Het is duidelijk dat de enige zekerheid in Oekraïne is dat de westerse agressie centraal vanuit het Pentagon en Brussel wordt “gemonstreerd”. De huidige tegenaanvallen van door de NAVO geleide, door westerse huurlingen geleide en westerse bewapende Kievse troepen rond Charkov, Cherson en elders in Oost-Oekraïne tegen de geallieerden, de nieuwe aanvallen van Azerbeidzjan op Armenië, de nieuwe oefeningen van de Special Forces in Zuid-Moldavië, de nieuwe oorlogsdreiging tegen Rusland vanuit Georgië “per referendum”, de nieuwe ontrouw aan Rusland door de Kazachse leider, de nieuwe wrijvingen aan de Tadzjik-Kirgizische grens op 14 september, de voortdurende aanvallen op Rusland en de Russen in de Baltische staten en alle ultra-agressieve woorden en daden van de VS/VK/EU jegens Rusland, zijn geen toeval. Zij hebben sommigen ertoe gebracht een dreigende Derde Wereldoorlog en een nucleaire holocaust te voorspellen, schrijft Batiushka.

Binnen de Oekraïne is de oorlog door het Westen geëscaleerd. Iedereen heeft sinds maart duidelijk gezien dat dit geen oorlog is tussen Rusland en Oekraïne, maar een proxy-oorlog tussen Rusland en het Westen. Oekraïne is gewoon het slagveld en het excuus voor de westerse agressie. Nu de meeste elite van het Kievse leger dood, uitgeschakeld of gevangen genomen is, zijn het Westerse huurlingen en speciale NAVO-strijdkrachten in Oekraïense uniformen die de gevechten uitvoeren.

Telkens als het Westen escaleert, doet Rusland dat ook. Het dreigement van de VS om ATACMS-ballistische raketten met een bereik van 300 km te leveren, zal het conflict alleen maar verder doen escaleren. Rusland, dat zich tot nu toe opmerkelijk terughoudend heeft opgesteld, ziet zich voor het eerst genoodzaakt een aantal algemene infrastructuren aan te vallen, elektriciteitscentrales, spoorlijnen, wegen. Binnenkort kunnen Midden- en West-Oekraïne, die tot dusverre voornamelijk onaangeroerd en vreedzaam zijn, afgezien van de vernietiging van enkele militaire installaties, het doelwit worden. Misschien zullen ook Amerikaanse spionagesatellieten boven Oekraïne het doelwit worden. De VS zullen het over zichzelf hebben afgeroepen.

Is dit wat het Westen wil?

Feit is dat het grootste deel van de wereld Rusland steunt, niet in de laatste plaats China. Dacht het Westen echt, toen het Rusland op 24 februari dwong de Oekraïne te bevrijden van de genocide, dat de Russische regering niet alle westerse aanvalsscenario’s had voorzien? Ze hadden acht jaar de tijd om zich voor te bereiden en hadden dit allemaal verwacht. Op 14 september wees de woordvoerster van de Russische regering, Maria Zakharova, er op Radio Sputnik op dat (https://rusvesna.su/news/1663156944):

“Westerse landen totaal afhankelijk maken, hen dwingen zulke grootschalige hulp aan het regime in Kiev te blijven geven, is hen met vuur opbranden…Stel je voor, dat men dit doet met staten die nu nadenken over hoe ze de winter kunnen overleven…omdat…de meesters in Washington de Europese Unie hebben verteld hoe ze moeten leven en wat ze moeten doen. En nu zijn de ontwikkelde landen tegelijkertijd gedaald tot het niveau van onderontwikkelde landen die niet weten hoe ze zich moeten verwarmen”.

De mogelijkheid dat het conflict in Oekraïne nucleair zou kunnen worden, werd alleen door westerse journalisten geopperd en wel in maart 2022. Op zoek naar sensatie moesten de huurling-journalisten dat zeggen. Rusland is echter nooit van plan geweest een kernwapen te gebruiken als het Westen aandringt….., zoals president Poetin enkele weken geleden zei (ik geef een losse vertaling): “Je hebt nog niets gezien”. (letterlijk: “We zijn nog niet begonnen”). Met alle middelen, prik de beer nog wat meer, maar op eigen risico.

Het Westen begrijpt nog steeds niet dat dit conflict voor Rusland een existentiële oorlog is. De Krim, de Donbass en elders in Oost-Oekraïne zijn integrale delen van Rusland. Ze zullen nooit worden opgegeven, net zomin als de VS Californië, Virginia of Florida zouden opgeven. En zij zullen niet toestaan dat ergens in Oekraïne een militaire, nucleaire of biowapenbedreiging voor Rusland ontstaat, alleen omdat leden van het met geweld geïnstalleerde VS-regime in Kiev betaald zijn om daarmee in te stemmen. Zouden de VS dat toestaan in Canada of Mexico? Rusland zal het niet opgeven alleen vanwege een paar NAVO-huurlingen en NAVO-wapens. Als het Westen probeert Rusland van de aardbodem weg te vagen, zal Rusland hetzelfde doen met het Westen. En het heeft aanhangers over de hele wereld. Wacht maar tot China Taiwan terugneemt, zoals het aan het voorbereiden is.

Zelfs zij die op de Fantasie Planeet leven, ook wel Planeet Neocon genoemd, moeten dit inzien. Rusland zal zo “exact” terug geven wat het krijgt, ja zelfs “meer”, want het heeft de middelen.

Zal het gezond verstand of de waanzin zegevieren? Ik hoop gezond verstand, maar vrees waanzin. De menselijke domheid is grenzeloos.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Medvedev geeft apocalyptische waarschuwing aan Westen over Oekraïne

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

3 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Hagar
Hagar
4 maanden geleden

De NAVO is duidelijk van plan de Russen in de hoek te drukken en te provoceren, tot de Russen geen andere uitweg meer zien dan kernwapens te gaan gebruiken.

Hopelijk kan iemand binnen de NAVO de macht grijpen en dit voorkomen.

Druif
Druif
4 maanden geleden

“Briljante toespraak: harde afrekening met het buitenlands beleid van de EU”

https://exxpress.at/brillante-rede-knallharte-abrechnung-mit-der-eu-aussenpolitik/

Pjotr
Pjotr
4 maanden geleden

Inderdaad, Georgië zal van de gelegenheid gebruik maken om de in 2008 door de Russische imperialisten illegaal veroverde gebieden Ossetië en Ingoesetië te heroveren. In China gaan nu al stemmen op om het sedert Tsaar Alexander II door Rusland geannexeerde Mandsjoerije te heroveren.
Uiteindelijk zal Putin voor het strafhof in Den Haag moeten verschijnen wegens zijn misdaden in Dagestan, Tsjetsjenië, Georgië, Syrië, Oekraïne en in Rusland zelf waar ie de gewoonte heeft opposanten te laten vermoorden of in één of andere Goelag te laten verdwijnen, net zoals ie ook in het buitenland tegenstanders laat vermoorden. Een laffe moordenaar Putin die er inderdaad niet voor zal terugdeinzen kernwapens te gebruiken om zijn hachje te redden. Rusland moet dringend bevrijd worden van dat monster.