Artsen in Italië onderzochten het bloed van patiënten die waren geïnjecteerd met mRNA COVID-19-vaccins en vonden lang na de vaccinatie vreemde stoffen, zo blijkt uit een nieuwe studie, meldt The Epoch Times.

De drie artsen, allen chirurgen – Franco Giovannini, M.D., Riccardo Benzi Cipelli, M.D., en Giampaolo Pisano, M.D.- onderzochten vers afgenomen bloed van meer dan duizend patiënten met behulp van directe observatie onder microscopen om te zien wat er in het bloed gebeurde.

Hun resultaten werden gepubliceerd in het International Journal of Vaccine Theory, Practice, and Research in augustus 2022.

Voor deze studie gebruikten de Italiaanse artsen optische microscopie, d.w.z. gewone lichtmicroscopen, om het bloed te onderzoeken. Bloedcellen zijn gemakkelijk zichtbaar onder een microscoop. Hun vorm, type, en hoe en of ze geaggregeerd zijn – samengeklonterd – kan de ervaren arts helpen om de gezondheid van de patiënt beter te begrijpen.

In hun 60 pagina’s tellende, door vakgenoten beoordeelde studie, gaven de Italiaanse onderzoekers casestudies van hun observaties. Hoewel zij niet konden verklaren wat zij waarnamen, merkten zij in de studie op dat wat zij zagen zo vreemd was dat zij het nodig vonden de medische gemeenschap te waarschuwen.

Donkerveld Microscopie

De licht- of optische microscoop maakt gebruik van zichtbaar licht en een reeks lenzen om kleine beelden te vergroten.

In tegenstelling tot elektronenmicroscopie geeft lichtmicroscopie een direct beeld van wat zich onder de lens bevindt. Bij lichtmicroscopie kunnen wetenschappers ofwel een heldere witte achtergrond achter de cellen gebruiken, waarbij het licht van achter het objectglaasje schijnt, ofwel een donkere achtergrond gebruiken.

Deze techniek, die donkerveldmicroscopie of donkere-grondmicroscopie wordt genoemd, werkt door het tegenlicht te blokkeren en het licht van opzij rond te kaatsen om het objectglaasje te doen afsteken tegen de donkere achtergrond. Donkerveldmicroscopie maakt gebruik van een speciaal diafragma om het licht scherp te stellen zodat de achtergrond donker blijft. Het licht gaat niet rechtstreeks door het preparaat heen en er is geen kleuring nodig, zodat levende cellen niet gedood hoeven te worden om bestudeerd te worden. Voor dit onderzoek gebruikten de artsen donkerveldmicroscopie.

Abnormaal bloed

Van de 1006 patiënten waren er 426 mannen en 580 vrouwen. Honderd éénenveertig kregen slechts één dosis van een mRNA-vaccin, 453 kregen twee doses, en 412 kregen in totaal drie doses. De patiënten varieerden in leeftijd van 15 tot 85 jaar. De gemiddelde leeftijd van de patiënten was 49 jaar. Alle 1.006 patiënten zochten gezondheidszorg omdat ze zich niet goed voelden: ze presenteerden zich met een grote verscheidenheid aan gezondheidsproblemen.

Gemiddeld waren de patiënten van wie het bloed werd onderzocht, ongeveer een maand eerder gevaccineerd.

Van de 1.006 patiënten had na de vaccinatie slechts ongeveer 5% – slechts 58 mensen – bloed dat er normaal uitzag.

De artsen waren in staat om het bloed van 12 van de patiënten te onderzoeken voordat zij waren gevaccineerd. Op dat moment, voordat ze waren gevaccineerd, vertoonden alle 12 patiënten normaal, gezond bloed, aldus de onderzoekers.

De auteurs hebben niet bekendgemaakt hoeveel mensen in totaal werden gevaccineerd, dus het percentage gevaccineerden dat abnormaal bloed ontwikkelde, is onbekend. Dit is een tekortkoming van hun onderzoek. Wat wel bekend is, is dat 94 procent van de onderzochte patiënten in deze studie, die later symptomen ontwikkelden, abnormaal bloed hadden.

Elk van de patiënten werd onderzocht op symptomen, waarvan een breed scala was ontstaan sinds hun vaccinatie.

De beelden zijn dramatisch. Naast elkaar geplaatste foto’s van het bloed van een patiënt voor en na de vaccinatie laten grote verschillen zien. Vóór de vaccinatie zijn de rode bloedcellen van elkaar gescheiden en rond, terwijl het bloed dat na de vaccinatie is afgenomen, rode bloedcellen vertoont die misvormd zijn en die zich in stolling groeperen rond zichtbaar vreemd materiaal dat voordien niet aanwezig was.

Vreemd materiaal samengepakt in het bloed

Dit vreemde materiaal leek zich te verzamelen in structuren, soms in de vorm van kristallen en andere keren in de vorm van lange buizen of vezels.

De lichaamsvreemde structuren in het bloed van de patiënten, die er vóór de vaccinatie niet waren, zien er op de foto’s van de studie zeker ongewoon uit.

De grote vormen leken zich volgens de artsen te hebben samengepakt in het bloed, en zij observeerden vormen die doen denken aan de manier waarop grafeen zichzelf kan assembleren tot structuren.

Grafeen is een vorm van koolstof die ontstaat wanneer de atomen in zeshoeken zijn gerangschikt, waardoor een plat kristal ontstaat, als een vel. Hoewel de koolstof in deze vorm geen metaal is, gedraagt het zich chemisch als een metaalverbinding.

