“Sommige transplantatieontvangers stoten hun nieuwe orgaan af en wetenschappers zeggen dat het coronavirusvaccin de schuldige kan zijn,” meldt Information Liberation.

KIJK:

Uit WISH, “Nieuwe studie wijst transplantatie af na toediening van COVID vaccin”:

Volgens een nieuwe studie, gepubliceerd in het Journal of Clinical Medicine, worden acute cornea allografts afgestoten door geïmmuniseerde patiënten die de procedure hebben ondergaan. Onderzoekers zeggen dat de onderliggende oorzaak verband kan houden met een systemische ontstekingsreactie die wordt opgewekt door de gen-injectie.

Het hoornvlies is de buitenste laag van iemands oog. Hoornvliestransplantaties worden gebruikt om een beschadigd hoornvlies te herstellen. De operatie staat bekend als een van de meest succesvolle orgaantransplantatieprocedures met lage afstotingspercentages. Het zicht wordt hersteld, de pijn in het oog wordt verminderd en het uiterlijk van het zieke hoornvlies wordt verbeterd.

Japanse onderzoekers verzamelden gegevens van 23 studies. In totaal werden 23 ogen beoordeeld van 21 patiënten die een hoornvliestransplantatie hadden ondergaan. Bij alle patiënten – van wie sommigen de procedure twintig jaar geleden al hadden ondergaan – trad afwijzing van de transplantaten op tussen één dag en zes weken na de vaccinatie.

Voor alle duidelijkheid: bij twee in de studie genoemde mensen werd het hoornvliestransplantaat na vaccinatie afgestoten, hoewel de operatie meer dan 20 jaar geleden plaatsvond.

Hier is een uittreksel uit de studie:

In deze systematische review hebben wij gegevens verzameld over de klinische kenmerken van acute afstoting van hoornvliesweefsel (21 patiënten [23 ogen]) die optraden na toediening van het COVID-19 vaccin. Onder hen had >95% van de ogen (22/23 ogen) corneale allograft afstoting binnen 3 weken na vaccinatie (gemiddelde: 10,4 dagen, mediaan: 7 dagen). Aangezien de wereldwijde samenleving aanvullende boosterschema’s promoot met het oog op nieuwe varianten, is het empirisch dat de effecten van deze vaccins op corneale transplantaten worden opgehelderd. Om passende immuunmodulerende interventies vast te stellen, moeten verdere gegevensvergaring en onderzoek van de effecten van COVID-19 vaccins worden uitgevoerd door het vaccinatieverloop en de bijbehorende fysiologische veranderingen in ontvangers van hoornvliestransplantaten te observeren.

In onze analyse van 21 patiënten (23 ogen) met tekenen van corneale allograft afstoting na het ontvangen van COVID-19 vaccins, was het mediane interval tussen corneatransplantatie en graft afstoting na COVID-19 vaccinatie 2 jaar. Twee van deze patiënten (twee ogen) ondergingen een PKP > 20 jaar geleden en hadden geen geschiedenis van acute of chronische afstoting van het hoornvlies allograft [33,38]. [De stabiliteit op lange termijn en de tijdelijkheid van vaccinatie en allograft afstoting suggereren dat immuunreacties op het vaccin een rol kunnen hebben gespeeld bij transplantaat afstoting. Twee afzonderlijke studies onderzochten de mogelijkheid van conflicterende virale infecties, waaronder herpes simplex en varicella-zoster virale infecties, die bekende risicofactoren zijn voor corneale allograft afstoting na PKP of DMEK [20,38], door middel van polymerasekettingreactie (PCR) voor de voorste kamer, van de waterige huid. De PCR-resultaten voor verwarrende virale infecties waren echter bij beide patiënten negatief. Daarnaast werden twee gevallen (vier ogen) gemeld van bilaterale afstoting van hoornvliesallografieën na vaccinatie, post-DMEK en -DSAEK. Deze gevallen suggereren een systemische inflammatoire etiologie voor cornea afstoting [33,38]. De gedetailleerde pathofysiologie van de relatie tussen COVID-19 vaccinatie en corneale allograft afstoting blijft onduidelijk. Het huidige onderzoek toonde echter gevallen aan met minimale verstorende variabelen en een merkbare temporele correlatie met COVID-19 vaccinatie, wat de rol van het vaccin bij het veroorzaken van acute corneale allograft afstoting bevestigt.

