Het zit zo: Polen kan geen oorlog beginnen met Rusland, omdat het lid is van de NAVO. Als Polen oorlog gaat voeren met Rusland, betekent dat dat de Verenigde Staten, Groot-Brittannië en Duitsland, en anderen, allemaal mee moeten doen. Dus in plaats van een irrelevante oorlog in Oost-Europa waar niemand om geeft, krijg je een wereldoorlog, schrijft Andrew Anglin.

Er is vrijwel geen kans dat als de NAVO oorlog zou voeren met Rusland, China zich niet zou aansluiten om Rusland te helpen, omdat Rusland een enorme bufferstaat voor China is geworden (op meer manieren dan alleen geografisch, hoewel dat deels ook geografisch is).

RT:

Polen zou binnen drie tot tien jaar in een militair conflict met Rusland kunnen belanden, vertelde vice-minister van Defensie Marcin Ociepa de Poolse krant DGP in een interview gepubliceerd op woensdag. Warschau zou de resterende tijd voor de vermeende oorlog nodig hebben om zo veel mogelijk wapens te verwerven, voegde hij eraan toe.

“Er is een ernstig risico van een oorlog met Rusland,” zei Ociepa, eraan toevoegend dat de timing van deze potentiële oorlog afhangt “van hoe het conflict in Oekraïne eindigt. “Volgens de ambtenaar, zou het uiteindelijk afhangen van “hoeveel jaren Rusland nodig zal hebben om zijn militaire potentieel opnieuw op te bouwen.” Hij noemde geen andere factoren die het risico op een conflict zouden kunnen vergroten of verkleinen.

De enige factoren zijn dus hoe het Oekraïne-conflict afloopt en hoeveel militaire macht Rusland heeft als het voorbij is. Er is niets met diplomatie, of de relatie van Polen met Rusland. En er is geen belang om het te vermijden. Het is gewoon een kwestie van wanneer.

Ociepa bracht de kwestie ter sprake terwijl hij de “geopolitieke realiteit” beschreef die Polen zogenaamd dwong om haar eigen defensiepotentieel snel te verhogen. “We moeten deze tijd gebruiken voor de maximale herbewapening van het Poolse leger,” vertelde hij de krant, terwijl hij verdedigde wat de Poolse media een “record” defensiebegroting noemden, vermeerderd met bepaalde “ongedefinieerde” extra uitgaven.

Polen’s ontwerp van staatsbegroting voor het komende jaar omvat record uitgaven voor de strijdkrachten, ten bedrage van 97 miljard zloty ($20,52 miljard), meldde Polen’s PAP nieuwsagentschap. Sommige extra middelen voor de modernisering van het leger zouden worden verzameld via het extra-budgettaire Strijdkrachten Ondersteuningsfonds beheerd door de Poolse staatsbank BGK, voegde het toe.

De mensen zouden hier echt kwaad over moeten zijn. Welk recht heeft Polen om ons allemaal te verplichten tot een oorlog met Rusland? Ze zeggen in feite dat ze een oorlog gaan beginnen door te zeggen dat die onvermijdelijk is, en dat we allemaal meegesleurd zullen worden. Net als bij de Oekraïne gaat het hier om wrok, om wraak voor de USSR. Dat is wat deze mensen drijft.

Eerlijk gezegd hadden ze nooit het recht om mensen te vertellen deze sancties uit te voeren, zodat iedereen moet bevriezen. In het VK doen ze spelshows waar ze je energierekening zullen betalen.

Dit gaat over Oost-Europese democratie, wordt ons verteld.

Ze zeggen niet eens dat dit iets te maken heeft met de veiligheid, de zekerheid of de welvaart van de mensen die ervoor betalen, wat in zekere zin een heel nieuw soort oorlog is. De Joden die deze oorlogen leiden moesten je tenminste vertellen dat jij er op de een of andere manier beter van werd – nu vertellen ze je alleen dat het vaag gunstig is voor mensen in een of ander land waar je niets van weet en geen reden hebt om er iets om te geven.

Eerlijk gezegd verbaast het me in zekere zin dat er in Europa niet meer protest is. In Amerika wordt de mensen nog steeds verteld dat het stilleggen van de Keystone pijpleiding de oorzaak is van de stijging van de energieprijzen. Mensen hier weten niet eens dat Europa bestaat, of ze denken dat Joe Biden daar ook de president is. Conservatieven zullen je tegenspreken als je zegt dat de oorlog tegen Rusland de oorzaak is van deze prijzen, en zeggen dat het allemaal Joe Biden is. Ik zeg: “Ja, je hebt gelijk, het is allemaal Joe Biden – hij is degene die de oorlog verklaarde aan Rusland – net zoals hij de oorlog verklaarde aan jou, jij dikke boomer aap.”

Ik heb geen idee of de gemiddelde Europeaan deze oorlog tegen Rusland steunt zoals de gemiddelde Amerikaan dat doet. Ik zou denken van niet, maar hoe is het mogelijk dat ze niet protesteren?

Een spelshow betaalt je verwarmingsrekening? Dit is belachelijk.

Mensen zullen gewoon alles tolereren. Niemand zal iets doen.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


De ex-president van Polen, Walesa, roept op tot het opbreken van Rusland en een bevolkingsreductie tot 50 miljoen

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

5 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Hagar
Hagar
2 maanden geleden

De internationale samenzwering van duivelaanbidders pompen niet alleen voor miljarden aan wapens in Oekieland, via de VS en de EU, ze zijn natuurlijk ook druk bezig met geheime plannetjes om nog meer buurlanden van Rusland tot een oorlog met Rusland aan te zetten.

Hoe meer infiltranten ze hebben in die regeringen, hoe makkelijker deze regeringen aan te zetten zijn tot oorlog met Rusland.

De Poolse regering is misschien gek genoeg om zich door de samenzweerders op sleeptouw te laten nemen naar een zinloze oorlog, en ze zijn zeker en vast ook bezig om ook nog een land in Centraal Azië mee te krijgen.

En hun bekende Islamitische terroristenbendes zullen ze natuurlijk ook inzetten waar ze kunnen.

Dee
Dee
2 maanden geleden
Antwoord aan  Hagar

En Putin denkt 10 zetten vooruit.

Durachuk
Durachuk
2 maanden geleden

Polen weer ?! Ook schuldig aan het uitlokken van de tweede wereldoorlog ! Hoogste tijd dat ze weer eens klop krijgen met hun grote smoel. Dievenvolk.

Druif
Druif
2 maanden geleden

“Polen vernietigt economie om de oostgrens van de NAVO met Rusland te versterken”

https://www.globalresearch.ca/poland-destroys-economy-strengthen-nato-eastern-border-russia/5792973