Een van de grootste problemen van een democratie is dat de regering absolute macht heeft en het volk niets heeft te zeggen.

In een democratie kan de regering met je doen wat ze wil, en heb je geen mogelijkheid om te reageren of iets te doen.

Sommige mensen vragen zich af hoe het komt dat democratie onze waarden en wie we zijn is geworden, gezien het feit dat het zo’n brute regeringsvorm is, met in feite geen enkele vrijheid.

Reuters:

De Europese Commissie heeft woensdag een reeks voorstellen gedaan om de energieprijsstijging die Europa heeft getroffen na de inval van Rusland in Oekraïne te beteugelen, en benadrukt dat de solidariteit van de EU met Kiev “onwrikbaar” is.

De energieprijzen en de inflatie zijn in de 27 lidstaten van de Europese Unie sterk gestegen doordat Moskou als reactie op de sancties de gastoevoer heeft verminderd. Sommigen, met name extreem-rechts, vinden dat de sancties de EU meer treffen en moeten worden afgezwakt.

Je bent een foute extreem-rechtse nazi als je niet in de kou wil zitten om de goeie EU-nazi’s in Oekraïne te steunen.

Democratie is erg verwarrend.

Maar met de Oekraïense first lady Olena Zelenska als eregast tijdens haar jaarlijkse State of the Union-toespraak in het parlement van de EU, zei von der Leyen dat de sancties een reëel effect op Rusland hebben en blijven.

De sancties werken. Rusland verdient meer geld dan ooit met zijn energie-export. Dat zal die verschrikkelijke Ivans leren.

“Dit is het moment voor ons om vastberadenheid te tonen, geen appeasement,” zei von der Leyen, die later op woensdag naar Kiev zou reizen voor een ontmoeting met de Oekraïense president Volodymyr Zelenskiy. “We doen mee voor de lange termijn.”

“En ik sta hier met de overtuiging dat met moed en solidariteit Poetin zal falen en Europa zal zegevieren,” zei ze tegen de vergadering in Straatsburg, Frankrijk, terwijl ze blauw en geel droeg – de kleuren van de vlaggen van Oekraïne en de EU.

Nee, dat zal niet gebeuren.

Geen enkel land met gay pride parades heeft ooit een oorlog gewonnen, Ursula.

Von der Leyen, wiens voorstellen om Europese huishoudens en bedrijven te helpen onder meer inhouden dat het elektriciteitsverbruik in het hele blok moet worden verminderd, zei dat het blok werkt aan de bescherming van huishoudens en bedrijven.

Nu Oekraïne werkt aan de beveiliging van het grondgebied dat het in een snel tegenoffensief heeft heroverd op de Russische bezetters, zei Von der Leyen dat dit niet het moment is voor het blok om zijn houding te versoepelen.

“De financiële sector van Rusland staat op springen”, zei ze, eraan toevoegend dat bijna duizend internationale bedrijven het land hebben verlaten. “Het Russische leger haalt chips uit vaatwassers en koelkasten om zijn militaire hardware te repareren, omdat de halfgeleiders op zijn. De Russische industrie ligt aan flarden.”

Euh nee, de Duitse industrie ligt aan flarden.

Democratie is zo’n nachtmerrie.

Oekraïne is de grootste democratie ter wereld – en we weten allemaal wat daar gebeurt.

Zelfs als je alles gelooft wat de media zeggen, en dit gaat allemaal over democratie en niet over de NAVO die kernwapens mag plaatsen aan de grens van Rusland – waarom zou je bereid zijn je eigen economie volledig te vernietigen, je eigen leven te verwoesten, om een woest systeem van complete barbarij op te dringen aan mensen die je nog nooit hebt ontmoet?

Democratie is verkrachting.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


EU-dictator Von der Leyen pleegt moordaanslag op Europese burgers en economie onder het mom van sancties tegen Rusland

5 3 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

6 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Angie
Angie
6 maanden geleden

Correctie: de EU wil ONS laten doodvriezen ( en uithongeren) voor de Great Reset. Dit heeft niets te maken met solidariteit met de Oekraine. Het is slechts een voorwendsel voor een moorddadig plan op wereldniveau. Zelf blijven buiten schot.

Doordenker-2
Doordenker-2
6 maanden geleden

De solidariteit met Oekraïne van onze ‘eulite’ is onwrikbaar. Ursula von der Leyen nodig alle massa media bij je thuis uit om vast te leggen hoe groot je persoonlijke solidariteit wel is door bij je thuis symbolisch alle elektriciteit en gas te laten afsluiten. Ook in de EU gebouwen dient ‘uit solidariteit’ de stroom en gas afname op minimum gezet te worden. Dat zou pas een echte statement van je onwrikbare solidariteit zijn in plaats van anderen (gewone burgers en bedrijven) de rekening te laten betalen van jouw onwrikbare solidariteit.

Ohje
Ohje
6 maanden geleden

Dat landen en volk dood zijn schijnt niet zo belangrijk te zijn.

Hagar
Hagar
6 maanden geleden

Dat democratie een goede staatsvorm zou zijn, wordt ons van kinds af aan door de strot geramd. Maar de ervaring leert ons dat dit helemaal niet zo is.

Luister naar William Luther Pierce over democratie:

https://video.natall.com/dr-william-pierce-democracy/
https://video.natall.com/dr-william-pierce-the-meaning-of-democracy/
https://video.natall.com/dr-william-pierce-democracy-and-propaganda/

Andre
Andre
6 maanden geleden

Wat zie ze er uit zeg. En dan willen de juich en klap clowns ook al niet meer in de zaal zitten. Zal dat domme wijf het doorhebben dat ze niet alleen voor schut staat maar ook dat de EU helemaal kapot en overleden is? Toen terrorist Zenlenskii onze 2e kamer toesprak gingen ze tenminste nog met zn allen staan om te klappen. Wat een zooitje.

Hagar
Hagar
6 maanden geleden

“Dictator” is een veel te mooie titel voor deze waardeloze verschrompelde hersenloze globalisten-spreekbuis.