De mobiele telefoonoperator “Drei” brengt in Oostenrijk de infrastructuur waarmee de besturingsfantasieën van het Wereld Economisch Forum (WEF) en andere globalisten via het “Internet of Things” (IoT) werkelijkheid zullen worden. In een ongekende reclamecampagne worden gebruikers momenteel lastiggevallen met opnames waarin de vermeende voordelen van de “LoRaWan”-technologie worden gepresenteerd. Nu geeft “Drei” openlijk toe: Bewaking maakt deel uit van het plan en zal plaatsvinden via toezicht op het elektriciteits- en waterverbruik. De eerste stappen in die richting worden al gezet, meldt Wochenblick.

Toezicht op de particuliere consumptie

Het netwerk bestrijkt reeds vier provincies – Wenen, Neder-Oostenrijk, Noord-Burgenland en grote delen van Opper-Oostenrijk. Meer dan de helft van de burgers zou al kunnen “genieten” van een systeem dat in staat is tot totale bewaking. Het principe maakt het mogelijk honderden sensoren in een netwerk te beheren en grote hoeveelheden gegevens te verzenden. Met dezelfde energie kunnen de elites gerichter, preciezer en efficiënter toezicht houden. In het samenspel met de uitbreiding van 5G wordt de deur opengezet voor dit misbruik.

Het China concern “Drei” maakt hier geen geheim van. In een van haar betaalde tweets adverteert zij zelfs dat dit de klok rond “beheerd, gecontroleerd en verzorgd” zal worden. Bovendien worden de toepassingsgebieden toegelicht: “het meten van de luchtkwaliteit of van gebruikte hulpbronnen zoals gas, water of warmte, alsmede voor irrigatiecontrole”. In mei sprak de voorzitter van de Alibaba Group, ook Chinees, over het idee van een tracker die het consumptiepatroon van burgers controleert op hun ecologische voetafdruk.

Voorzitter Alibaba schept op over de ontwikkeling van een individuele koolstofvoetafdruk tracker om bij te houden wat je koopt, wat je eet, en waar/hoe je reist

De griezelige bewakingstechnologie moet in niet mis te verstane bewoordingen voor de mensen begrijpelijk worden gemaakt:

Transparante burgers via “slimme meters”

Sinds enkele jaren worden in heel Oostenrijk “slimme meters” geïnstalleerd om elektriciteitsgegevens te verzamelen, vaak tegen de wil van de bewoners. Deze kunnen op afstand worden gecontroleerd, bijgesteld en uitgeschakeld. In de stad Salzburg moeten deze tegen het voorjaar van 2024 verplicht worden geïnstalleerd in 95 procent van de huishoudens. Stad en staat hebben zich verbonden aan de globalistische “Agenda 2030”. Jaren geleden zijn proefprojecten voor een transformatie tot een volledig genetwerkte en “energie-efficiënte slimme stad” van start gegaan.

Stadspartijleider Dominic Maier van de FPÖ waarschuwt voor het gevaar “een doorzichtig mens te worden”. Bovendien laten succesvolle hackeraanvallen op autoriteiten in Karinthië of Stiermarken zien “hoe kwetsbaar dit digitale netwerk kan zijn”. Het was “krankzinnig om bestaande, functionerende apparaten weg te doen”, vooral omdat de vervanging moest worden betaald door burgers die onder de inflatie leden. Vanwege het gevaar van overdracht van persoonlijke gebruikersgegevens pleit hij voor een bevriezing van de slimme meter.

Teveel energie gebruikt? Uitschakeling op afstand dreigt!

Dit speelt de overheid, die flirt met energiebesparende verplichtingen, in de kaart: Wie te veel verbruikt, kan op afstand worden afgesloten. Of, zoals in Italië, kunnen ze een hoge boete krijgen. De uitbreiding van de LoRaWan-technologie met zijn talloze sensoren zou het dan nog gemakkelijker maken. De overdracht van gegevens zou dan in real time kunnen gebeuren. En de parameters van hoeveel consumptie “wenselijk” is, worden niet bepaald door de gebruikers, maar door degenen die aan de macht zijn.

In het “internet der dingen” zijn het huishouden en het leven volledig genetwerkt. In het laatste stadium zou een app mensen kunnen verbieden hun oven aan te zetten of een warme douche te nemen omdat ze teveel energie verbruiken. De auto wil plotseling niet meer starten omdat er te veel brandstof is verbruikt in dezelfde maand. Hoe meer sensoren en hoe meer netwerkapparaten, hoe naadlozer en nauwkeuriger het toezicht.

