In alle zwaar gevaccineerde landen zien we een oversterfte die gelijk opgaat met de uitrol van de vaccins.

In december vorig jaar vroeg Pieter Omtzigt om een onderzoek naar de oversterfte in Nederland. ‘9 maanden later hebben de onderzoekers de data nog niet over bv. bestemmingen en vaccinatie want privacy. Dat is bizar’, zegt hij op twitter.

Omtzigt verwijst naar een stuk in de Volkskrant waar ook Wybren van Haga naar verwijst:

Kartel-hoernalist Maarten Keulemans schrijft:

De zaak met de oversterftecijfers draait, ten diepste, om de meest emotioneel beladen coronavraag van allemaal: of de koers van lockdowns, QR-codes en schoolsluitingen wel de juiste was. De verschillende denkrichtingen klampen de oversterfte daarbij aan als hét bewijs van hun gelijk.

Zo zien overtuigde tegenstanders van het coronabeleid de oversterfte als direct gevolg van de lockdowns zelf: kennelijk deden de maatregelen meer kwaad dan goed. Mensen die de aanpak van corona te slap vonden, zien juist het omgekeerde: de oversterfte zou aantonen dat corona nog veel meer schade aanricht dan gedacht. En dan is er nog de kleine, maar luidruchtige minderheid die tegen vaccinaties ageert. Volgens hen komt de oversterfte doordat er massaal mensen overlijden aan vaccinbijwerkingen, onopgemerkt of zelfs expres verzwegen door artsen en media.

En hier kun je verder lezen achter de betaalmuur.

Gideon van Meijeren merkt opn dat het excuus dat het RIVM gebruikt helemaal niet van toepassing op gegevens van overleden personen.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Portugal breekt Europees dodenrecord – Oversterfte nu 30%

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

3 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
walhalladome
walhalladome
4 maanden geleden

Zo’n hoernalist als Maarten Keulemans heeft zich direct gekwalificeerd voor de hoogste galg. Alle echt onafhankelijke onderzoeken en alle onafhankelijke historische data tonen met aan 100% grenzende zekerheid aan dat de oversterfte komt door inspuiting van dodelijk serum, KILL SHOTS dus!
Keulemans weet dat ook en maakt zich dus schuldig aan de code van Bordeaux en nog belangrijker aan de Neurenberg code, faciliteren van experimenten zonder INFORMED CONSENT!

Petra
4 maanden geleden

De vraag waardoor het komt is niet interessant meer, want dat zijn natuurlijk de gifprikken.

Nee, het feit dat de regering en haar organen er alles aan doen om deze waarheid verborgen te houden is waar de vragen over moeten gaan.

Alles wijst in de richting dat de regering wist dat de gifprikken dodelijk waren en dat zij nu haar best doet om de feiten te verbergen is het logische gevolg van het feit dat ze niet betrapt wil worden op de MASSA MOORD die zij begaan geeft.

Dat het hoog tijd is om dit hele verhaal vanuit het perspectief van CRIMINALITEIT te gaan bekijken en we het hier dus over het opzettelijk verdoezelen van bewijs hebben mag nu toch wel duidelijk zijn.

Max_Q
Max_Q
4 maanden geleden

De echte bedreiging voor de mensheid zijn de gehoorzame schapen, niet hun vrijwillig aanvaarde meesters