De geschiedenis heeft de onfortuinlijke gewoonte zich te herhalen, waarbij de minderheid steevast in dezelfde wereld van overtuigingen wordt getrokken als degenen die er eerder voor vielen. Het verwijderen van morele, spirituele en intellectuele waarden, ook wel tradities genoemd, en het vervangen daarvan door “woke”-ideologieën, groene agenda’s en culturele gelijkheid volgt een welbeproefd politiek pad naar rampspoed, schrijft Asia Teacher. Nu we op een ineenstorting afstevenen, kan of wil de zwijgende meerderheid de neergang stoppen?

We zijn geen staatslieden of diplomaten en we kennen de Russische strijdplannen niet, noch zullen we ooit ergens president van worden. We zijn beroemd, maar onbekend, wie zijn we?

Wij zijn de zwijgende meerderheid!

Als je ouder bent dan veertig zul je je ons waarschijnlijk herinneren. Wij zijn degenen die je vertelden je vinger niet in het vuur te steken omdat het pijn zou doen. Maar als u jonger bent dan veertig, zult u ons om de vier jaar bij de stembus hebben ontmoet, omdat wij de gekken onder u ervan proberen te weerhouden op de demagogen te stemmen die u een utopia beloven.

Wij zijn een rare snuiter en geloven in dingen die anderen vreemd vinden, zoals God en denken dat Justin Bieber iets is wat je in een zakdoekje vindt na het snuiten van je neus. We halen ons nieuws niet van twitter, wat waarschijnlijk de reden is waarom we een beetje achterlopen op de new-age tijd en we Generatie Z niet geloven als ze ons vertellen dat Shakespeare een Afrikaan was. We herinneren ons echter wel de waarschuwingen van voormalige dissidenten Solzjenitsyn, Bukovsky en zelfs president Poetin, die waarschuwden om niet de weg in te slaan die jullie nu bewandelen.

Wij, de zwijgende meerderheid, lachten al om de ‘wakkere’ Culturele Revolutie en de diversiteitstraining gehoorzaamheid, jaren voordat het in de mode kwam. Het was al duidelijk wat er zou gebeuren in 1993, toevallig kort na de ineenstorting van de USSR, toen de Europese Unie opkwam en de goedgelovigen een ongezonde dosis Gramsciaans cultuurmarxisme, vermomd als vrijheid, aanbood. Terwijl de vocale minderheid zich nu collectief achter de oren krabt over de puinhoop die zij heeft gecreëerd, zijn wij de zwijgende meerderheid die af en toe mompelend “Ik zei het toch.” hoort zeggen.

Evenzo zijn wij niet verantwoordelijk voor het huidige politieke, economische en morele verval om u heen. Wij hebben het neo-liberalisme van het bedrijfsleven niet gesteund in de vorm van minimumlonen, gig-economieën, lockdowns, niet-bestaande alternatieve energiebronnen, of een ongezonde obsessie met homoseksualiteit in de overtuiging dat het iets te maken had met vrijheid en democratie.

Nu de aandacht verslapt door een gebrek aan sensatiezucht en Oekraïne het zoveelste doorlopende nieuwsitem wordt, is de volgende zelf veroorzaakte crisis een energiecrisis. Wij, zwijgende meerderheid, trekken onze wenkbrauwen op als ons wordt verteld dat Rusland een onbetrouwbare energieleverancier is die niet de nodige olie kan leveren en dat de stijgende voedselprijzen te wijten zijn aan een Europese droogte omdat we in de zomer twee weken hete zon hebben gehad.

In onze brave new world lacht iedereen maar is niemand gelukkig. Bovendien, als we om ons heen kijken weten we allemaal dat er iets mis is. Het enige verschil tussen ons is naar wie we onze vingers wijzen. Momenteel is het allemaal de schuld van Biden, maar gisteren was het de schuld van Trump. Vandaag is het Rusland, morgen zal het (weer) China zijn. De Russische en Chinese samenlevingen storten niet in, de onze wel en we kunnen nergens heen vluchten terwijl de domme mensen in alle richtingen uithalen om de kwelling van hun geïndoctrineerde overtuigingen waarachter ze zich verschuilen, te verlengen.

Ons politieke systeem is kapot, onze multiculturele samenlevingen zijn een chaos, de inflatie schiet omhoog, we zijn bankroet en wachten op mogelijke massale burgerprotesten in de nabije toekomst; dat is als de dwazen die de leiding hebben ons niet eerst in een nucleair conflict storten.

Maar terwijl wij mompelen “daar gaan we weer”, zijn wij, de zwijgende meerderheid, niettemin bereid ons aan te sluiten bij de komende massale burgerlijke ongehoorzaamheidsprotesten, terwijl de minderheid klaagt over de agenten van de sociale programmering die zij nog niet zo lang geleden toejuichten en te dom zijn om te beseffen dat zij er de oorzaak van zijn, maar denken dat meer ervan de oplossing is.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Wat als… de Duitsers het niet meer pikken?

