Joe Biden verklaarde dat de pandemie “voorbij” is in een zondag gepubliceerd interview met 60 Minutes — net op tijd voor de midterms, meldt Information Liberation.

“De pandemie is voorbij,” zei Biden tegen Scott Pelley van CBS News. “We hebben nog steeds een probleem met Covid. We werken er nog steeds aan. Het is — maar de pandemie is voorbij.”

“Als ‘de pandemie voorbij is’ zoals Biden zegt, dan moeten alle noodbevoegdheden van de president die gebaseerd zijn op een pandemie, alle COVID vax-mandaten, de noodbevoegdheden van elke gouverneur, noodgebruiksvergunningen en de PREP-wet morgen allemaal nietig worden verklaard,” reageerde Kentucky Rep. Thomas Massie.

“Nu de pandemie officieel voorbij is, is het tijd om alle vaccin-mandaten te beëindigen,” zei senator Ron Johnson.

Werknemers worden nog steeds actief ontslagen omdat ze weigeren de covid-vaccins te nemen.

Het Biden-regime heeft in juli meer dan 62.000 soldaten van de Nationale Garde en Reservisten hun salaris en uitkering ontnomen omdat ze het vaccin weigerden.

Overigens werd vrijdag gemeld dat het Korps Mariniers stilletjes is “teruggekomen” op hun besluit om soldaten te straffen voor het niet nemen van het vaccin.

Uit City News Service, “Korps Mariniers krabbelt terug op het straffen van personeel dat geen COVID prik krijgt”:

Rep. Darrell Issa, R-Temecula, prees vrijdag het besluit van het U.S. Marine Corps om zijn eerdere eis dat alle leden van de tak COVID-19 medicijnen krijgen of geconfronteerd worden met carrière-eindigende gevolgen onder een militair breed vaccin mandaat, opzij te zetten, maar het congreslid zei dat er meer moet worden gedaan.

“Terwijl deze actie een welkome verlichting is voor de honderden Mariniers die vechten voor hun rechten en carrières, is het te weinig en te laat voor de honderden carrières van dienst en levens die nu onherstelbaar beschadigd zijn door het Biden mandaat,” zei Issa.

Eerder deze week heeft het Korps Mariniers een administratief bevel uitgevaardigd waarin staat dat de “onvrijwillige scheiding” van mariniers die religieuze vrijstellingen van vaccinatie hebben gevraagd, onmiddellijk wordt stopgezet.

Het bevel was een reactie op een federale class action rechtszaak die was aangespannen namens honderden Leathernecks en die in augustus uitmondde in een voorlopige voorziening die beëindiging van hun dienstverband verbood, aldus gepubliceerde berichten.

[Eerder dit jaar schortte het Special Warfare Command van de Amerikaanse marine een bevel uit 2021 op, dat eiste dat SEALS speciale troepen operators gevaccineerd moesten worden of repercussies zouden krijgen. Een groep van 35 SEALS in actieve dienst klaagde bij het Fifth Circuit Court of Appeals het vaccinmandaat aan op religieuze gronden. Die aanklacht is sindsdien omgezet in een collectieve actie die alle marinepersoneel vertegenwoordigt dat de vaccinatie heeft geweigerd.

Waarom deze plotselinge ommezwaai?

Ten eerste, de midterms komen eraan en ze willen dat iedereen het schrikbewind vergeet waaraan ze ons hebben onderworpen om de mensen te dwingen de prikken te nemen.

Ten tweede, in hetzelfde 60 Minutes interview dat zondag werd uitgezonden, beloofde Biden dat Amerikaanse troepen zouden worden gestuurd om Taiwan te verdedigen in het geval van een Chinese invasie (die steeds waarschijnlijker wordt als gevolg van voortdurend escalerende Amerikaanse provocaties).

Het Biden-regime bereidt zich voor op gelijktijdige oorlogen met China, Rusland en Iran en ze hebben de “MAGA deplorables” nodig die ze de afgelopen twee jaar hebben gedemoniseerd als “white supremacist domestic terrorists” om tegen hen te gaan vechten.


Kan iemand Ernst Kuipers even op de hoogte stellen ?


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


20 Redenen waarom een Covid-pandemie nooit heeft bestaan

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Hagar
Hagar
6 maanden geleden

De pandemiehoax is voorbij?

OK, dan gaan we nu alle spuitmaniakken en lockdownmaniakken bijeendrijven en eindelijk hun verdiende loon geven.