Dat kan er ook nog wel bij. Na de voortdurende aanslagen op Duitsland door de ministeriële groene eco-terroristen Habeck en Baerbock, komt nu hun voetvolk in beweging om de klus af te maken.

Volgens een door “Bild” verkregen geheim document gaat het BKA ervan uit dat klimaatextremisten een reëel gevaar vormen voor de energie-infrastructuur. Zij waarschuwen voor aanslagen op kerncentrales, gaspijpleidingen en op al het zware vrachtverkeer door links-groene eco-terroristen, meldt Report24.

Het geheime document “Gefährdung” van het BKA afdeling ST14 waarschuwt voor “actoren/groepen uit de verschillende fenomenen van politiek gemotiveerde criminaliteit (PMK)” die het dreigende energietekort en de gevolgen daarvan zouden kunnen uitbuiten “in overeenstemming met hun eigen aspiraties”. Momenteel wordt een “abstracte bedreiging voor de energie-infrastructuur” gevormd door extremistische linkse inspanningen binnen de “klimaatbeschermingsbeweging”.

Volgens het BKA is het probleem niet alleen de “toenemende en soms geëmotioneerde demonstratie- en protestbijeenkomsten” – er zou ook sprake kunnen zijn van “strafbare feiten ten nadele van de energie-infrastructuur en de daarmee verbonden instellingen en besluitvormers”. Er worden bijvoorbeeld “bezettings- en blokkadeacties en schade aan eigendommen of brandstichting tegen de energiesector” verwacht. Het BKA spreekt ook van een “propaganda-effect van zogenaamd ongevaarlijke klimaatactivisten” wier acties gewelddadige linkse extremisten zouden kunnen aanmoedigen om hun doelen militant na te streven.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Habeck schakelt 2 van Duitslands laatste 3 kerncentrales uit in de ernstigste energiecrisis ooit – De bevolking moet en zal kapot

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

3 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Pjotr
Pjotr
2 maanden geleden

Als zelfs “groene” partijen hun kiezers verraden door kerncentrales langer open te houden en zelfs kolen te gaan stoken kan je niets anders verwachten. Dat heet oogsten wat je gezaaid hebt.

It's me
It's me
2 maanden geleden

Nou dan maar een tip, waar mag een centrale nooit zonder komen te zitten en ook heel eenvoudig omdat te saboteren en ook permanent als je het goed doet…………………water

Rebel&Girl
Rebel&Girl
2 maanden geleden

ECo-Terroristen????Echt het zijn steeds dezelfde, iedere keer met een andere naam door de gloabalistische organisaties gesponsorde z.g. betaalde terroristen