De twee vormen die zij in de bloedstroom waarnamen waren kristalachtige brokken en buisvormige lengtes. Hoewel de onderzoekers niet konden bevestigen dat wat zij zagen grafeen was, wezen zij erop dat grafeen zich kan aggregeren in vormen die lijken op die welke de artsen waarnamen.

Is het grafeen?

Grafeen is gebruikt in griepvaccins die via de neus worden toegediend, en wordt ontwikkeld voor gebruik in andere geneesmiddelen. Grafeen wordt echter in geen van de mRNA-vaccins als ingrediënt genoemd.

De Italiaanse artsen hebben geen chemische test op grafeen uitgevoerd. Zij speculeerden alleen dat grafeen een bestanddeel van de structuren zou kunnen zijn. Grafeen kan zelf minuscule nanostructuren samenstellen, waardoor het nuttig is voor koolstofnanobuisjes en koolstofvezels. Maar, zoals de auteurs opmerkten, grafeen dat zichzelf assembleert tot structuren in de bloedbaan zou iets kunnen zijn waar het bloed zich aan kan vastklonteren, wat grootschalige bloedklonters zou kunnen veroorzaken.

Deze speculaties roepen meer vragen dan antwoorden op, aangezien noch grafeen, noch andere metaalverbindingen in de vaccins zouden zijn gebruikt. Waarom hadden dan meer dan 950 mensen die post-vaccinatie gezondheidsproblemen hadden, vreemd materiaal in hun bloed?

Dit is niet de enige studie waarin afwijkingen in het bloed werden aangetroffen na vaccinatie met een MRNA-vaccin.

In een eerder gepubliceerd onderzoek in hetzelfde tijdschrift toonde een Koreaans team ook aan dat mRNA-gevaccineerd bloed metalen voorwerpen bevatte die daar niet hadden moeten zijn. De Koreaanse wetenschappers analyseerden monsters van gecentrifugeerd bloed van acht mensen die mRNA COVID-19 vaccins hadden gekregen tegenover twee mensen die geen COVID-19 vaccins hadden gekregen.

Het team van drie Zuid-Koreaanse artsen, Young Mi Lee, Sunyoung Park, en Ki-Yeob Jeon, verklaarde dat: “Het overwicht van bewijs suggereert dat de vreemde materialen die werden aangetroffen in de COVID-19-vaccin ontvangers … in hun lichaam werden geïnjecteerd toen ze een of meer doses van de COVID-19-vaccins ontvingen.”

Volgens deze studie: “Van de 8 COVID-19 vaccin ontvangers: 6 plasmamonsters bevatten een meerlagige schijf van niet-geïdentificeerde samenstelling; 3 monsters bevatten kralen spoelachtig materiaal; 1 plasmamonster bevatte een vezelige bundel van gelijkaardig lijkend kralen vreemd materiaal; en een andere groep van 3 monsters had kristalachtige formaties van vreemd materiaal. De verschillende vormen en maten van vreemde materialen in de gecentrifugeerde plasma’s van COVID-19 gevaccineerde personen kwamen sterk overeen met de vormen en maten van vreemde materialen die eerder rechtstreeks in de vaccins zelf waren waargenomen”.

De Italiaanse studie, waarbij meer dan 10 maal zoveel bloedmonsters werden geanalyseerd, lijkt de bevindingen uit Korea te bevestigen. Het is echter moeilijk om uit hun bevindingen te extrapoleren. Het zou gemakkelijker zijn te bevestigen dat de vaccins inderdaad de oorzaak waren van de bloedafwijkingen, indien de Italiaanse onderzoekers ook het bloed hadden geanalyseerd van een controlegroep van patiënten met soortgelijke ongewone symptomen (of het ontbreken daarvan) die niet eerder waren gevaccineerd.

Problemen met de bloedstolling

Stollingsproblemen zijn een van de kenmerkende complicaties die worden waargenomen na COVID-19 vaccinatie.

Aangezien de proefpersonen mensen waren die onlangs waren gevaccineerd en vervolgens gezondheidsproblemen kregen, suggereert deze nieuwe wetenschap dat deze structuren in het bloed en het abnormale stollingsgedrag van de bloedcellen een belangrijk deel zouden kunnen uitmaken van de reden waarom klinische artsen zoveel ongewone gezondheidsproblemen zien als gevolg van de mRNA-vaccinatie.

Er zijn zelfs grote stolsels gevonden in de lichamen van overledenen sinds het begin van het vaccinatieprogramma. Een balsemer in Alabama merkte op dat grote stolsels, van een soort die hij in zijn 20-jarige loopbaan nog nooit had gezien, gemeengoed begonnen te worden toen het vaccinatieprogramma van start ging, aldus een non-profit persbureau in Alabama.

Richard Hirschmann vertelde aan 1819 News dat hij foto’s heeft verzameld van meer dan honderd gevallen van deze bloedstolsels. Hirschmann waarschuwde ook lokale laboratoria en heeft samengewerkt met een radioloog, Phillip Triantos, M.D., om beter te begrijpen waarom en hoe patiënten zich presenteren met grootschalige traag-vormende bloedstolsels.

Andere artsen, waaronder Ryan Cole, M.D., een dermatopatholoog (dit is een arts die een microscoop gebruikt om monsters van huid, haar en nagels te onderzoeken om ziekten te diagnosticeren) en oprichter van het in Idaho gevestigde bedrijf Cole Diagnostics, hebben ook gezien dat grote bloedstolsels een opkomend fenomeen werden sinds wijdverspreide vaccinatiecampagnes van start gingen, volgens 1819 News.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Grote Amerikaanse site, The Epoch Times, beweert dat er grafeen in de gen-injecties zit

5 2 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties