Nu de financiële crisis in de wereld van kwaad tot erger gaat, zien we steeds meer verhalen waarin mensen niet bij hun eigen geld op hun eigen bankrekeningen kunnen, meldt Brian Shilhavy.

In juli meldden we dat er in China gewelddadige bankruns plaatsvonden omdat spaarders van hun eigen rekeningen werden uitgesloten.

Als mensen niet meer bij hun eigen geld kunnen, worden ze wanhopig.

Een verhaal uit Libanon meldt vandaag hoe er in dat land een golf van bankovervallen heeft plaatsgevonden van spaarders die de bank beroven om geld van hun eigen rekeningen te halen.

Als u denkt dat dit soort dingen nooit in de Verenigde Staten zou gebeuren, denk dan nog eens na. Eerder dit jaar nog sloot Canada zijn burgers uit van hun eigen bankrekeningen tijdens de truckersblokkades.

De globalisten controleren veel van wat er in de wereld gebeurt via de banken, en hun doel is niets minder dan totale tirannie en absolute macht, omdat zij van plan zijn contant geld uit te bannen en over te stappen op een digitale munt van de centrale bank, waarin elke financiële transactie door hen wordt gecontroleerd, en waarin zij sociaal gedrag kunnen afdwingen door eenvoudigweg te voorkomen dat u toegang krijgt tot uw geld.

We zien al tekenen van deze beweging om sociaal en politiek gedrag te controleren, want Visa, Mastercard en American Express hebben onlangs allemaal verklaard dat ze aankopen van wapens en munitie zullen gaan volgen.

En met de recente aanval op Trump-aanhangers die allemaal als “White Supremacists” worden gebrandmerkt, hoe lang denk je dat het zal duren voordat ze hun bankrekeningen gaan bevriezen, als dat al niet gebeurt?

En het zijn niet alleen Trump-aanhangers die het doelwit zijn.

Op de verjaardag van 9/11 dit afgelopen weekend, verklaarde Alejandro Mayorkas, hoofd van het Department of Homeland Security (DHS), dat de grootste bedreiging voor Amerika vandaag niet buitenlandse terroristen zijn, maar Amerikaanse burgers en “binnenlands terrorisme,” die hij definieerde als Amerikanen “geradicaliseerd” door een “ideologie van haat,” “anti-regeringsgevoelens” en die in “complottheorieën geloven’.

Vorig jaar verhoogde het DHS de nationale terrorismedreigingswaarschuwing om degenen die tegen COVID-maatregelen waren, op te nemen als ‘binnenlandse terroristen’.

Het “wettelijke” kader is dus aanwezig voor de Amerikaanse regering om bankrekeningen te bevriezen van degenen die zij besluit te bestempelen als “binnenlandse terroristen”, wat ongeveer de helft van de bevolking is.

Bank voor Internationale Betalingen (BIS) chef spreekt over absolute controle van geld

Al Jazeera:

Mensen ‘beroven’ banken in Libanon – om hun eigen geld te stelen

Bankovervallen in Libanon zijn een groeiende trend geworden – maar deze gewapende “overvallers” die banken binnenstormen, stelen niemands geld. Ze eisen alleen toegang tot hun eigen spaargeld.

En in plaats van te worden vervolgd, mogen de daders grotendeels vrij rondlopen en zijn ze volkshelden geworden.

De incidenten komen steeds vaker voor nu de economische crisis in Libanon voortduurt. De lokale munt, het Libanese pond, is op de zwarte markt met meer dan 90 procent in waarde gedaald ten opzichte van de Amerikaanse dollar, terwijl de beperkingen die de regering oplegt aan de hoeveelheid geld die mensen van hun eigen bankrekeningen kunnen afhalen, de situatie ook hebben verergerd.

Het verhaal gaat nog verder, maar vind ik niet interessant genoeg om te vertalen, je kan het verder lezen via de link.

Wat je er van zou moeten leren is dat je je geld niet meer veilig bij een bank kunt bewaren.

Maxima bespreekt hoe ze ons in geldloze digitale slaven kan veranderen

Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Het spel is uit voor de Fed – de VS heeft geen andere keuze dan het spelbord om te kieperen

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

4 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Johan P
Johan P
6 maanden geleden

Tsja. Ik heb net genoeg geld op de bankrekening staan om rekeningen te betalen. De rest haal ik er iedere week (in de VS wordt men vaak per week betaald) zsm af. Deels in contanten thuis, deels voor boodschappen en deels zet ik het om in zilveren munten en voorraden.
Die laatste kan ik altijd opmaken, dus daar verlies ik sowieso niks aan en als de nood aan de man komt is dat ook goed als ruilmiddel.
De rente die ik misloop is zo miniscuul dat het niet de moeite waard is. Mocht ik grote uitgaven hebben/verwachten dan kan dat via een creditcard, en dan de week erna die weer aflossen ipv contant geld opnemen.
Maar ik ben bijna klaar met de geplande grote uitgaven.

Petra
6 maanden geleden

Binnenkort in Nederland….

Dat was het eerste wat ik dacht.

Dee
Dee
6 maanden geleden

Onze helden in de voorhoede zijn de mensen bij wie het water aan de lippen staat.
A Hungry man is an angry one.