Baerbock wil “snelle beslissing” forceren met meer tankleveringen in Oekraïne-oorlog

3
879

Die muts schijnt te denken dat nu Oekraïne met 30.000 man, waaronder veel NAVO huurlingen een gebied ingetrokken is dat door de Russen VERLATEN was, Oekraïne in ene de oorlog kan winnen. Omdat er geen Russische soldaten aanwezig waren, zijn er geen Russische slachtoffers gevallen. Er zijn wel 5000 Oekraïense soldaten uitgeschakeld en honderden stuks materieel vernietigd.

En al die domme Westerse politici geloven het, Sjoerdsma, Verhofstadt, al die oorlogshitsers. Het was een in mensenlevens kostbare PR-operatie om een volgende lading wapens te kunnen rechtvaardigen.

Zelfs Jihadi-Julian geeft toe dat het een PR offensief was om nieuwe wapens veilig te stellen:

Ik schreef dat eerder ook al:

De timing van het offensief in de regio Kharkov was goed, dat moet gezegd. Oekraïne staat te springen om meer wapens en het enige dat het de Westerse financiers kon laten zien tot nu was verlies, op verlies, op verlies. Het lang aangekondigde zuidelijke offensief tegen Cherson kan niet anders bestempeld worden dan een blamage. Met de Joodse minister van Buitenlandse Zaken van de VS, Anthony Blinken, op bezoek in Kiev, en de Groene minister van Buitenlandse Zaken van Duitsland, Annalena Bearbock, die afgelopen week nog zei dat ze met het idee van ‘democratie’ haar reet afveegt;  Ook als alle Duitse kiesgerechtigden er tegen zijn zal de Duitse steun voor de oorlog doorgaan, was het nu tijd voor Oekraïne om iets te laten zien.

Unser Mittel Europa:

Nadat de Groenen voor de laatste verkiezingen campagne voerden “Geen wapens en bewapening in oorlogsgebieden”, zijn deze leugenaars nu van vredesapostelen veranderd in oorlogsstokers. Natuurlijk, met dezelfde rechtvaardiging: Deze keer moeten de wapenleveranties helpen “mensenlevens te redden”. “Vrede bouwen met zware wapens” zou wel eens hun volgende verkiezingsslogan kunnen worden.

Om niet verdacht te worden van het verspreiden van nepnieuws citeren we het onvoorstelbare woordelijk van welt.de:

“De minister van Buitenlandse Zaken mengt zich in het debat over de levering van Leopard 2 gevechtstanks aan Kiev. Eerdere wapenleveringen hadden geholpen mensenlevens te redden, zei Annalena Baerbock.”

Fatsoenlijke mensen zijn geneigd te denken dat zonder westerse wapenleveranties de oorlog in Oekraïne en het bloedvergieten waarschijnlijk zouden zijn beëindigd. Oorlogsstokers willen dat de oorlog doorgaat tot een Russische nederlaag waarschijnlijk nooit gebeurt. Dus het sterven zal waarschijnlijk doorgaan en niemand weet of een derde wereldoorlog misschien het einde zal zijn. De groene oorlogsstokers zijn echter zelfs bereid dit te accepteren, zoals onze redactie al heeft gedocumenteerd met citaten van Baerbock.

Baerbock wil zelfs de Duitse wapenproductie verhogen…

De wapenlobby zal vol enthousiasme zijn als de Amerikaanse marionet op het ministerie van Buitenlandse Zaken precies doet wat linkse pacifisten tot nu toe aan de kaak hebben gesteld: Nog meer wapens en nog meer winst voor de wapenindustrie. En zo leest men verder in die WELT:

“De minister van Buitenlandse Zaken zei dat de Duitse wapenhulp in de eerste plaats gericht moet zijn op de vraag hoe nog meer van dat materieel kan worden geleverd dat al “zo efficiënt helpt”, d.w.z. luchtverdediging, artillerie en raketwerpers. Ten tweede moet de aanvoer van onderhoud en munitie worden opgevoerd. Baerbock zei dat zij met de defensie-industrie wil bespreken of er eigen productielijnen voor ontbrekende munitie kunnen worden gecreëerd, bijvoorbeeld voor de Gepard luchtverdedigingstanks.”

Trek in een bliksemoverwinning

In de roes van de overwinning van de huidige territoriale overwinningen van Oekraïne slaat de oorlogszuchtige nu echt toe:

“In de beslissende fase waarin Oekraïne zich momenteel bevindt, denk ik echter niet dat deze beslissing lang moet worden uitgesteld.”

De strijdlustige dame zou eens in de geschiedenisboeken moeten kijken om te beseffen dat snelle territoriale overwinningen niet noodzakelijkerwijs tot een “eindoverwinning” leiden.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Duitse minister van Buitenlandse Zaken zegt dat steun aan Oekraïne doorgaat “ongeacht wat kiezers denken”

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

3 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Marco "
Marco "
4 maanden geleden

Duitsland & Frankrijk sturen ook aan op een Europese superstaat die sneller en effectiever kan optreden ( militair , economisch : alles ) Pool nieuws met originele documenten :

https://www.tvp.info/25939587/europejskie-superpanstwo-zamiast-ue-oryginalny-dokument

Johan P
Johan P
4 maanden geleden

Ik blijf me verbazen over het absolute onbenul van politici wat betreft oorlogvoering. Maar ja, als je een minister van defensie hebt die het verschil tussen een korporaal en een majoor al niet weet dan kun je ook geen inzicht verwachten van wat dan ook op dat gebied.
De Russen hebben harde lessen geleerd in het verleden; voornamelijk dat het belangrijk is om zoveel mogelijk de eigen troepen te behouden. En Rusland heeft duidelijk ook een opleiding voor hun (hogere) officieren die aandacht besteed aan militaire geschiedenis, strategie, taktiek, maneuvres en logistiek, allemaal gebieden die het westen volkomen lijkt te verwaarlozen.
Maar goed, laat de debielen nu maar denken dat Rusland de oorlog verliest, dat soort figuren staat straks met de bek vol tanden met een lege blik in de ogen om zich af te vragen wat er is gebeurd, terwijl iedereen die zelfs maar een paar militaire geschiedenisboeken heeft gelezen de grote lijnen kan voorspellen.

Ohje
Ohje
4 maanden geleden

Duitsland ,altijd al geneigd en uit op oorlog.
Psychopaten en macht ,een volk dat zich gedraagt als een ezel.
Laat ze zich maar volspuiten ruimd lekker op.