Corneatransplantatie wordt geassocieerd met lage percentages afstoting van een allograft, waarschijnlijk als gevolg van oculaire immuunprivileges [52,53,54]. Dit onderstreept het belang van het herkennen van de mogelijkheid van door COVID-19 vaccin veroorzaakte afstoting van het hoornvlies allograft bij de 21 patiënten (23 ogen) die in deze studie zijn opgenomen [20,29,30,31,32,33,34,35,36,37,38,39,40]. Het interval tussen de toediening van het COVID-19 vaccin en cornea afstoting varieerde van 1 dag tot 6 weken (gemiddelde: 10,4 dagen; mediaan: 7 dagen [20,29,30,31,32,33,34,35,36,37,38,39,40]). De bezorgdheid over vaccin-geassocieerde acute allograft afstoting reikt verder dan de COVID-19 vaccins, met name die in verband met griep, hepatitis B, tetanus en gele koorts virale vaccins [21,55,56]. De incidentie van vaccin-geassocieerde cornea afstoting is zeker bescheiden in termen van corneatransplantatie frequentie. De verwachte maatschappelijke verschuiving naar een frequenter vaccinatieschema vereist echter dat clinici zich bewust zijn van een mogelijk verband tussen de temporaliteit van de vaccintoediening en transplantaatafstotingen. Celgemedieerde immuunresponsen werden in eerdere studies bevestigd voor de vaccintypes die in deze systematische review zijn opgenomen, waaronder de vaccins BNT162b2 (Pfizer), mRNA-1273 (Moderna), ChAdOx1 (AstraZeneca) en CoronaVac (Sinovac) [57,58,59,60,61,62]. Ongeacht het vaccintype verhoogde vaccinatie significant anti-spike-neutraliserende antilichamen, antigeen-specifieke CD4+ T-celresponsen, en inflammatoire cytokinen, waaronder interferon (IFN)-γ en interleukine-2 [57,58,59,60,61,62]. IFN-γ speelt een centrale rol in het acute afstotingsproces [63], en de resulterende T helper type 1-dominante immuunrespons kan bij de gevaccineerde personen afstoting van het hoornvlies hebben veroorzaakt [63]. [Bronnen en citaten zijn allemaal gelinkt in de studie].

Dit is waarschijnlijk nog maar het begin. De auteurs van de studie beweerden dat zij slechts één ander geval van afgestoten transplantaties in andere organen konden vinden, maar een andere recente studie vond er tientallen.

Een studie die de NIH in augustus publiceerde, waarin een groot aantal medische tijdschriften werd doorzocht, vond “honderdzesendertig gevallen uit tweeënvijftig artikelen” van “afstoting van vaste organen na SARS-CoV-2 vaccinatie of COVID-19 infectie”.

“Honderdzesendertig gevallen uit tweeënvijftig artikelen werden opgenomen in de kwalitatieve synthese van deze systematische review (56 afgestoten vaste organen na SARS-CoV-2 vaccinatie en 40 afgestoten vaste organen na COVID-19 infectie). Hoornvliesafwijzing (44 gevallen) was het meest voorkomende orgaan dat werd waargenomen na SARS-CoV-2 vaccinatie en na COVID-19 infectie, gevolgd door nierafwijzing (36 gevallen), leverafwijzing (12 gevallen), longafwijzing (2 gevallen), hartafwijzing (1 geval) en pancreasafwijzing (1 geval). […] In totaal werden zesenvijftig afstotingen van vaste organen gemeld na SARS-CoV-2 vaccinatie [Pfizer-BioNTech (n = 31), Moderna (n = 14), Oxford Uni-AstraZeneca (n = 10) en Sinovac-CoronaVac (n = 1)].”

Het NIH heeft ook een studie over een 23-jarige vrouw die een niertransplantatie onderging “die een acute afstoting vertoonde na de tweede dosis van het BNT162b2 mRNA COVID-19 vaccin (Pfizer-BioNTech)”.

“Zij had 18 maanden eerder een niertransplantatie van een overleden donor ondergaan voor nefronophthisis,” aldus de studie. “De periode na de transplantatie verliep zonder problemen.”

Ter herinnering: sommige ziekenhuizen verplichtten zieke patiënten op hun lijst voor orgaantransplantatie op wrede wijze de injectie te krijgen om hun transplantatie te laten uitvoeren — zelfs als ze al hersteld waren van covid.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Moderna CEO en AstraZeneca Official onthullen schokkende geheimen van COVID-vaccins nadat Roemeens EP-lid Cristian Terheș ze grilt

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

5 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Marco "
Marco "
6 maanden geleden

Klinkt als : blijf zoveel mogelijk uit de buurt van een ziekenhuis !

Donors zowel als ontvangers kunnen gevaccineerd zijn / organen , bloed = de kans op een slechte “match ” word elke dag groter

cas
cas
6 maanden geleden

ach ja, orgaantransplantatie is sowieso een vorm van kannibalisme, net als bloedtransfusies.
beide zijn net als bijna alles in de gezondheidszorg vooral verdienmodellen, zoals een leven lang peperdure afweeronderdrukkers.

bloed bijvoorbeeld verliest binnen 24 uur zijn zuurstofdragend vermogen en dient dus alleen maar als aanvulling van het volume.
ook hier valt aan een zoutoplossing nix te verdienen…
aan de andere kant krijgt de patient te maken met aandoeningen van de donor, zoals mijn broer die er een huidziekte aan overgehouden heeft.

als ik zo ziek of gewond ben dat ik een bloedtransfusie nodig zou hebben, heb ik genoeg aan mn eigen sores.
zo ken ik 2 mensen die bloed geweigerd hebben bij een open hartoperatie en de volgende dag al op de been waren, terwijl zij die wel bloed hebben gehad na 3 weken nog geen ‘pap’ kunnen zeggen.

cas
cas
6 maanden geleden

waarom is mijn reactie verwijdert?
ik denk toch echt dat dit cruciale info is.
vooral het feit dat organen vóór de door geoogst moeten worden en zonder verdoving !!!!!!!!!!!!!

cas
cas
6 maanden geleden
Antwoord aan  cas

oh, sorry. was voorbarig…