Het onwettige Biden-regime heeft meer dan 100 miljoen dollar van de infrastructuurwet van vorig jaar toegewezen om een kilometerslange snelweg in Detroit, MI te ontmantelen die al lang als racistisch wordt beschouwd.

In Zuid-Afrika en Rhodesië is alle Blanke infrastructuur gratis ontmanteld, maar de demente couppleger Biden wil dat het de Blanke belastingbetalers ook nog geld kost.

Zero Hedge:

De snelweg, I-375, was ooit de kortste in Amerika (voordat I-110 in El Paso, Texas werd gebouwd). De snelweg werd in 1964 aangelegd door een historische wijk die bekend staat als Black Bottom, waar een gemeenschap van zwarte bedrijven was gevestigd die in de jaren vijftig en zestig in verval waren geraakt en waar bewoners met een laag inkomen woonden in overvolle woningen.

Social Justice Warriors zeggen dat de snelweg werd aangelegd om de “witte vlucht” te vergemakkelijken en zwarte gemeenschappen van huisvesting en commerciële mogelijkheden te beroven, aangezien meer dan 100.000 zwarte inwoners werden verdreven door een barrière tussen het centrum van Detroit en gemeenschappen in het oosten.

Het is volkomen logisch dat Blanken vluchten voor negers.

Op donderdag vertelde verkeersminister Pete Buttigieg de Associated Press dat $106,4 miljoen aan federale fondsen, waardoor Michigan verder kan gaan met zijn $270 miljoen inspanning om het traject te transformeren in een boulevard op straatniveau. Het project zal de omliggende wijken opnieuw verbinden en fietspaden toevoegen.

Het zal Detroit niet helpen. Detroit is een hellhole omdat er negers wonen, niet omdat de een of andere straat ergens wel of niet ligt. En we zullen nooit iets oplossen zolang we opmerkingen als deze niet mogen maken, omdat die zogenaamd racistisch zijn. Ja het is racistisch, en ik geef ruiterlijk toe dat ik een racist ben, maar het meeste racisme is wel op feiten gebaseerd.

De achterlijke wensdroom dat alle mensen gelijk zijn, is nergens op gebaseerd. Wel op Frank Boas (zoek hem maar op). En in dromen kun je niet leven.

Buttigieg is zoals zijn naam doet vermoeden een homo. Homo’s zijn net als vrouwen ongeschikt voor bestuurlijke posities.

Toch hebben sommigen gewaarschuwd dat het plan van Michigan om een zesbaans stadsboulevard aan te leggen het risico inhoudt dat een drukke weg wordt vervangen door een andere – terwijl veel oude zwarte inwoners vrezen dat ze uit de stad worden geprijsd omdat de verbeteringen zullen leiden tot gentrificatie.

‘Gentrificatie’- Eerst klagen dat Blanken vluchten voor negergeweld en dan klagen als ze terugkomen als de buurt genormaliseerd wordt (gaat niet lukken in Detroit trouwens). Het is ook nooit goed.

De verwijdering van de snelweg zal naar verwachting al in 2025 beginnen, twee jaar eerder dan verwacht, en de aanleg zal in 2028 voltooid zijn.

“Dit stuk I-375 snijdt als een snee door de buurt, een van de vele voorbeelden die ik heb gezien in gemeenschappen in het hele land waar een stuk infrastructuur een barrière is geworden,” zei Buttigieg tegen AP, voordat hij zich later op de dag aansloot bij Michigan Gov. Gretchen Whitmer en Detroit Mayor Mike Duggan om de subsidie onder de aandacht te brengen.

Buttigieg woont zelf in een 100% Blanke buurt. Nee, daar heb ik geen bron voor en ik vind het niet de moeite waard om dat op te zoeken, want dat kun je gewoon aannemen als een zekerheid. Ik weet zeker dat ik het bewijs kan vinden met minder dan 5 minuten googelen.

“Met deze fondsen werken we nu samen met de staat en de gemeenschap om er een weg van te maken die verbindt in plaats van verdeelt,” zei Buttigieg.

Er valt niks te verbinden, want er valt niet samen te leven met moordenaars en verkrachters. Kijk nog even naar de cijfers.

Segregatie is de enige oplossing. Daarom hebben we verschillende continenten.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


De infrastructuurwet van Biden omvat $20 MILJARD om snelwegen te vernielen omdat ze racistisch zijn

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

11 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Petra
6 maanden geleden

Problemen onbespreekbaar maken is de beste manier om ze niet op te lossen.

Dat zwarten zoveel problemen veroorzaken wordt verergerd door het als normaal te zien en er iets van zeggen RACISTISCH te noemen.

Dat doen we nu al erg lang en het wordt er alleen maar erger door.

Hoogste tijd voor een totale ommekeer.

Blanca
Blanca
6 maanden geleden

Wow, daar ga je dissident. Dit artikel gaat echt te ver. zeer stuitend. Dit heeft niets meer met vrije meningsuiting te maken, dit is echt hersenloze haatzaaierij. Negers, homo’s, vrouwen .. wow je durft nog al! Unsubscribe please ASAP!

James Wickstrom
James Wickstrom
6 maanden geleden
Antwoord aan  Blanca

Hoe kun je zo gevoelloos zijn om onze blanke dochters te laten verkrachten en onze steden onleefbaar te maken zodat jij je deugdzaam kunt voelen? Schaam je dood.

Jerome
Jerome
6 maanden geleden
Antwoord aan  Blanca

In principe is iedereen gelijkwaardig, maar niet gelijk. Dat stellen is communistische hersenspoeling en mensonwaardig. Gemiddeld genomen kunnen met name blanke mannen beter organiseren en zijn in staat technologische dingen te ontwikkelen. Vrouwen hebben van nature verzorgende eigenschappen. Negroïde mensen zijn van nature veel beter in staat met de natuur te leven. Iedere cultuur heeft van oudsher haar schoonheden. Allemaal positieve eigenschappen die je beter koestert. Maar we leven in een upside down wereld en dat is vragen om problemen. Die benoemen maakt je geen ‘hater.

Johan P
Johan P
6 maanden geleden
Antwoord aan  Blanca

Blanca, u kunt uzelf altijd ‘unsuscriben’ als je dat wilt.
Maar kunt u me antwoord geven op de vraag waarom us zich hieraan stoort?
Is het het gebruik van de woorden ‘homo’ en ‘neger’? Dat zijn hele normale woorden.
Of is het een probleem dat het beestje bij de naam wordt genoemd? Dat is precies het probleem; dat we al decennialang wegkijken en doen alsof er geen problemen zijn met bepaalde groepen.

eric
eric
6 maanden geleden
Antwoord aan  Blanca

@Blanca leeghoofd!!

Eelke Piers
Eelke Piers
6 maanden geleden
Antwoord aan  Blanca

Bang voor de werkelijkheid en feiten?

James Wickstrom
James Wickstrom
6 maanden geleden

Geweldig artikel, moedig en oprecht.

Jerome
Jerome
6 maanden geleden
Antwoord aan  James Wickstrom

Het is duidelijk (((wie))) er ook in het Bidenkabinet de dienst uitmaken.
Die Frans Boas en Claude Levi- Strauss zijn van een zekere afkomst, dus onder andere antiblank (loxisme). Voor Alexander Dugin, je weet wel één van de adviseurs van Putin, zijn zij zijn voorbeelden
Heb overigens in de tijd dat het internet nod iets voorstelde het nodige gezien van de onverschrokken Wickstrom. Zulke types die onomwonden de waarheid spraken en zich niet lieten afleiden zie je zo goed als niet meer.

Eelke Piers
Eelke Piers
6 maanden geleden

Toen Noach op zijn sterfbed lag riep hij zijn 3 zonen bij zich en verdeelde de wereld onder hen zodat ze ver genoeg van elkaar zouden blijven en het niet nodig was om elkaar te bevechten.
Zo kreeg Sem het subtropische gedeelte van de wereld.
Cham het tropische gedeelte en
Jafeth het koele gedeelte.
De 3 zonen moesten zweren dat ieder in zijn eigen deel zou blijven.
Kana, een zoon van Cham hield zich niet een de eed van zijn vader en trok naar Kanaän in het subtropische deel. De gehele stam werd vele jaren later daarom uitgeroeid

Rudolf
Rudolf
6 maanden geleden

Dus negers–waaronder ik voor het gemak maar even alle negroïde volken op de wereld reken, met uw welnemen, anders corrigeer me even…–zijn volgens uw opvatting per definitie gewelddadig, asociaal, crimineel, moorddadig etc. etc. Het is gewoon een raseigenschap ? De eerste vraag en lachstuip die bij mij opkomt is of je eigenlijk wel eens onze eigen ‘blanke’ historie een beetje bestudeerd hebt ? Voor mijn part alleen dat gedeelte waar geen enkel negervolk direct bij betrokken was…Moet je nog even goed kijken, want zelfs bij de strijd om Troje was al een zwart leger onder hun vorst Memnon betrokken…Maar in jouw denkwijze zou dát misschien net wel eens de hele oorzaak voor de moorddadigheid van die oorlog of hoe die verder verliep kunnen zijn geweest..? Memnon werd overigens in het begin al uitgeschakeld door Achilles, dus zijn contingent zal toen ook wel afgedropen zijn…Maar alle negatieve zaken die wij betreffende negers vernemen berusten volgens jou eigenlijk op raseigenschappen, zijn rasgebonden,want het meeste racisme is zeg je op feiten gebaseerd !? Het heeft dus allemaal níets te maken met hoe mensen behandeld worden, welke kansen ze krijgen, of er enig soort van discriminatie inderdaad is, of mensen buiten hun schuld in overvolle huizen en slums moeten wonen enz. enz. enz. Nee, zonder negers op de wereld zouden wij blanken in een harmonisch, vreedzaam paradijs leven zonder enige onderlinge discriminaties en onnodige strijd en allerlei vormen van onrecht en mekaar ziek en kapot maken..? Heerlijk idee ! Ik ben je superdankbaar dat je mij de ogen geopend hebt hiervoor !!! Wat ik me nu wel ineens realiseer is dat logisch verder redenerend hiermee ik eigenlijk de conclusie moet trekken–het zou op zijn minst bestudeerd dienen te worden–dat Biden en ome Bill Gates en onze geliefde Ursula von der Dinges (Lajenlichters of zo..) en niet te vergeten oompje Schwab en al zijn lievelingen, misschien Hitler (of was dat een goeie ?) enz. enz. enz.,vul de oneindige rij maar aan, éigenlijk allemaal négers moeten zijn geweest of op zijn minst genetisch wat negerbloed in hun afstammingslijn moeten hebben (gehad) om al hun dwaasheid en moorddadig kortzichtig egoïsme te veklaren…Wist je trouwens dat de oude stam van de Schwaben, door de Romeinen Suebi genoemd, in de tijd van Caesar al hun jongemannen een ijzeren ring om de nek gaven, die ze pas af mochten leggen als ze hun eerst man gedood hadden ? Oompje Schwab hoeft er dus geen meer om, heeft er (indirect, telt mogelijk niet..) intussen genoeg op zijn geweten… Bij de oude Spartanen werd de jongeman ook pas als echte man erkend nadat hij, alleen de wildernis ingestuurd, zijn eerste man vermoord had..
Uiteraard geen mede-Spartaan maar óf een vijand óf een van de omringende onderworpen stammen waar zij op parasiteerden (excusez le mot !).. O, heerlijke
blanke geschiedenis…Overigens best respect voor bepaalde eigenschappen van de Spartaanse cultuur zowel als voor de Atheense ‘democratie’…en de karakterfoutjes en andere eventueel mogelijk decadente en perverse zaken zullen misschien toch wel met moeilijk zichtbare negroïde genetische invloed te maken hebben gehad..? Toch dat leger van Memnon dat zich na de dood van zijn aanvoerder in paniek over Europa verspreidde en driftig aan het verkrachten is geslagen ? Hee, wat dacht je daarvan ? Had jij nog niet aan gedacht wed ik !
Voorlopig ben ik trouwens best geïnteresseerd naar onderzoeken betreffende de volgens jou bewezen rasverschillen die er zijn..Misschien heb je wat leuke links..
In de oudheid werd op slagvelden in Egypte al geconstateerd dat Egyptenaren of negers of allebei blijkbaar opmerkelijk dikkere schedels hadden dan de noordelijker volken…Alleen maar handig voor als ze op je kop slaan denk ik !
Groet, Rudolf