3 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

16 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Don Tessers
Don Tessers
4 maanden geleden

During the Galaxy War, which was at its peak during 2016-2021, a number of Satanic individuals have been destroyed, some more to come.

Johan P
Johan P
4 maanden geleden

Het probleem is dat de zwijgende meerderheid er feitelijk niet toe doet. En er ook nooit echt toe heeft gedaan.
De zwijgende meerderheid bepaalt niks, organiseert niks, doet niks. Het is de groep die altijd naderhand de schouders eronder moet zetten om de zaak weer op de rails te krijgen, maar nooit bereid lijkt te zijn om te voorkomen dat er iets fout gaat. Feitelijk is die zwijgende meerderheid niets dan een kudde volgzame schapen. Of misschien beter gezegd als de werkmieren in een mierenkolonie.
De zwijgende meerderheid deed er niet toe in WO1, of WO2, of de acties in Indonesie, of Korea, of Vietnam, of of Somalie, of Ruanda of Aghanistan of noem maar op. Niet in Japan, niet in Rusland, niet in Duitsland, niet in Nederland, niet in de VS, niet in China.
De zwijgende meerderheid ondergaat alles gelaten.

Het is altijd zo geweest dat het de schreeuwende (kleine) minderheid is die het voor het zeggen heeft, die zaken aanzwengelt, die zaken door de strot duwt bij die zwijgende meerderheid.

Daarom bedank ik ervoor om bij die zwijgende meerderheid te behoren. Ik spreek me uit, ik ga de discussie aan, ik ga niet uit de weg voor een confrontatie. Het zij in woorden, daden of desnoods geweld.
En meer dan dat, ik zoek gelijkgestemden om met hen een groep te vormen. En met die groep zijn we in staat om zowel de krankzinnigheid van de schreeuwende minderheid op afstand te houden en te weerstaan, als het eindeloze gelaten zwijgen van de zwijgende meerderheid te doorstaan. En de gevolgen van beiden niet alleen te doorstaan, maar ook goed te boven te komen.

Dee
Dee
4 maanden geleden
Antwoord aan  Johan P

Overbodige mee-eters. Goyim. Dieren op twee poten.
Zo noemen zij ons.

Johan P
Johan P
4 maanden geleden
Antwoord aan  Dee

Het gaat er niet om hoe de haakneuzen anderen noemen.
Waar het om gaat is dat de meeste mensen gewoon alles maar over zich heen laten komen.
Al dat geklets over de zwijgende meerderheid die wel dit of dat zou doen of afdwingen. Dat gebeurt nooit want ze hebben nog nooit wat voor elkaar gekregen.

Dee
Dee
4 maanden geleden
Antwoord aan  Johan P

Wij zijn ook zo makkelijk te manipuleren, want wij kunnen ons zulke boosaardigheid niet voorstellen. Daarom trappen wij er telkens weer in.

Qvic
Qvic
4 maanden geleden
Antwoord aan  Dee

Maar zonder ons kunnen zij niets, zij zijn afhankelijk van ons. Het enige probleem is dat de massa dit niet wil begrijpen.

Dee
Dee
4 maanden geleden
Antwoord aan  Qvic

Zij schijnen te denken van wel. Wat weten zij dat wij niet weten?
Of zijn zij daadwerkelijk zo dom.

Ronjaspers.
Ronjaspers.
4 maanden geleden
Antwoord aan  Dee

Dee.U bedoelt zeker de khazariaanse mafia (nepjoden) a.k.a.de cabal,deepstate,illuminati.Zij zijn de werkelijke machthebbers op deze aarde en willen 90% van de wereldbevolking uitmoorden.

Dee
Dee
4 maanden geleden
Antwoord aan  Ronjaspers.

Als ik de verhalen moet geloven dan bedoel ik hen ja.
Al kan dat natuurlijk ook een rookgordijn zijn om ons alweer het bos in te sturen.
Ik hou een slag om de arm.

Dee
Dee
4 maanden geleden
Antwoord aan  Ronjaspers.

@Ronjaspers,
Ik haat geen mensen om hun afkomst of om hun geloof.
Ik oordeel hen op hun doen en handelen.
Al moet ik zeggen dat ‘geloof’ vaak het goede in mensen verpest.

Dee
Dee
4 maanden geleden
Antwoord aan  DissidentNL

Dat bedoel ik nou met ons het bos insturen.
Dank u. Een onderzoek waard.

Dee
Dee
4 maanden geleden
Antwoord aan  DissidentNL

Ja, is een gevaarlijk pad.