agenda rond klimaatverandering. Dit is al tientallen jaren het doel van de globalisten van het Wereld Economisch Forum, Council for Inclusive Capitalism en soortgelijke groepen. Ze hebben onvermoeibaar gewerkt om de massa’s te rekruteren en te indoctrineren om niet alleen mee te werken, maar om deel te nemen aan inspanningen om klimaatverandering de universele factor te maken in elke beslissing van regeringen, bedrijven en burgers, meldt The Liberty Daily.

Kijk hoe Posobiec beschrijft wat hij ziet:

De hysterie over klimaatverandering is een existentiële bedreiging. De globalistische elites gebruiken het als de ultieme controlerende factor, de sleutel die elke deur kan openen die nodig is om totalitarisme over de massa’s af te dwingen. En velen zullen gewillig gehoorzamen, zelfs met plezier.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Wereld Economisch Forum jubelt hoe miljarden zich aan Covid-Lockdowns hielden – en hoe ze nu Klimaat-Lockdowns in kunnen voeren

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Hagar
Hagar
4 maanden geleden

Zolang wij de moordlustige gifspuiters, de lockdownmaniakken, en de klimaatleugenaars niet in diepe koude kerkers hebben gepropt, zullen zij elk jaar opnieuw beginnen.