De VN willen Europa terugbrengen naar de donkere eeuwen, net op tijd voor de Grote Reset. Toen Europa werd binnengevallen door islamitische immigranten, werd dezelfde eis gesteld om niet “terug te komen” op hun eerdere immigratiequota. In beide gevallen startte de VN dit beleid en beschuldigt nu landen die zich er niet aan houden.

Dit zou moeten aantonen dat de VN weinig meer is dan een maffia-achtige groep misdadigers die hun agenda ten koste van mensenlevens willen doordrukken, meldt Technocracy News.

De wereld worstelt met de ergste energiecrisis in generaties, maar de VN heeft Europa gewaarschuwd dat een terugkeer naar fossiele brandstoffen als reactie op de stijgende prijzen en wintertekorten in geen geval mag worden overwogen.

Rusland heeft sinds zijn invasie in Oekraïne de gasleveringen aan Europa verminderd, waardoor de brandstofprijzen de pan uit zijn gerezen, terwijl ook problemen met de bevoorradingsketen als gevolg van de plandemie de leveringen hebben getroffen.

Ondanks deze tegenslagen “is er geen ruimte voor achteruitgang in het licht van de voortdurende klimaatcrisis”, vertelde Nada Al Nashif, plaatsvervangend VN-chef voor de rechten van de mens, aan de VN-Mensenrechtenraad.

Volgens haar zijn de verwoestende overstromingen die meer dan 33 miljoen mensen in Pakistan hebben getroffen, een voorbeeld van wat er met het wereldklimaat zal gebeuren als er massaal wordt teruggegrepen naar fossiele brandstoffen in plaats van naar alternatieven te zoeken, meldt Breitbart.

“Hoeveel van dit soort tragedies hebben we nog nodig voordat de urgentie van het moment ons tot actie aanzet?”, pleitte ze.

Brutale kerncentrale leugen weerlegd: De Duitse overheid veroorzaakt opzettelijk een Mega-Blackout

Bij de opening van de 51e zitting van de Raad in Genève erkende Al Nashif dat de stijgende energieprijzen in Europa “de meest kwetsbaren dreigen te treffen nu de winter nadert”.

Al Nashif wees erop dat “sommige lidstaten van de E.U. hun toevlucht nemen tot investeringen in infrastructuur en voorraden van fossiele brandstoffen” en verklaarde dat daar een eind aan moest komen.

“Hoewel die impuls begrijpelijk is, dring ik er bij de E.U. en haar lidstaten op aan om na te denken over de langetermijngevolgen van het vastleggen van meer infrastructuur voor fossiele brandstoffen”, verklaarde ze.

“Het is essentieel om de ontwikkeling van energie-efficiëntieprojecten en hernieuwbare energiebronnen te versnellen.”

Terwijl de V.N. naar Europa kijkt en elke potentiële terugkeer naar fossiele brandstof als energiebron veroordeelt, is er elders niets veranderd.

Uit een gezamenlijk rapport van het in de VS gevestigde Global Energy Monitor (GEM) en het in Helsinki gevestigde Center for Research on Energy and Clean Air (CREA) blijkt dat China in 2020 meer dan drie keer zoveel kolengestookte elektriciteitscapaciteit heeft gebouwd als de rest van de wereld samen.

China’s ongebreidelde expansie van kolengestookte energie zal naar verwachting niet snel stoppen – VN-eisen of niet.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


400 doden in 96 uur: Eerste Duitse district simuleert stroomstoring

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

8 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Joop Visser
Joop Visser
6 maanden geleden

Zou men er ook niet eens aan denken dat wat in de Ukraine ontploft veel meer klimaatschade toebrengt dan in 10 jaar is te herstellen?

Jerome
Jerome
6 maanden geleden
Antwoord aan  Joop Visser

Het militaire complex, maar ook vrachtzeeschepen stoten veel meer uit dan de industrie en burgers gecombineerd.Wat ze in het milieu brengen is ook nog eens veel schadelijker, zoals bunker fuels en bommen. Dat die, wàt zijn het eigenlijk, entiteiten geen snars geven om de natuur is een understatement. Het lijkt er zelfs op dat ze ( in opdracht ?) de aarde aan het terravormen zijn, want wie/wat is gebaat bij een milieu zonder CO2, stikstof, bijen enzovoort?

Jerome
Jerome
6 maanden geleden
Antwoord aan  Jerome

En niet te vergeten het wereldwijde chemtrailprogramma dat al minstens 65 jaar uitgevoerd wordt, en de waanzinnige coctail aan kunstmatig gecreëerde elektromagnetische stralingen.

Qvic
Qvic
6 maanden geleden
Antwoord aan  Jerome

@ Jerome 5 uren geleden,
Met chemtrails in combinatie van H.A.A.R.P. installaties manipuleren zij al het weer op de aarde. Samen met energiewapens die de zogenaamde natuurrampen veroorzaken. Hebben geen enkele referentie naar de koolwaterstoffen. Maar hun P.R. propaganda constant te herhalen, geloven vele mensen dat en de indoctrinatie op de scholen. Zorgt dat de jonge generatie niet meer beter weet en zo omarmen ze de leugen.

mensje
mensje
6 maanden geleden
Antwoord aan  Jerome

Zij hebben echt monsters in zich,zogenaamde demonen intelliegencien in hun koppen en voortijdelijke vorsten der demonen in hun lijf, zij weten niet, wat het lichaam en het zelfstandig denkvermogen voor”wonderen” openbaren kunnen, als zij ooit zichzelf willen worden, moeten zij wakker worde en die demonen, die geen geweten hebben, maar ook sterfelijk zijn, van zich afschudden, anders sterft hun ziel en zullen zij opplossen na lange tijd van berouw en met de wetenschap, van wat zij hebben gedaan!

cas
cas
6 maanden geleden

“Rusland heeft sinds zijn invasie in Oekraïne de gasleveringen aan Europa verminderd, waardoor de brandstofprijzen de pan uit zijn gerezen, […]” staat er in het artikel…
dit is pertinent onjuist !
de eu-sancties hebben de gasleveringen aan europa verminderd !, niet rusland.

het zou fijn zijn als u (redactie) dit soort leugens in een artikel zelf becommentarieerd, omdat nog maar weinig mensen begrijpend kunnen lezen en denken dat dit uw uitspraak is, en het vaak voor feit aanzien.

cas
cas
6 maanden geleden
Antwoord aan  cas

ook een mogelijkheid is, dat u de uitspraken van derden in een ander lettertype weergeeft.

Hagar
Hagar
6 maanden geleden
Antwoord aan  cas

Helemaal juist cas.

Bovendien waren de gasprijzen al 10-voudig gestegen, voordat de Russen hun noodlijdende volksgenoten in Oekraïne ter hulp snelden.

De stijging van de energieprijzen wordt dus niet veroorzaakt door het conflict in Oekraïne, maar door het continu bijdrukken van geld (stimulus) van de Europese Centrale Bank, en door de “Green Deal” politiek van de EU.

Dit gezegd zijnde, Mr Dissident kan onmogelijk de inhoud van elk artikel dat hij vertaalt gaan corrigeren, want dan gaat er uiteindelijk niet veel meer overschieten van de oorspronkelijke tekst..