Het Wereld Economisch Forum (WEF) publiceert nieuwe ideeën over weer een andere reden, of excuus, om meer bewakingstechnologie in te zetten: deze keer is het klimaatverandering, en specifiek, het monitoren van koolstofuitstoot – op individueel niveau, meldt Reclaim the Net.

Dit wordt algemeen aangeduid als “My Carbon initiatives” en volgens een bericht op de website van de groep, geschreven door de directeur van India’s Ministerie van Huisvesting en Stedelijke Zaken Smart Cities Mission, gaat het allemaal om “inclusiviteit van burgers” bij het verminderen van koolstofuitstoot in stedelijke gebieden.

Maar “My Carbon” en wat men noemt “personal allowance programs” zijn blijkbaar geen succes, hoewel er al jaren op wordt aangedrongen; maar nu tracking- en bewakingstechnologie technisch gezien steeds beter en alomtegenwoordiger wordt, is het de bedoeling om die in het verhaal over klimaatverandering te betrekken.

En aangezien het aandeel van de individuele emissies in steden 40% bedraagt, is het voorstel om de zaken aan te pakken die volgens het WEF en zijn collega’s de invoering van programma’s voor persoonlijke toeslagen in de weg staan: sociale en politieke weerstand, een gebrek aan bewustzijn en “eerlijke mechanismen” om de individuele emissies te volgen.

Het bericht, waarin staat dat de opvattingen “die van de auteur alleen zijn en niet van het Wereld Economisch Forum”, ziet “een verbeterde” wereld, niet alleen als het gaat om technologie, maar ook om de samenleving, en noemt de catastrofale pandemische beperkingen op een positieve toon, als bewijs dat miljarden mensen effectief kunnen worden opgeleid om “individuele sociale verantwoordelijkheid” te tonen.

Good old Covid was daarvoor een test. “Een enorm aantal onvoorstelbare beperkingen voor de volksgezondheid werd aangenomen door miljarden burgers over de hele wereld,” zegt het WEF-blogstuk goedkeurend.

De implicatie is dat miljarden nu ook in andere contexten gemakkelijker beperkingen met betrekking tot hun levensstijl zullen accepteren. Dan is er de technologie, “AI”, blockchain, digitalisering, “smart home” apparaten – allemaal nuttig om deze specifieke dystopische agenda te bevorderen.

Regeringsrapport uit 2019 bewijst dat Lockdown werd ingevoerd om te voldoen aan Zero Carbon doelen, niet vanwege Covid-19

En het plan is om bewakingstechnologie te gebruiken om in detail de persoonlijke koolstofuitstoot te volgen, samen met het geven van “individuele adviezen over minder koolstof en ethische keuzes voor de consumptie van producten en diensten”.

Verder moeten de kosten voor “koolstofintensieve” activiteiten en goederen worden verhoogd, terwijl er economische stimulansen worden geboden om de vraag te verminderen – een andere manier om te zeggen: “sociaal kredietsysteem voor lage koolstofuitstoot”.

Ontmaskerd: Klaus Schwabs School voor Covid Dictators, Plan voor de Great Reset

En dan wordt het creëren van nieuwe sociale normen ook aanbevolen. Deze zouden een nieuwe definitie opleggen van wat “een eerlijk aandeel” van persoonlijke emissies is, en “aanvaardbare niveaus” van persoonlijke emissies vaststellen.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Italië start proefproject met sociaal kredietsysteem

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

4 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Piet
Piet
4 maanden geleden

Waanzin

Petra
4 maanden geleden

Dit is eigenlijk een inperking op het recht om adem te mogen halen.

Door adem te halen weer uit te ademen stoot een mens redelijk wat CO2 uit. Niet zoveel als een rijdende auto, maar omdat het nooit stopt zolang je leeft is het uiteindelijk behoorlijk veel.

Het ware dus geloofwaardiger als Schwab met zijn controle appje eens goed bij gaat houden hoeveel iemand weegt en hoeveel die sport.

M.n. sporten is erg kwalijk, want dat levert veel CO2 uitstoot op.

Laat die harde realiteit maar eens goed tot de botte hersenen doordringen bij Schwab en co.

De lezer van deze website begrijpt dat het met het CO2 KLIMAATSPROOKJE zelf vanaf het begin fout zat en ik stug door redeneren op deze onzin uitkwam, maar de CO2 kerk mag hier nog even mee worstelen.

Walhalla
Walhalla
4 maanden geleden

Fuck you NEVER!!! These monsters leave nothing to live for. In my opinion you can nuke the whole world, especially the elites, make them SUFFER!!!

Bezorgde nederlander
4 maanden geleden

Nog meer natte vinger werk zoals met derivaten.

Men kan geen eenheids omvang of cijfers gebruiken, omdat dat bij deze zaken onmogelijk lijkt.

Dus word uit de losse pols met cijfers/ eenheden gegoocheld.
Er worden geen alternatieven aanvaard omdat het ontzettend veel winstmarges oplevert op deze manier.

Dus wil men het ook voor koolstof uitstoot gebruiken.
Daarna co2 en ga zo maar door.

Allemaal ” fantast” tisch.
Ja pure fantasie.

Met derivaten is het al zo’n fantast tische gerommel.

Ze maken de bevolking straatarm.
Dan is er niets meer te halen.
Waar halen ze het dan vandaan?

Wef buitelt van de ene misser over de andere.
Ongelooflijk dat dat niet gezien word.