De eigenaar van het beroemdste voetbalteam van Roemenië heeft aangekondigd dat hij GEVACCINEERDE spelers uit het team zal weren. De heer Gigi Becali, eigenaar van Steaua Boekarest, is op zoek naar mentaal sterke, ongevaccineerde spelers. Dit omvat ongevaccineerde of gedeeltelijk gevaccineerde spelers die een jaar geleden hun vaccinatiestatus hebben vervalst, omdat zij onder druk stonden en een zekere uitsluiting riskeerden omdat zij niet hadden deelgenomen aan het verachtelijke covid-19 vaccin-experiment.

Becali zei dat gevaccineerde spelers “kracht verliezen” na het nemen van het COVID-vaccin en niet langer op een hoog niveau spelen, meldt The Daily Mail. Becali noemde een 36-jarige aanvaller, Claudiu Keseru, wiens prestaties afnamen na het nemen van de COVID-vaccins.

“Ik gaf hem het geld, ik had een contract met hem [Claudiu Keseru], hij was een voetballer, ik was de eigenaar,” zei Becali in een interview met sport.ro. “Ik zei: ”Je kunt niet meer naar dit niveau gaan. Je kunt in Roemenië spelen, maar niet bij FCSB [Steaua Boekarest] en CFR!””

“Hij zei ‘hij zou het me laten zien’, maar hij heeft me niets te laten zien. Hij kan het niet meer op dit niveau. Het is mogelijk vanwege het vaccin. Ik zeg wat ik denk. Ik wil hem niet beledigen.”

Teameigenaar merkt dat gevaccineerde spelers minder presteren

De heer Becali merkte dat de atletische prestaties van gevaccineerde spelers afnamen. Hij noemde ook spelers van rivaliserende clubs – CFR Cluj en Rapid Bucuresti – wier atletische prestaties en mentale scherpte afnamen na het nemen van de prikken. “Heb je het niet gezien bij CFR? Bij Rapid leken de spelers flauw te vallen. Ze sliepen op de grond. Alle gevaccineerden verliezen hun kracht!” Becali ging verder: “Ik zie de mijne ook, de gevaccineerden. Sommigen hebben er geen last van, maar degenen die ouder zijn wel. Heb je Deac niet gezien? Er is geen storm meer.”

Becali zei dat de gevaccineerden “machteloos” zijn en een grotere kans lopen in ziekenhuizen te sterven, hetzij aan covid, ademnood of bijwerkingen van het vaccin zelf. Dit is een beangstigende situatie, een realiteit die steeds vaker voorkomt bij personen die voor de gek zijn gehouden om zichzelf te vergiftigen.

“Je gaat lachen, maar ik zou gelijk kunnen hebben. Wie gevaccineerd is, verliest zijn kracht. Dat is iets wetenschappelijks,” zei Becali tijdens een interview met de “Ora exacta in sport” show op PRO X. “De bottom line is simpel: om gezond te blijven, om te genieten van voetbal, om te kijken naar degenen die vertrouwen hebben in de wetenschap en de geneeskunde. Informeer u ALLEEN bij geloofwaardige, officiële bronnen!” herhaalde Becali.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Moderna CEO en AstraZeneca Official onthullen schokkende geheimen van COVID-vaccins nadat Roemeens EP-lid Cristian Terheș ze grilt

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Kurkje
Kurkje
4 maanden geleden

En zo gaat het ook straks in de normale werken op de vloer, mijn eerste gedachte, als ik zelfstandig was en personeel nodig heb, dan graag gezonde ongevaccineerde mensen.