Het geneesmiddelenbureau EMA heeft onlangs de definitieve en onvoorwaardelijke goedkeuring van de mRNA-preparaten van BioNTech/Pfizer en Moderna voorgesteld aan de EU-Commissie, die deze in allerijl heeft afgegeven. Dit betekent dat de vergunning niet langer elk jaar hoeft te worden verlengd en dat wijzigingen, zoals de nieuwe bivalente formuleringen die op 8 muizen zijn getest, dus min of meer automatisch worden goedgekeurd, schrijft Dr. Peter F. Mayer.

De vergunningen zijn hier te vinden op de website van het EMA – voor Comirnaty hier en voor Spikevax hier.

Er zijn echter ernstige problemen, omdat de Eudravigilance-databank, die informatie moet verschaffen over bijwerkingen van geneesmiddelen, duidelijk gecompromitteerd is door illegale manipulaties. De Nederlandse forensische data-analist Wouter Aukema wijst hierop in een gedetailleerde Twitter-draad.

Hij schrijft dat met een gecompromitteerde EudraVigilance-database het EMA en zijn ambtenaren niet in staat zijn hun zorgvuldigheid te betrachten en de gezondheid van EU-burgers effectief te beschermen krachtens zowel het EU- als het internationale recht.

Wij tonen twee exemplaren van één enkel verslag (EU-EC-10012115354, gedownload op 22-jul-22 en 19-sep-22),

Het EMA heeft in dit verslag de volgende wijzigingen aangebracht:

1. het veld Afzenderorganisatie;

2. het veld Leeftijd

Aukema legt uit waarom dit relevant is:

  1. Door de leeftijd van de patiënt te veranderen, kan de EMA ook FATALE meldingen terugdraaien.
  2. Door de leeftijdsinformatie te verwijderen, wordt deze record nu een kandidaat voor vernietiging (=verwijdering).
  3. Soortgelijke anomalieën zijn waargenomen in andere rapporten over alle vier grote Covid-vaccins.

Op 28/08/22 is aangetoond dat veiligheidsrapporten over fatale, niet-fatale en ernstige vermoedelijke reacties consequent en voor alle vaccins worden verwijderd:

“Sinds januari 2022 downloaden we elke week C-19 veiligheidsrapporten van @EMA_News.

Bij alle volgende downloads zagen wij een consistente afname van het aantal meldingen.

Door deze (door het EMA verwijderde) rapporten in onze dataset te houden, konden wij een vergelijking maken voor Pfizer-rapporten met fatale uitkomsten.

De grafiek laat zien dat in 2022, tot en met week 28, in totaal 2890 sterfgevallen zijn gemeld na vaccinatie. Na de manipulaties van de dossiers en de daaruit voortvloeiende schrappingen bleven 2301 vaccinatiedoden over. Wat echter nog steeds een cijfer is dat het onmiddellijk verbieden van “vaccins” zou vereisen als het EMA voor het volk zou werken en niet voor de farmaceutische industrie.

Volgens EU-verordening 520/2012, artikel 11, lid 1, onder d), moet de #EUdraVigilance-databank:

a. Nauwkeurig en volledig zijn

b. Betrouwbaar + Transparant

Dit is duidelijk niet het geval met de EudraVigilance-databank.

Terwijl artsen nu hun aansprakelijkheid kunnen afwijzen als zij zich baseren op inherent gecompromitteerde veiligheidsgegevens, kunnen zowel staatsgezondheidsfunctionarissen als beleidsmakers hun beslissingen niet langer rechtvaardigen met veiligheidsgegevens zonder de wet te overtreden.

Zolang er geen onafhankelijk forensisch onderzoek is verricht naar de aanhoudende veiligheidscontroles bij #EMA, zal elke verdere vergunningverlening en toediening van de vaccins onder de wettelijke aansprakelijkheid van het EMA en zijn ambtenaren vallen.

Krachtens het EU-recht strekt deze aansprakelijkheid zich wettelijk uit tot nationale bevoegde autoriteiten zoals Lareb in Nederland, PEI in Duitsland, BASG in Oostenrijk, en houders van vergunningen voor het in de handel brengen (Pfizer, Moderna, Janssen, AstraZeneca).

Gezien de (EU/EGHR) verplichting om het publiek proactief te informeren over gezondheidsrisico’s, strekt deze aansprakelijkheid zich ook uit tot ministers als Kuipers (NL), Lauterbach (DE), Rauch (AT) en alle ministers in andere EU-lidstaten.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Kuipers: “Het vaccin is tot nu toe als herhaalprik voor 60-minners zonder medische indicatie niet goedgekeurd”

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Louis
Louis
4 maanden geleden

Er is maar een oplossing als je voor jouw eigen gezondheid wil zorgen: laat je nooit of te nimmer meer vaccineren.

Hagar
Hagar
4 maanden geleden

Ze manipuleren en vervalsen de data ??

Ik ben stomverbaasd !

Dat had ik nooit kunnen vermoeden !