De voormalige Russische president gebruikte een citaat uit het boek Openbaring om commentaar te geven op de eisen van het “Kiev Veiligheidsverdrag”.

Westerse “halve garen” van “domme denktanks” leiden hun landen de weg naar een nucleair armageddon met hun hybride oorlog tegen Moskou, schreef de voormalige Russische president Dmitri Medvedev dinsdag op zijn Telegram-kanaal, meldt RT. Eindeloos wapens en steun naar Oekraïne sluizen en tegelijkertijd doen alsof ze niet rechtstreeks bij het conflict betrokken zijn, zal niet werken, voegde de vice-voorzitter van de Russische Veiligheidsraad eraan toe.

Het dinsdag door Kiev onthulde voorstel voor “veiligheidsgaranties” was “echt een proloog op de derde wereldoorlog”, aldus Medvedev, die het een “hysterische oproep” noemde aan westerse landen die verwikkeld zijn in een proxy-oorlog tegen Rusland.

Als het Westen doorgaat met zijn “ongebreidelde volproppen van het Kievse regime met de gevaarlijkste soorten wapens”, zal de militaire campagne van Rusland naar het volgende niveau gaan, waarbij “zichtbare grenzen en mogelijke voorspelbaarheid van acties door de partijen in het conflict” zullen worden uitgewist en het conflict een eigen leven zal gaan leiden, zoals oorlogen altijd doen, aldus Medvedev.

“En dan zullen de westerse landen niet in hun schone huizen kunnen zitten lachen om hoe ze Rusland zorgvuldig verzwakken met hun proxy-oorlog. Alles om hen heen zal in brand staan. Hun mensen zullen hun verdriet volledig oogsten. Het land zal in brand staan en het beton zal smelten”, schreef Medvedev, voordat hij een bijbelvers uit Openbaring 9:18 citeerde.

Wij zullen ook hard getroffen worden. Het zal heel, heel slecht zijn voor iedereen. Er wordt gezegd: “Door deze drie plagen, door vuur en rook en zwavel, die uit hun mond kwamen, stierf een derde van alle mensen” (Openb. 9:18).

“Toch blijven de bekrompen politici en hun domme denktanks, nadenkend met een glas wijn in de hand, praten over hoe ze met ons kunnen afrekenen zonder een directe oorlog aan te gaan. Saaie idioten met een klassieke opleiding”, schreef Medvedev.

De aanleiding voor zijn opmerkingen was de publicatie door Kiev van een voorstel voor een “veiligheidsverdrag”, ontwikkeld onder leiding van de voormalige secretaris-generaal van de NAVO, Anders Fogh Rasmussen. Het ontwerp voorziet erin dat de VS en hun bondgenoten de grenzen van Oekraïne van vóór 2014 garanderen met wapens, munitie, financiële bijstand en opleiding, en dat zij zich ertoe verbinden de sancties tegen Rusland te handhaven zolang Kiev dat wil, en alle in beslag genomen Russische eigendommen aan Oekraïne over te dragen.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Ex-president Medvedev: als Kiev de Krim aanvalt, zal de dag des oordeels komen

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

3 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Hagar
Hagar
4 maanden geleden

Waarschijnlijk waren de Russen zo naiëf om te denken dat de posities die de laatste tijd redelijk stabiel waren, de grondslag konden zijn voor een wapenstilstand en vredesonderhandelingen.

De NAVO en Holodomor Zelensky zagen dit aankomen, en waren onmiddellijk bevangen door een panische angst dat vrede zou kunnen uitbreken.

Daarom gingen ze de laatste dagen weer keihard in de aanval.

De Russen worden hierdoor weer met de neus op de feiten gedrukt: de westerse duivelaanbidders willen oorlog, en elke kans op vrede zal dadelijk in de kiem gesmoord worden.

Dee
Dee
4 maanden geleden
Antwoord aan  Hagar

In Report from Iron Mountain wordt de oorlog tegen ons heel mooi beschreven.
En ook het gevaar van vrede voor het voortbestaan van het Amerikaanse emperium. Het is een roverssysteem dat alleen kan blijven bestaan door voortdurend oorlog te voeren.
https://www.1215.org/lawnotes/misc/report-from-iron-mountain.pdf

Yvonne
Yvonne
4 maanden geleden

Die EU-nazi’s kunnen niet zeggen dat ze niet gewaarschuwd zijn!