Koningin Elizabeth II van Groot-Brittannië is donderdag overleden. Zij werd 96 jaar en regeerde 70 jaar over het Verenigd Koninkrijk. Haar oudste zoon Charles (73) zal haar opvolgen. Hij wordt beschouwd als een fervent voorstander van de globalistische wereldherstructurering door middel van de “Great Reset”, meldt Free West Media.

De Britse koningin zat langer op de troon dan enige andere monarch voor haar. Nog maar enkele maanden geleden vierde zij haar 70e verjaardag als heerseres. Zij was getuige van de ineenstorting van het Britse Rijk en de in- en uittreding uit de EU. In totaal verwelkomde ze 15 keer een regeringsleider – twaalf mannen en drie vrouwen. Twee dagen nadat WEF-discipel Liz Truss was beëdigd als nieuwe premier, overleed Elizabeth II in Schotland, omringd door de koninklijke familie.

Zij is nu herenigd met haar geliefde echtgenoot en prins-gemaal prins Philip, die vorig jaar op 99-jarige leeftijd overleed. Niet in de laatste plaats omdat hij de neiging had geen blad voor de mond te nemen, was hij populair bij het volk. Zijn levenslange, hooggeplaatste lidmaatschap van de vrijmetselarij, waarin hertog Edward, de neef van de koningin, ook optrad als grootmeester, werd echter kritisch bekeken.

Charles III als de Grote Reset koning

De blijvende populariteit van de monarchie bij het Britse volk heeft vermoedelijk te maken met haar lange regeerperiode. Zij zal worden opgevolgd door haar oudste zoon, die na zeven decennia als troonopvolger nu bekend staat als Charles III. De globalisten rond WEF-oprichter Klaus Schwab zullen blij zijn dat twee zetels van de hoogste ambten op het eiland nu worden bezet door mensen uit hun kring.

De voormalige Prins van Wales was een van de eersten die openlijk erkenden dat de wereld een transformatie onder het mom van duurzaamheid ondergaat via de “Great Reset”. Toen Schwab zijn manifest publiceerde, presenteerde Charles op dezelfde dag het “Great Reset Project” op het WEF. Hij sprak van een “gouden kans”, waarbij er slechts een beperkt venster van mogelijkheden is voor een machtsgreep, mogelijk gemaakt door technologie. Hij sprak van een “mondiaal Marshallplan” en prees in dit verband de “oproepen tot actie in de nasleep van de Great Reset”. Het is dit “een moment waarop we zoveel mogelijk vooruitgang moeten boeken”.

Kort daarvoor was hij zelfs medeorganisator van een online WEF-top ter voorbereiding op de “Great Reset”.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Prins Charles roept op tot “campagne in militaire stijl” om “fundamentele economische transitie” te forceren en klimaatverandering tegen te gaan

5 4 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

3 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Hagar
Hagar
6 maanden geleden

De overblijvende Europese koningshuizen zijn fanatieke voorstanders van massa-immigratie en multiculturalisme.

Europa wordt overstroomd en overwoekerd door primitieve volkeren, als er niet dringend wordt ingegrepen gaat het Arische Volk en de Europese beschaving voor eeuwig ten onder.

Ook de overblijvende Europese koningshuizen zullen hierdoor ten onder gaan, maar zij graven vrolijk hun eigen (en ons) graf

Hagar
Hagar
6 maanden geleden

In zes jaar tijd (van 1933 tot 1939) heeft de Führer een miljoen keer meer voor zijn volk gedaan dan koningin Elisabeth deed voor haar volk in 70 jaar tijd.

Integendeel, zij liet haar land aftakelen van een wereldrijk naar een eiland geregeerd door zwarten, en zij vond het allemaal prima.

Roos
Roos
2 maanden geleden

Satanist!