Een opiniestuk van het Wereld Economisch Forum prijst hoe “miljarden” mensen zich hielden aan de “beperkingen” die werden opgelegd als gevolg van de lockdown, en suggereert dat ze hetzelfde zouden doen onder het mom van vermindering van de koolstofuitstoot.

Het artikel is getiteld “My Carbon”: An approach for inclusive and sustainable cities” en is geschreven door Mridul Kaushik, Mission Director, Smart Cities Mission, Ministry of Housing and Urban Affairs of India.

Het onderwerp van het stuk is hoe mensen kunnen worden overtuigd om “persoonlijke koolstofuitstootprogramma’s” aan te nemen, aangezien dergelijke regelingen tot dusverre weinig succesvol zijn geweest, meldt Summit News.

Regeringsrapport uit 2019 bewijst dat Lockdown werd ingevoerd om te voldoen aan Zero Carbon doelen, niet vanwege Covid-19

Kaushik merkt echter op dat verbeteringen in volg- en bewakingstechnologie helpen om de “politieke weerstand” tegen dergelijke programma’s te overwinnen.

Kaushik schrijft dat “COVID-19 de test van sociale verantwoordelijkheid was” en prijst hoe “een enorm aantal onvoorstelbare beperkingen voor de volksgezondheid werden aangenomen door miljarden burgers over de hele wereld”.

“Er waren wereldwijd talrijke voorbeelden van het handhaven van sociale afstand, het dragen van maskers, massale vaccinaties en de aanvaarding van toepassingen voor het opsporen van contacten voor de volksgezondheid, die de kern van de individuele sociale verantwoordelijkheid aantoonden,” voegt hij eraan toe.

Door aan te halen hoe zo veel mensen zich hielden aan lockdown-mandaten, ondanks overweldigend bewijs van de schadelijke gevolgen van dergelijke beperkingen voor de samenleving, impliceert Kaushik dat ze zich op een soortgelijke onderdanige manier zouden gedragen op andere gebieden van het leven.

Een dergelijke conformiteit zou worden aangemoedigd via technologie, waaronder kunstmatige intelligentie, digitalisering en “smart home” apparaten, stelt Kaushik.

Het artikel pleit verder voor een rantsoenering van koolstofemissies in de vorm van sociale kredieten die “individuele adviezen over koolstofarme en ethische keuzes voor de consumptie van producten en diensten” zouden verstrekken.

Er zouden ook nieuwe sociale normen worden gecreëerd om te bepalen wat “een eerlijk aandeel” van persoonlijke emissies inhoudt, en om “aanvaardbare niveaus” van persoonlijke emissies te bepalen.

We hebben eerder gedocumenteerd hoe technocraten “verplichte” persoonlijke koolstofrechten voorbereiden die rantsoenering zouden invoeren op elk gebied van je leven via een app die je reizen, verwarmingskosten en zelfs het voedsel dat je eet zou registreren.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Lockdowns waren altijd het doel en geen middel.

Great Reset: WEF viert lege binnensteden en vernietigde winkels als succes

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

6 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Druif
Druif
6 maanden geleden

Ik heb mij er nooit aan gehouden, en ook ben niet van plan daarmee te beginnen.

🖕

Qvic
Qvic
6 maanden geleden
Antwoord aan  Druif

Dan kan ik je de hand geven, zo sta ik ook in het leven. Ik ga mij niet aanpassen aan wat die angstige volgzame schapen willen en wat de schaapherders willen, ik stippel mijn eigen manier van leven zelf wel uit daar heb ik geen ander voor nodig.

Yvonne
Yvonne
6 maanden geleden
Antwoord aan  Druif

Ik ook niet!Ik kan zelf nadenken:hoeft een ander niet voor mij te doen!

Petra
6 maanden geleden

De chemie rond het atoom koolstof noemt men de ORGANISCHE CHEMIE en dat is niet voor niks.

Het koolstofatoom is het centrale atoom in alles dat leeft op aarde!

Met het verdacht maken van Koolstof richt men zich dus op het verdacht maken van alles dat leeft en dat is natuurlijk geen toeval.

Dat de Globalistische Satanisten de profeten van het duister en de Dood zijn, mag inmiddels toch wel duidelijk zijn.

Maria
Maria
6 maanden geleden

Oh, zouden deze betweters dan ook EERST het goede voorbeeld kunnen geven en per direct stoppen met het spuiten van coal fly ash compounds in de lucht met hun idiote geoengineering? Godverdikke, hoe lang moeten we deze vuile emotionele chantage nog verdragen?

Yvonne
Yvonne
6 maanden geleden

Nog heel even en we worden geleefd!