Governeur Ron DeSantis van Florida kwam zijn belofte na om illegale immigranten te dumpen in progressieve staten en stuurde woensdag twee vliegtuigen vol migranten naar Martha’s Vineyard.

Een aan Fox News Digital verstrekte video toont de migranten die de vliegtuigen verlaten op Martha’s Vineyard Airport in Massachusetts.

Martha’s Vineyard staat bekend als een speeltuin van rijke progressieven, waaronder voormalig president Barack Obama, die er in 2019 een miljoenenhuis kocht.

DeSantis, een Republikein, stelde Delaware of Martha’s Vineyard voor als bestemming voor dergelijke migranten, maar zijn kantoor legde destijds uit dat ze ook “naar andere ‘progressieve’ staten kunnen worden gestuurd waarvan de gouverneurs flagrante schendingen van de federale immigratiewetgeving goedkeuren.”

“Het is niet de verantwoordelijkheid van Florida om vreemdelingen te subsidiëren om illegaal in onze staat te verblijven; we hebben niet ingestemd met Biden’s open-grenzen agenda,” zei het kantoor van de gouverneur destijds.

In november zei DeSantis dat tientallen migrantenvluchten in Florida landden in opdracht van de regering Biden, en hij dreigde toen om ze met bussen naar Delaware te sturen.

Ondertussen begon Texas Gov. Greg Abbott, een Republikein, in april duizenden illegale immigranten naar Washington D.C. te sturen toen de migrantencrisis de grensstaten overspoelde. In augustus begonnen bussen uit Texas naar New York City en Chicago te rijden. Arizona heeft ook bussen naar Washington gestuurd.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


MILJOENEN Amerikanen worden uit hun huizen gezet nu de economische ineenstorting versnelt

5 2 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

3 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Ameube
Ameube
6 maanden geleden

Heerlijk,jammer voor die mensen die als politieke speelbal gebruikt worden.
Maar HEERLIJK!!

Doordenker-2
Doordenker-2
6 maanden geleden

Zouden we ‘asielzoekers’ hier ook niet kunnen sturen naar die gemeentes waar de open grenzen partijen aan de macht zijn. Hun kiezers staan wellicht te springen om ‘asielzoekers’ op te vangen en te onderhouden om zo volop te genieten van de multiculturele ‘verrijking’ die ze met zich meebrengen.

Jerome
Jerome
6 maanden geleden

Trap niet in die poppenkast. Weet je nog dat Trump een muur zou bouwen en drain the swamp ? DeSantis is een nòg grotere joo boot licking piece of shit die de VS verraad voor zijn liefhebbende Israël dan Trump. En dat wil wat zeggen.Of hebben ze ook ‘bepaalde’ beelden van hem en weet hij daardoor wie zijn meesters zijn ?