Lastig. Voor wie moet ik nu weer zijn. De Grieken steunen Oekraïne en de Turken steunen Rusland. En ik ben voor Rusland want dat is het laatste bastion tegen het globalisme.

Bovendien zie ik niet veel verschil tussen Turken en Grieken, Griekse vrouwen hebben net zo’n gigantische snor als Turkse.

De Turken beweren dat het de Grieken waren die schoten:

RT:

Een Turks vrachtschip is zaterdag voor de Turkse Egeïsche kust in aanvaring gekomen met een Griekse kustwachtpatrouille, waarbij de twee landen tegenstrijdige verklaringen over het incident aflegden.

Het onder Comorese vlag varende ro-ro-schip “Anatolian” liep lichte schade op door Grieks vuur met lichte wapens, aldus de Turkse zijde. De Griekse kustwacht houdt echter vol dat alleen waarschuwingsschoten op het vaartuig zijn afgevuurd.

Turkse media verspreidden videobeelden van het incident, gemaakt door de bemanning van de “Anatolian”. Daarop is te zien hoe een Griekse kustwachtboot langszij het ro-ro-schip vaart. Op de video zijn ook verschillende kogelgaten in de ramen en de wanden van de bovenbouw van het vaartuig te zien, die het gevolg zouden zijn van Grieks vuur met lichte wapens.

Volgens het Turkse ministerie van Binnenlandse Zaken kwam het vrachtschip onder “intimidatievuur” te liggen van de Griekse kustwacht toen het voor de kust van het Turkse eiland Bozcaada in internationale wateren voer.

Anderen beweren dat de Turken de boel in scene hebben gezet:

Ondertussen is Azerbeidzjan ook weer met een aanval op Armenië begonnen

Niemand helpt Armenië omdat het geen olie heeft 🙁


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


5 2 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

5 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Petra
2 maanden geleden

Turken zijn meestal Mislims en dus volgers van een cultuur die ons haat.

Dat is de basis die je NOOIT mag vergeten.

Von
Von
2 maanden geleden

Grieken zijn altijd te prefereren boven de barbaarse Mongolen, al vind ik inderdaad dat ze Rusland hebben verraden omtrent deze oorlog.

Chuck
Chuck
2 maanden geleden

Bovendien zie ik niet veel verschil tussen Turken en Grieken, Griekse vrouwen hebben net zo’n gigantische snor als Turkse.

Het niveau gaat hard achteruit hier.

Rudolf
Rudolf
2 maanden geleden

Hoe kun je nu op zo’n manier partij kiezen ? Hoezo Rusland als enige anti-globalistisch ? En waar staat het voor de rest voor dan ? Is Poetin ook tegen de WHO en de covid-corona-vaccinatie kwatsch dan ? Nog niets van gehoord en ook op ander vlak is het lood om oud ijzer ! Die Turkse steun daar geef ik geen cent voor ! Vergeet even niet dat Erdogan een extreme Islamist is en het liefst heel Rusland zou islamiseren…De Grieken zijn in ieder geval christelijk, meende dat dat voor jou ook een punt was ? Die waren en woonden trouwens in een groot deel van het nu Turkse gebied al duizenden jaren voor er maar één Turk te zien was ! Door het Westen in de steek gelaten en rustig toegestaan dat ze door de Turk verjaagd werden ! Dat er verdeeldheid en zefs oorlog is tussen de miljardair-sukkels van deze wereld is natuurlijk strategisch gezien voor ons prachtig, maar voorlopig hoort Poetin-Rusland nog steeds bij die sukkels, weinig of niets te bieden….Geen haar beter ! Eerder al eens gesteld dat de Poet inieder geval eens goed naar Loekasjenko moet luisteren, zou al wát zijn !!

Anna
Anna
2 maanden geleden
Antwoord aan  Rudolf

wat u schrijft is waar. Hoe kun je nu partij kiezen. Het gaat om recht en rechtvaardigheid.
Ik ben ook een antiglobalist, maar Putin regeert zijn land ook met uiterst harde vuist waar ik niet zou willen wonen.
Ik heb het land meerder keren bezocht heel aardige mensen waar je niet toe door kunt dringen en soms voelt het niet goed daar. ( door nep politie aangesproken enz, en geprobeerd te beroven, we hadden allen wat “ handgeld “ want ik kende de pappenheimers. )
Tegelijk vind ik dat niemand hier in het westen ooit naar hem ; Putin heeft geluistert en met hem heeft gesproken.
Iedereen verachtte ham…. ( behalve Trump❗️Die had een goed gesprek met hem…. Wat zou daar besproken zijn❓) Wat was de Amerikaanse elite achterdochtig over dit gesprek en er werd een hele “ Russia Gate “ opgetuigd, zonder enige gevolgen…..en Putin hield zich daarna koest.
Ook Angela Merkel had hem onder controle en sprak met hem op niveau van verstand houding.
Hij , Putin heeft diverse keren toenadering gezocht. ( is gedocumenteerd)
Als we echt belangstelling hadden gehad , Dan zouden we weten dat door het regime van Zelensky tussen 2014 en heden al 15.000 Ukrainers zijn vermoord door hun eigen ( wat eigen dan ook mag zijn) regering.
nee geen belangstelling SANCTIES DE GASKRAAN DICHT EUROPA IN DE ARMOEDE Leuke leiders hebben wij…

Ook nu speelt dit een rol. De Ukrainers moordden erop los…. ! Iedereen zwijgt.
Dat is nu die keuze waar dit artikel over gaat. Waarom moeten wij kiezen? Waarom horen we geen twee kanten van het verhaal.
Ukraine heeft een deel van Charkov terug verovert en er vinden weer al executies van de BEVOLKING plaats.
Alleen omdat ze Rus zijn en toevallig daar wonen…. Waar is Amnestie ? Waar zijn De mensen rechten activisten?? Achter hun bureau, daar begrijpen ze niets van de situatie, ze moeten daar in het veld zijn bij de russchche troepen en bij de Ukrainse troepen. Wat gebeurt er.