Overlijdensclaims voor volwassenen in de werkende leeftijd onder collectieve levensverzekeringspolissen piekten ver boven het verwachte niveau afgelopen zomer en herfst volgens gegevens van 20 van de top 21 levensverzekeringsmaatschappijen in de Verenigde Staten, meldt The Epoch Times.

Overlijdensclaims voor volwassenen van 35 tot 44 jaar waren 100 procent hoger dan verwacht in juli, augustus en september 2021, volgens een rapport van de Society of Actuaries, die 2,3 miljoen overlijdensclaims analyseerde die werden ingediend bij levensverzekeringsmaatschappijen.

In het rapport werd gekeken naar overlijdensclaims die werden ingediend onder collectieve levensverzekeringspolissen tijdens de 24 maanden van de COVID-19-pandemie, van april 2020 tot maart 2022. De onderzoekers gebruikten gegevens van de drie jaar vóór de pandemie om een basislijn vast te stellen voor de verwachte sterfgevallen.

Terwijl COVID-19 een rol speelde in het merendeel van de extra sterfgevallen voor volwassenen ouder dan 34 jaar tijdens de twee pandemische jaren, was het tegenovergestelde waar voor jongere mensen. Voor mensen van 34 jaar en jonger was het aantal extra sterfgevallen als gevolg van niet-COVID groter dan het aantal sterfgevallen als gevolg van COVID, zo blijkt uit de gegevens.

In het derde kwartaal van vorig jaar lag het aantal sterfgevallen in de leeftijdscategorie van 25 tot 34 jaar 78 procent boven het verwachte niveau en voor mensen van 45 tot 54 jaar 80 procent hoger dan verwacht. Bij volwassenen van 55 tot 64 jaar lag het sterfteoverschot 53% boven het verwachte niveau.

De Society of Actuaries (SOA) heeft alle 20 deelnemende levensverzekeringsmaatschappijen gevraagd hoe zij de doodsoorzaak bepalen met het oog op de registratie van claims. Van de 18 die antwoordden, zeiden 17 dat ze COVID-19 als doodsoorzaak noteren als het ergens op de overlijdensakte wordt vermeld, terwijl acht van de 18 zeiden dat ze verder gaan en contact opnemen met familieleden en de keuringsarts en andere bronnen bekijken om te proberen de ware doodsoorzaak vast te stellen.

Eén levensverzekeringsmaatschappij verklaarde dat zij COVID-19 alleen als doodsoorzaak registreerde wanneer kon worden vastgesteld dat het de primaire doodsoorzaak op een overlijdensakte was.

In het verslag wordt ook opgemerkt dat in de twee bestudeerde jaren het grootste aantal sterfgevallen te wijten was aan overmatige sterfte bij werknemers in de witteboordensector. In deze groep, die accountants, advocaten, computerprogrammeurs en de meeste andere kantoorberoepen omvat, vielen 23 procent meer sterfgevallen dan verwacht.

Levensverzekeringsmaatschappij One America: oversterfte van 100.000 doden per maand en stijgend!

De sterke toename van sterfgevallen onder mensen in de werkende leeftijd werd voor het eerst aan het licht gebracht door Scott Davison, CEO van de in Indianapolis gevestigde levensverzekeringsmaatschappij OneAmerica, die in een virtuele persconferentie op 30 december 2021 zei dat zijn bedrijf en de levensverzekeringssector als geheel een toename van 40 procent zagen van sterfgevallen onder mensen in de leeftijd van 18 tot 64 jaar.

Davison zei toen dat dit de hoogste sterftecijfers in de geschiedenis van de levensverzekeringsbranche vertegenwoordigde, en dat een toename van de sterfte met slechts 10 procent een “drie-sigma” gebeurtenis zou zijn, een eens in de 200 jaar voorkomende catastrofe.

OneAmerica is een van de 20 maatschappijen die gegevens voor het SOA-rapport hebben bijgedragen. De andere zijn Aflac, Anthem, The Hartford, Lincoln Financial Group, MetLife, New York Life, en Principal Financial.

Edward Dowd, een hedge fund manager die de afgelopen maanden het sterftecijfer heeft bestudeerd, zegt dat het sterftecijfer onder jongeren alarmerend is. Hij wijst erop dat het sterftecijfer een hoogtepunt bereikte rond de tijd dat de regering Biden de COVID-19-vaccins verplicht stelde en bedrijven zich haastten om hieraan te voldoen.

“Tijdelijk, in die periode van drie maanden, was de verandering van dien aard dat er iets gebeurde,” zei hij. “Nou, we weten allemaal wat er gebeurde in augustus, september en oktober. Het waren de mandaten van Biden op 9 september, en veel bedrijven die op die mandaten anticipeerden.”

President Joe Biden heeft op 9 september 2021 COVID-19 vaccins verplicht gesteld voor federale werknemers en werknemers in de gezondheidszorg in door Medicare en Medicaid gecertificeerde faciliteiten. Dezelfde dag gaf de president de Occupational Safety and Health Administration (OSHA) de opdracht een nationaal vaccinmandaat in te voeren voor particuliere bedrijven met 100 of meer werknemers.

Het Amerikaanse Hooggerechtshof heeft het OSHA-mandaat in januari verworpen, maar heeft toegestaan dat het mandaat voor werknemers in de gezondheidszorg van kracht blijft.

De campagne om het grootste deel van de bevolking tegen COVID-19 in te enten is de grootste inentingscampagne in de geschiedenis van de wereld.

Op 31 augustus had ongeveer 90 procent van de Amerikanen van 18 jaar of ouder ten minste de eerste dosis van een van de COVID-19-vaccins gekregen, en 77 procent had zowel een eerste als een tweede dosis gekregen.

Malone: Stop onmiddellijk met vaccineren!

Dr. Robert Malone, een arts en onderzoekswetenschapper die de mRNA-technologie voor gebruik in vaccins heeft uitgevonden, zegt dat oversterfte altijd moet worden bestudeerd om te bepalen of een vaccin of medicijn echt veilig is.

“Overdreven sterfte zou een signaal moeten zijn, een trigger,” vertelde hij The Epoch Times. “Wanneer we zo’n overmatige sterfte zien – als je een klinische proef uitvoert en je ziet zo’n overmatige sterfte, dan stop je de proef. En je onderzoekt de oorzaak voordat je verder gaat. En als je een medicijn op de markt brengt, stop je, met dit soort gegevens, met de distributie van het medicijn totdat je het hebt uitgezocht.”

Malone noemde het “klassieke voorbeeld” van thalidomide, een medicijn tegen ochtendmisselijkheid dat eind jaren vijftig, begin jaren zestig aan een klein aantal zwangere vrouwen in de Verenigde Staten werd voorgeschreven en effectief was tegen ochtendmisselijkheid, maar ernstige misvormingen veroorzaakte bij hun ongeboren kinderen.

De fabrikant van het geneesmiddel had de Amerikaanse Food and Drug Administration onder druk gezet om het geneesmiddel goed te keuren, maar de FDA weigerde op grond van de gerapporteerde misvormingen.

Cholesterolmedicatie is een ander voorbeeld, voegde hij eraan toe, waarbij hij zei dat cardiologen er in de jaren negentig van overtuigd waren dat cholesterol de “slechte actor” was en dat het aantal hartziekten zou dalen als het omlaag kon worden gebracht.

“Dus kwamen ze met een aantal echt goede medicijnen om cholesterol te verlagen, en ze voerden de proeven uit,” zei hij, “en het toonde duidelijk aan dat ze effectief waren in het verlagen van cholesterol bij mensen, tot een opmerkelijk niveau, zeer, zeer effectief. En alles lag op schema voor goedkeuring, in die doses. En toen kwamen de all-cause mortaliteitsgegevens binnen.”

“En paradoxaal genoeg, mensen stierven, maar ze stierven niet aan hartaanvallen. Hun sterftecijfer door hartaanvallen was beter. Ze pleegden zelfmoord, want als je cholesterol uit de hersenen haalt, veroorzaak je depressie.”

Malone was professor in de pathologie aan de Universiteit van Californië-Davis en aan de Universiteit van Maryland, waar hij een laboratorium had.

In het geval van COVID-19, zegt hij, hebben de CDC en de FDA ontkend wat de gegevens over het sterftecijfer laten zien, met name in het Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS), waar de overheid alleen rekening heeft gehouden met sterfgevallen die zich binnen 2 tot 3 weken na vaccinatie voordeden, gebaseerd op de overtuiging dat het mRNA niet langer in het lichaam aanwezig blijft.

Nu, zegt hij, tonen studies duidelijk aan dat dit niet waar is en dat het mRNA ten minste 60 dagen in het lichaam blijft.

Malone: “De overheid is verplicht om voor elk geneesmiddel of vaccin het sterftecijfer te bestuderen, gewoonlijk gedurende een periode van ten minste een jaar na goedkeuring. Maar er zijn geen aanwijzingen, zegt hij, dat ze dit hebben gedaan voor de COVID-19 vaccins.

“De FDA heeft in feite het regelboek weggegooid en Fauci laten doen wat hij wilde,” zegt hij.

De Society of Actuaries had niet onmiddellijk iemand beschikbaar voor commentaar op het rapport over de oversterfte over de periode van 24 maanden, maar stuurde de volgende verklaring:

“De rapporten van het Society of Actuaries Research Institute van januari en augustus 2022 met betrekking tot de COVID-19-sterfte van het groepsleven in de VS onderzoeken de impact van COVID-19 op de sector van groepslevensverzekeringen en gaan niet in op of overwegen de vaccinstatus. Het onderzoek valideert geen beweringen die een oorzakelijk verband suggereren tussen COVID-19-vaccins en sterfte. Alle beweringen die een dergelijk verband suggereren zijn een verkeerde voorstelling van de gegevens die in het rapport worden gepresenteerd en weerspiegelen niet de standpunten van het Society of Actuaries Research Institute.”

De CDC heeft niet onmiddellijk gereageerd op een verzoek om commentaar over de vraag of het alle gegevens over de oorzaaksterfte bestudeert op veiligheidssignalen in verband met de COVID-19-vaccins.Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


GAME OVER: Het nieuwste rapport over het COVID-19-sterfteonderzoek van de Society of Actuaries (SOA)

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties