Onze cultuur is volledig en volkomen op zijn kop gezet. Als Amerikanen uit 1776 ons vandaag konden bezoeken, zouden ze absoluut geschokt zijn. Alles wat zij als goed beschouwden, wordt nu als slecht beschouwd, en alles wat zij als slecht beschouwden, wordt nu als goed beschouwd. Wij bewijzen misschien lippendienst aan de grondwet die zij ons gaven, maar de waarheid is dat wij alle waarden die het fundament van hun samenleving vormden, volledig hebben verworpen. Als gevolg daarvan degenereert onze cultuur snel en we zien het bewijs daarvan overal om ons heen, schrijft Michael Snyder.

Heb je ooit een politicus horen zeggen dat “Amerika groot is omdat Amerika goed is”?

Ooit was dat waar.

Maar nu is ons land overgenomen door mensen die ongegeneerd slecht zijn.

Zij beheersen de opvoeding van onze kinderen, zij beheersen het grootste deel van ons nieuws en entertainment, zij leiden de meeste van onze grote bedrijven, en zij bezetten de meeste belangrijke machtsposities in onze grootste steden.

Helaas beheersen ze ook volledig de zalen van de macht in Washington.

In de loop der tijd liet het Amerikaanse volk hen binnensluipen, en nu zijn zij “de elite”.

En ze vernietigen letterlijk onze cultuur.

Traditionele Amerikaanse waarden zijn verbannen naar de uithoeken van onze samenleving, en ze zijn vervangen door waarden die precies het tegenovergestelde zijn van wat onze samenleving ooit geloofde.

Op dit punt is de elite zo brutaal geworden dat ze willen beginnen met seksuele indoctrinatie op de kleuterschool, ze proberen enkele van de meest extreme vormen van seksuele afwijking denkbaar te normaliseren, en ze dringen aan op het opzetten van automaten “die drugsproducten zullen distribueren” zelfs in zeer afgelegen landelijke gebieden van het land…

De regering Biden zal 3,6 miljoen dollar besteden aan het opzetten van verkoopautomaten op het platteland van Kentucky voor de distributie van drugsbenodigdheden in het kader van een project van de National Institutes of Health (NIH).

“Onze kiosk, of KyOSK (KY Outreach Service Kiosk), zal worden voorzien van injectieapparatuur, naloxon, fentanylteststrips, hygiënekits, condooms en andere benodigdheden”, aldus het project. Dankzij de automaten kunnen drugsgebruikers zaken als spuiten kopen zonder in contact te komen met gezondheidsdeskundigen.

Naast drugsparafernalia zullen de kiosken ook “voedselpakketten, water, sokken en handschoenen, vrouwelijke hygiëneproducten, wondverzorging en hulpmiddelen/gidsen” verdelen, vertelde het National Institute on Drug Abuse aan de Free Beacon.

Op onze scholen zijn lezen, schrijven en rekenen vervangen door seks, drugs en politieke correctheid.

Wanneer veel van onze beïnvloedbare jonge kinderen eindelijk volwassen worden, gedragen ze zich als wilde beesten omdat ze absoluut geen morele basis hebben.

Dit weekend waren er vechtpartijen in stadions over het hele land toen de NFL een nieuw seizoen begon.

En als u uw favoriete lokale restaurant bezoekt, is er ook een kans dat u zich midden in een massale vechtpartij bevindt…

Tegenwoordig reageert de politie vaak niet eens op zulke incidenten omdat ze niet ernstig genoeg worden geacht.

Je moet al daadwerkelijk iemand onthoofden, om hun aandacht te krijgen…

Een moeder van twee kinderen in Noord-Californië die vorige week met een zwaard werd onthoofd, is geïdentificeerd en de vader van een van haar kinderen wordt beschuldigd van het plegen van de brute moord.

De familie van de 27-jarige Karina Castro heeft bevestigd dat zij donderdag op klaarlichte dag op straat voor haar huis is onthoofd door een man met een zwaard, meldde KGO-TV.

De man die haar volgens de politie heeft vermoord is de 33-jarige Jose Raphael Solano Landaeta, de vader van Castro’s 1-jarige dochter.

Kunt u zich zoiets voorstellen in de Amerikaanse straten in 1776?

Natuurlijk niet.

Maar tegenwoordig zijn zelfs onze rijkste steden veranderd in door misdaad geteisterde, door drugs geteisterde hellen. Kijk bijvoorbeeld, eens wat er gebeurd is met San Francisco…

De stad is nu beroemd om zijn verdorvenheid en verval. Met meerdere “poep tracking” apps om te voorkomen dat bewoners in de menselijke uitwerpselen stappen die op de trottoirs liggen, en met hele buurten en straathoeken vol met daklozen en Fentanyl-verslaafden, is het erg moeilijk voor de stad om zichzelf te presenteren als een droombestemming (hoewel ze het nog steeds proberen). Net als in LA en Portland, waar politiek links de touwtjes volledig in handen heeft, zijn dit het soort onfortuinlijke taferelen waarvan je in San Francisco regelmatig getuige kunt zijn:

Volgens recente schattingen zullen er in 2022 minstens 20.000 daklozen in de stad zijn, en zal het armoedeniveau rond de 11,3% van de bevolking blijven. Vorige daklozenschattingen dateren van 2019, en de enquêtes werden in 2020 overgeslagen vanwege de covid lockdowns. De misdaadcijfers van de Bay Area liggen volgens de FBI-statistieken ver boven het nationale gemiddelde, met vermogenscriminaliteit die meer dan dubbel zo hoog is als in de rest van de VS.

Overal waar je kijkt, verdwijnt het dunne laagje beschaving waar we dagelijks op vertrouwen.

Onze eens beschaafde samenleving is vervangen door een die absoluut wemelt van de roofdieren, verslaafden, perverselingen en seriemisdadigers van diverse pluimage.

Helaas beschrijft bovenstaande zin zelfs de man die momenteel in het Witte Huis verblijft en zijn familie.

In zo’n omgeving is het moeilijk voor iedereen om zich echt veilig te voelen. Toen ik het volgende verhaal tegenkwam over de moord op een beruchte rapper, dacht ik dat het echt samenvatte waar we vandaag de dag als samenleving staan…

Rapper PnB Rock plaatste een video op zijn Instagram waarin hij diamanten kettingen liet zien, vlak voordat hij werd doodgeschoten bij een overval op een kiprestaurant in Los Angeles, nadat zijn vriendin hun locatie had verraden door het in een bericht te taggen.

De rapper, 30, werd maandag rond 13.00 uur doodgeschoten bij een Roscoe’s Chicken & Waffles in het zuiden van Los Angeles, zei de politie, dagen nadat hij had onthuld het doelwit te zijn geweest van verschillende recente mislukte overvalpogingen.

In de video op zijn Stories op zijn inmiddels verwijderde Instagram, draagt Rock een Louis Vuitton sweatshirt met enorme diamanten kettingen om zijn nek terwijl hij in de camera rapt terwijl hij rondrijdt met zijn influencer vriendin Stephanie Sibounheuang vlak voor de fatale schietpartij.

In de komende dagen maakt het niet uit aan welke kant je staat.


Dissident:

Absoluut niet eens met deze opmerking. We leven in een tijd waarin Het Kwaad welhaast wanhopig Het Goed aanvalt.

Het is onze taak Het Goede te blijven verdedigen en Het Kwade te bestrijden.

Het is onze plicht onderscheid te maken.

Moeilijker is het niet. Het is een keuze die je elke dag weer maakt als je opstaat. Uiteindelijk, aan het eind van je leven word je maar op één ding afgerekend en dan bepaalt onze Schepper of je naar de hel of de hemel gaat.

Strijd dus elke dag voor Het Goed !!

Red je ziel. Hier heb je een tip:

Dissident wenst iedereen een Zalige Kerst

Iedereen zal een doelwit zijn.

Het had niet zo hoeven lopen.

Als we hadden vastgehouden aan de waarden van onze voorvaderen, zou onze natie er nu heel anders uitzien.

Maar in plaats daarvan hebben we consequent slechte leiders gekozen die ons op een koers hebben gezet die leidt tot nationale zelfmoord, en slechts een heel klein deel van de bevolking maakt daar luidkeels bezwaar tegen.

Als je van dit land houdt, zou wat ons is overkomen je diep, diep bedroefd moeten maken.

De elite dacht dat ze hun versie van een “utopia” aan het opzetten waren, maar in plaats daarvan hebben ze ons een eindeloze nachtmerrie gegeven.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Ze gaat ontploffen: Het is Weimar, maar waar is onze Adolf?

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
4 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Angie
Angie
12 dagen geleden

Correctie:Wij hebben onze leiders niet “gekozen”…al heel lang niet meer.

Johan
Johan
12 dagen geleden

Het persoonlijk leven is dood: Lang leve het volk!
Het persoonlijk leven is, of zou eigenlijk moeten zijn, dood. Dood omdat het ware doel van onze individuele levens is om ons volk vooruit te helpen: om onze plicht richting naar ons volk te doen.

Het is deze plicht welke ons definieert, als menselijke wezens. Wanneer we deze plicht negeren, en ons enkel bezig houden met onze eigen problemen, ons eigen comfort, ons eigen geluk en ons eigen welzijn, zijn we in wezen niet werkelijk menselijk. In plaats daarvan gedragen we ons als onontwikkelde kinderen, welke nog moeten opgroeien om te denken, handelen en zich te gedragen als ontwikkelde mensen.

Dat wil zeggen, onze eigen persoonlijke zorgen, geluk, comfort en zelfs welzijn zouden niet tot onze prioriteiten moeten behoren. Onze prioriteit in het leven zou moeten liggen bij onze plicht, om als denkende mens de wil te hebben om aan onszelf te werken en bij te dragen aan de positieve weg van evolutie der de natuur, de evolutie van al het leven.

Wij hebben ons ontwikkeld tot menselijke wezens door de natuur, zodat wij dit kunnen doen: zodat wij bewust kunnen zijn van onze plicht, en hiernaar kunnen handelen. Daar ons volk, en onze cultuur, een levende essentie is, een creatie van de natuur. Evenals wij levende wezens zijn, een creatie zijn, welke afhankelijk is van de natuur.

De vreselijke, verdoemende waarheid over de samenlevingen van het westen, is dat deze samenlevingen men aanmoedigen, en zelfs vaak eist van het volk om niet op te groeien. Deze samenlevingen moedigen ons actief aan om egoïstisch te zijn, om ons bezig te houden met ons eigen comfort. Zo zijn ze ook aktief bezig met het ontmoedigen van het volk, van het handelen naar de nobele plicht richting het volk. Vanzelfsprekend trachten deze samenlevingen te voorkomen dat wij de waarheid over onszelf leren, evenals de kennis van onze cultuur, volks erfgoed, tradities en manier van leven.

De vreselijke, verdoemde waarheid van onze tijd, is dat de meeste mensen niet opgegroeid zijn, en nooit zullen opgroeien als menselijke wezens. Ze zullen hen gehele levens als onontwikkelde kinderen in volwassen lichamen doorbrengen, nooit de kennis bijgebracht hoe met waardigheid te handelen, nooit te hebben geleerd over eer en hoe controle te hebben over de eigen tantums, de eigen persoonlijke wensen, en nooit een perspectief ontwikkeld dat verder gaat dan de eigen levens, en dat van de directe familie.

Alle samenlevingen van het westen, met haar kapitalistische consummatie ethos, haar verwaarlozing van eer en hun disrespect voor het leven culturen, zweren samen om mensen als onontwikkelde kinderen te houden.

Aldus hebben we misselijkmakende televisie programma’s waarin mensen hen zogenaamde persoonlijke problemen bespreken, waar ze zeuren en jammeren op een oneervolle manier, en ze te koop staan met het weinige, of de volledig ontbrekende, zelfcontrole, en weinig of geen eer en nobelheid laten zien. Aldus hebben we misselijkmakende films, televisie programma’s, radio programma’s, boeken en voorstellingen, over het persoonlijke leven van individuen en hen zelf toegeeflijk, onwaardig, meestal immoreel leven. Met personen welke hun levenspartners verraden, elkaar, geweld, intimidatie, vrees, en manipulatie gebruiken om hun bescheiden meestal seksuele of materialistische doelstellingen en wensen te bereiken.

Zo hebben we mensen welke werken aan, of een criminaliteit begaan. Dag op dag, week op week, maand op maand en jaar op jaar, om materialistische comfort en meer materialistische goederen voor zichzelf, of maximaal voor hen directe familie vergaren. Zonder veel of zonder enige rekening te houden met de eigen cultuur, traditie en manieren van leven van hen voorouders, naar de gezondheid van het thuisland of rekening houden met het feit dat ze zelf een levende link zijn tussen het verleden van het eigen volk, en de toekomst hiervan.

Het perspectief van de meerderheid van de mensen in de westerse samenlevingen is dat van de eigen levens, soms dat van hen kinderen, en als er een aantal mensen zorgen hebben verder dan dit, gaat dit vrijwel zonder uitzondering over abstracte, levenloze, politieke en sociale gedachtegangen welke totaal gescheiden zijn van, en altijd schadelijk voor de werkelijke, levende cultuur en de landen waar deze cultuur blijft stilstaan, of waar het ooit leefde en is ontsprongen.

Want de realiteit is, dat onze individuele levens geen enkele betekenis hebben tot ons volk, tot onze cultuur of de tradities en levenswijze van onze voorouders. Ons eigenlijk doel, als individuen, is om de gezondheid, de overleving te verzekeren van het leven, welke ons volk, onze cultuur is, want wij in waarheid slechts een samenhang, een levende verbinding tussen het verleden van ons volk en zijn toekomst zijn, en de gezondheid, het welzijn, de eigenlijke toekomst van onze mensen hangt van ons af: op wat wij, of wat wij niet voor onze ons volk doen.

Om ons volk te helpen, ons menselijk lot te vervullen, ons doel, tot onze menselijke plicht, is om de kennis te hebben van ons volk: om te weten waar wij behoren; om een waar gevoel van identiteit en behoren te hebben; om de ware betekenis te kennen van het doel dat onze levens overtreft. Dat wil zeggen, het hebben van een perspectief voor ons volk: met ons als Nexus, een levende samenhang, tussen het verleden en de toekomst van de natuur, van al het levende.

Onze plicht, onze verantwoordelijkheid als menselijke wezens, is ons volk te kennen door de tradities en de manier van leven van onze voorouders. Door de kennis van onze cultuur, en het identificeren hiermee, kunnen we haar welzijn veiligstellen, haar bestaan, zodat we kunnen bijdragen aan onze cultuur, en het hierbij de mogelijkheid bieden, en de natuur, om verder te evolueren.

https://afnv.forumeiros.com/t135-het-persoonlijk-leven-is-dood-lang-leve-het-volk

Marcel
Marcel
12 dagen geleden

We zitten natuurlijk wel op een voortrazende trein. Maar in gebed je schuld bekennen voor de Almachtige God, de Goede Vader, helpt zeker.
Daar ben ik van overtuigd.
Kniel neer, beken schuld en ga in gesprek met God.
Dat is de kerk van Christus.
Dit doet wonderen bij je.
Bij mij tenminste wel.

Qvic
Qvic
12 dagen geleden

De laatste 150 jaar hebben ze de vrije energie voor iedereen afgeschaft, zodat olie, gas, hout en steenkool winstgevend werden. Ze hebben onze natuurlijke zelf regulerende gezondheid afgepakt, door amputatie en chemische olie producten te verkopen als medische wetenschap. Onze algemene kennis ontnomen, door indoctrinatie op verplichte schoolonderwijs, om ons niet alleen te hersenspoelen maar ook ons van vrije mens in een slaaf te veranderen. Alle oude gebouwen waar de vrije energie ontvangen werden, zijn wereldwijd gesloopt. Niet voor niets is Amerika constant zogenaamd in oorlog, die als dekmantel zorgt om alle oude technieken e.d. vakkundig kunnen slopen en zo elk land aan zich te onderwerpen. We hebben inmiddels alle dieren al gechipt en zo in het A.I. netwerk geplaatst, zodat deze dieren maximaal uitgebuit kunnen worden (zoals melkrobots). Nu is de mens aan de beurt om gechipt te worden, met behulp van het zogenaamde vaccin. Zij hebben onze geschiedenis vervalst, zij hebben onze gezondheidszorg vervalst, onze voeding vervalst, onze cultuur vervalst, onze kennis vervalst, onze manier van leven vervalst, eigenlijk alles is bewust vervalst. Om zo de mensheid en alles op de aarde maximaal te kunnen uitbuiten, voor eigen gewin. Niets wordt al het toeval over gelaten.