Dát is het niveau van EU-politici; ze háten gewone mensen. Of het nou Russen zijn of hun eigen volk maakt niet eens uit. Hun eigen volk sluiten ze op met een griep-smoes, terwijl ze er zelf op los feesten en zich vol drugs pompen en wapens naar Oekraïne sturen om een genocide aan te richten.

En dat drugskutje beseft waarschijnlijk niet eens wat voor ellende ze aanricht, omdat ze alleen aan zichzelf kan denken. Daarom is democratie het meest belabberde systeem dat er is, elke gewiekste misdadiger kan het volkomen naar zijn hand zetten.

Besef dat Rutte, die de macht nooit meer uit handen zal geven, Timmermans, en dat Von der Leyen lijk ook aan de macht gekomen zijn middels ‘democratie’. Democratie is het meest misleidende systeem dat er is.

RT:

Sancties moeten gewone Russen treffen – Finse premier

De Finse premier Sanna Marin zei dinsdag dat de EU-sancties, waaronder de volledige opschorting van een visumversoepelingsovereenkomst met Rusland, “niet genoeg” zijn. Ze stelde voor dat gewone Russen in hun dagelijks leven druk moeten voelen.

“We moeten bereid zijn om meer sancties te nemen, want hoe meer impact we [hebben] met sancties, hoe duurder het voor Rusland wordt om deze oorlog voort te zetten,” zei Marin tegen het Europees Parlement.

Het is niet de eerste keer dat Marin maatregelen tegen de gewone Russische bevolking voorstelt sinds het conflict in Oekraïne begon. Het is “niet juist” dat Russen “een normaal leven kunnen leiden, in Europa kunnen reizen, toeristen kunnen zijn”, zei Marin op 8 augustus tegen de staatsomroep Yle. Die verklaring werd de volgende dag herhaald door de Estse premier Kaja Kallas, die tweette dat “Europa bezoeken een voorrecht is, geen mensenrecht”.

Op 9 september heeft de Europese Raad de volledige opschorting van de visumversoepelingsovereenkomst tussen de EU en Rusland aangekondigd. De maatregel houdt geen volledig verbod in, maar verhoogt de visumkosten voor Russische onderdanen van 35 euro tot 80 euro voor alle aanvragers. De behandelingstijd kan ook worden verlengd van de huidige 10 dagen tot maximaal 45 dagen, in combinatie met de noodzaak om aanvullende documenten voor te leggen. Volgens commissaris voor Binnenlandse Zaken Ylva Johansson, die het plan op 6 september presenteerde, “is toerisme in de EU geen grondrecht”.

Ylva Johansson wil wel elke neger die ze kan vinden binnenhalen, maar geen Russen omdat die blank zijn.

We hebben ze nodig! - Europese commissaris pleit voor meer migranten

Tot dusver hebben negen Europese landen geweigerd documenten voor toeristenvisa van Russen te aanvaarden, aldus de Vereniging van touroperators van Rusland. Op de lijst staan Letland, Litouwen, Estland, Polen, Tsjechië, Slowakije, Denemarken, België en Nederland.

Een voorstel voor een volledig visumverbod voor alle Russische toeristen heeft echter geen unanieme steun gekregen in het blok. Duitsland, Frankrijk, Hongarije, Luxemburg en Oostenrijk hebben bezwaar gemaakt. Josep Borrell, EU-buitenlandchef, waarschuwde ook tegen de maatregel. “Ik denk niet dat het zal helpen om de relatie met de Russische burgerbevolking te verbreken en ik denk niet dat dit idee de vereiste unanimiteit zal krijgen”, zei hij op 29 augustus tegen de Oostenrijkse ORF TV.

De Russen moeten de prijs betalen voor hun misdaden tegen de democratie.

We moeten ze ernstige pijn laten voelen. We moeten hun levens vernietigen. We moeten ze martelen, hun ogen uitsteken en hun vingernagels uittrekken. We moeten ze laten lijden zoals nog nooit iemand heeft geleden.

Dat zijn onze waarden, en LGBT kontneukseks.

Het Westen wordt geregeerd door satanistische duivelaanbidders

Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Nieuwe ranzige video opgedoken van NAVO-WEF-SLET Coke-hoer premier van Finland

5 2 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Hagar
Hagar
4 maanden geleden

Er wordt dikwijls gezegd dat George Bush Junior een domkop was, dat Obama een lege huls was, en dat Joe Biden dement is, maar deze Sanna Marin breekt toch alle records op het vlak van achterlijkheid.

BoerkeUitBrabant
BoerkeUitBrabant
4 maanden geleden

Democratie is helemaal niet het meest belabberde systeem dat er is. Het probleem aan onze democratie is dat de parlementsleden de mogelijkheid hebben om coalities te vormen, en de kiezer met zijn stem niet kan weten welke dichtgetimmerde regeerakkoord eruit komt. En dat de meerderheid van het parlement als een stel klapvee heel haar regeerperiode blijft stemmen volgens dat regeerakkoord. Deze minachting van de kiezer zorgt er ook voor dat hij onverschillig gaat worden.

Wat wij nodig hebben is een directe democratie. Kies direct een president of premier die dan zelf zijn ministerploeg gaat samenstellen. Aangezien zijn succes mede af gaat hangen van de kwaliteit van de ministers, zal het waarschijnlijk een zaken kabinet worden i.p.v. de vriendjeskliek verkregen door coalities. Combineer dit met een binded referendum waarin de kiezer de hele regeerperiode het beleid bij kan sturen, en je hebt een goed werkend systeem die de kiezer weer invloed geeft dus daarmee ook zijn betrokkenheid vergroot.