Zwitserland: Wie zijn verwarming te hoog zet, wordt in de gevangenis gegooid

Sensoren verscherpen afvalwatercontrole

Dat water wordt gecontroleerd is niet nieuw voor mensen sinds Corona. Plotseling analyseerden onderzoekers infectiepatronen via rioolmonsters. Gewoon een voorproefje van wat komen gaat? Want men kon niet alleen conclusies trekken over virussen, maar ook over andere gewoonten. Tot dusver kon met analoge steekproeven alleen een analyse van de samenleving als geheel worden gemaakt. Zodra er op elke hoek volledig genetwerkte energie- en watersensoren te vinden zijn, zou het gemakkelijk zijn om de vermeende “zondaars” op te sporen.

Opeens weten overheid, energieleveranciers, bedrijven het: Hoeveel schnitzel eet je? Hoe vaak spoelen ze het toilet door? Hoe lang douchen ze? Luchten ze hun kamers regelmatig? Het idee dat de machthebbers alles kunnen screenen en analyseren, van onze voorkeuren tot onze urine, is griezelig. In de “slimme stad” van de toekomst is het alomtegenwoordig dankzij het “internet der dingen” dat mogelijk wordt gemaakt door de LoRaWan-technologie. Het feit dat mobiele telefoonbedrijven hun bewakingsgegevens op verzoek doorgeven aan politici en autoriteiten bleek ook tijdens de Corona-dictatuur.

Onbeperkte controlemogelijkheden

Er zou een hele ratrace aan deze onderzoeken gekoppeld kunnen worden. Huurders verliezen hun wettelijke rechten omdat luchtkwaliteitssensoren beweren dat het hun eigen schuld is dat hun gebouw schimmel heeft. Ziektekostenverzekering wordt onbetaalbaar omdat fecesonderzoek vaststelt dat je ongezond eet. In Wenen komt in de herfst de “Vienna Token”, die “ecologisch goed gedrag” beloont met kaartjes voor culturele evenementen in de stijl van een sociaal kredietsysteem. Hoe lang zal het duren voordat zogenaamde “milieuzondaars” niet meer naar de bioscoop mogen?

Alles is mogelijk: in 2020 stelde het Internationaal Monetair Fonds (IMF) voor om de kredietwaardigheid van mensen ook te beoordelen aan de hand van hun zoekgedrag op internet. Als de vrije mening niet langer heilig is, geldt dat ook voor het consumentengedrag. Plotseling vervaagt de droom van een huis op het platteland omdat je de waterkoker te vaak gebruikt. Dat dit over enkele jaren geen toekomstdroom meer zal zijn, maar bittere werkelijkheid, wordt mogelijk gemaakt door de infrastructuur die “Drei” druk aan het opbouwen is.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Sociale kredietsystemen gebaseerd op consumentengedrag staan op het punt te worden ingevoerd:

Italië start proefproject met sociaal kredietsysteem

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

3 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
walhalladome
walhalladome
6 maanden geleden

Het is plicht nu all 3 5G zenders aan te vallen, alle cameras. Ik blijf het zeggen, deze surveillance samenleving moet fysiek aangevallen worden. Geef ze de kans nooit!

Qvic
Qvic
6 maanden geleden

Dat wordt niet alleen in Oostenrijk uit gerold, maar in de gehele EU. Ook in Hongarije. Waar ik eerst naar toe wou emigreren. Overal zijn al die smartmeters geïnstalleerd, overal staan al 4, 4+ en 5G masten, zelfs in die piep kleine gehuchtjes van een paar huizen op het platteland. Daar zitten die meters buitenshuis en er zijn veel meer regels waar je als bewoner aan moet voldoen, dan hier in Nederland.

Alice
Alice
6 maanden geleden
Antwoord aan  Qvic

Goed dat je dit meldt Qvic!
Ook ik was me aan het oriënteren om naar Hongarije te emigreren. Maar wat jij schrijft weerhoudt mij ervan.
Ik ben bang dat ‘vluchten kan niet meer’ realiteit is geworden. In welk land kan je nog in pais en vree wonen? Van de 196 landen hebben 193 hun handtekening onder die duivelse drek gezet.