Terwijl boosters die niet op mensen zijn getest door het hele land worden verspreid, blijkt uit een nieuwe studie dat de gen-injectie veel gevaarlijker is dan Covid zelf. En de CDC heeft onjuiste informatie verstrekt over de bijwerkingen van de vaccins, meldt The Florida Standard.

Terwijl overheidsfunctionarissen en de reguliere media de gevaccineerden aansporen om een tweede zogenaamde “bivalente” booster in te spuiten die naar verluidt gericht is op de Omicron-variant, blijkt dat deze stof niet op mensen is getest. En de enige dierproef die is uitgevoerd omvatte acht muizen.

“Het is niet bewezen in een klinische proef, omdat we geen tijd hebben om een klinische proef te doen omdat we het vaccin nu moeten uitbrengen omdat de situatie in de hele wereld en zeker in de Verenigde Staten zo is dat we 400 doden per dag hebben en tot 5.000 ziekenhuisopnames per dag,” verklaarde NIAID Dr. Anthony Fauci in een interview.

CDC-directeur Rochelle Walensky heeft ook verklaard dat de boosters sneller moeten worden gegeven om goed te kunnen werken. Een vertraging zou de inentingen mogelijk “verouderd” maken omdat zich nieuwe varianten zouden vormen, aldus Walensky.

STUDIE: ERGER DAN HET VIRUS

Uit een nieuwe pre-print studie van wetenschappers van Harvard en Johns Hopkins blijkt dat de COVID-19 vaccins tot 98 keer erger waren dan het virus zelf. De studie is kritisch over de boosterverplichting voor Amerikaanse universiteitsstudenten, en stelt in de samenvatting: “Met behulp van gegevens van de CDC en gerapporteerde bijwerkingen, vinden we dat boosterverplichtingen een netto verwachte schade kunnen veroorzaken: per voorkomen COVID-19 ziekenhuisopname bij voorheen niet-geïnfecteerde jonge volwassenen, verwachten we 18 tot 98 ernstige bijwerkingen, waaronder 1,7 tot 3,0 booster-geassocieerde myocarditis gevallen bij mannen, en 1.373 tot 3.234 gevallen van graad ≥3 reactogeniciteit die interfereert met dagelijkse activiteiten.”

VALSE INFORMATIE

Zoals eerst gemeld in de Epoch Times, heeft het CDC valse informatie verstrekt over het bijhouden van bijwerkingen van de vaccins. Tegelijkertijd geeft Walensky toe dat er een oorzakelijk verband bestaat tussen de mRNA-vaccins en myocarditis:

In een brief van 2 september van CDC-directeur Rochelle Walensky aan senator Ron Johnson stelt de directeur dat “CDC consequent uitgebreide gegevensverzameling en analyse uitvoert om potentiële ongewenste voorvallen en veiligheidssignalen op te sporen en deze informatie vervolgens aan het publiek meedeelt. Het VAERS-personeel heeft bijvoorbeeld beoordelingen uitgevoerd waaruit blijkt dat er causale verbanden bestaan tussen trombose met trombocytopeniesyndroom en het COVID-19-vaccin van Janssen en tussen myocarditis en mRNA COVID-19-vaccinatie.”

In dezelfde brief verklaarde Walensky ook dat het CDC in 2021 bepaalde soorten meldingen van ongewenste voorvallen helemaal niet heeft geanalyseerd, ondanks het feit dat ze eerder hadden verklaard dat ze in februari van dat jaar wel met dit bijhouden waren begonnen.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Moderna CEO en AstraZeneca Official onthullen schokkende geheimen van COVID-vaccins nadat Roemeens EP-lid Cristian Terheș ze grilt

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

4 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Johan P
Johan P
4 maanden geleden

Tsja. Hoe erger en meer voorkonend de gevolgen zijn, hoe moeilijker het is om het onder het tapijt te blijven vegen.
Maar het leed is dan al geschied en kan niet ongedaan worden gemaakt. Il vermoed de lonende jaren nog heel veel extra doden te zien. Des te meer als er een energie- en voedseltekort komt, want zonder goede weerstand gaat het dan wel erg rap.

Marco "
Marco "
4 maanden geleden

Ik houd de grafieken van “Euromomo ” ( Europese oversterfte ) in de gaten ,en wat dan opvalt : de oversterfte 0 – 14 jaar

Toename van aantal ( gelukkig niet zo gek als bij de oudere groepen ): maar het zou juist de groep moeten zijn die amper last heeft !

https://euromomo.eu/graphs-and-maps#excess-mortality

Petra
4 maanden geleden

Bizar dat de bijwerkingen van eerdere gifprikken gebruikt worden als motivering om nu nog meer gif te injecteren.

Hoe dom ben je als je daar intrapt?

Heijtink
4 maanden geleden

De taal in enkele artikelen (bijv. kutvolkskrant) is voor mij over de grens. Dat kun je met méér overtuiging netter zeggen = met argumenten. Dan kan ik D ook makkelijker doorgeven aan anderen.