Er zijn mensen die zeggen dat dat het plan is, maar het plan van het WEF was om de hele wereld in te laten storten, Build Back Better noemden ze dat, en dat is niet wat er gebeurt.

Alleen het Westen stort in. Rusland en China weigeren mee te spelen. In 2019 of 2020, ik heb geen zin om het op te zoeken (als je denkt dat de precieze datum van belang is, is er een zoekfunctie op de site) prees Klaus Schwab Xi Jingpin nog en rond die tijd meldde hij ook dat Poetin een Young Global Leader was.

De pagina over Poetin op de website van het WEF werd verwijderd. En bij de laatste Davos bijeenkomst was er geen Russische delegatie en liep de kleine Chinese delegatie weg toen Zelenski aan het woord kwam.

De Great Reset is mislukt, want die globalistische machtsgreep zou alleen kunnen slagen als de héle wereld zou gehoorzamen. Wat winnen de WEF-marionetten door alleen het Westen te vernietigen? Niks, lijkt me. Dan geven ze de macht juist uit handen, aan nationalistische leiders als Poetin en XI, en ze háten nationalisme.

Waarom gaan ze dan toch door met deze vernietiging? Omdat het kippen zonder kop zijn. Ze hebben geen idee wat ze doen. Kijk naar de Nederlandse regering, of het parlement (of het Duitse of het Britse), daar zit niemand die je van enig gezond verstand kan betichten. Ze volgen slechts instructies en papegaaien wat one-liners na die de Volkskrant of NRC van de New York Times hebben overgenomen. Zelf denken, denken überhaupt, kunnen ze niet. Het totale clowns-regime dat in de VS geïnstalleerd is na de staatsgreep is zelfs nog erger.

Wat er in Europa staat te gebeuren is gewoon verbluffend, letterlijk verbluffend

The Conservative Treehouse:

Volgens officiële gegevens van de Wereldbank bedroeg het gecombineerde bruto binnenlands product (BBP) van de Europese Unie in 2021 iets meer dan 17 biljoen dollar. Dat is de laatst berekende maatstaf. De gecombineerde BBP-waarde van de Europese Unie vertegenwoordigt ruwweg 12,78 procent van de wereldeconomie.

Volgens analisten van Goldman Sachs heeft de huidige energiecrisis in Europa de elektriciteitsprijzen doen stijgen in een tempo dat bijna dagelijks toeneemt. Binnen de gegevens wordt nu geschat dat huishoudens binnen de EU het komende jaar 2 biljoen dollar extra zullen betalen voor elektriciteit.

Zet die 2 biljoen dollar in de context van hun BBP, en die omvang van de energiekosten zou 12% van de koopkracht binnen de totale EU-economie wegvagen. Vergeet het kopen van iets anders, als deze analyse juist is zullen de Europeanen voedsel en energie kopen, niets anders.

Als je bedenkt wat dat betekent, grenst het aan de volledige economische ineenstorting van West-Europa.

Wat hierboven wordt beschreven, is wat we stelden toen we de impact van de “Energie-economie” schetsten. Wanneer je 12% van de koopkracht uit een economische motor zuigt, alleen maar om de status van het huidige energiegebruik te handhaven, begint al het andere in te storten.

Bedenk ook dat we het alleen hebben over de directe impact van $2 biljoen aan elektriciteitskosten. De gevolgen stroomafwaarts zijn veel groter, omdat alles wat gemaakt, geproduceerd of gefabriceerd wordt, met inbegrip van voedsel, afhankelijk is van elektriciteit – wat de uiteindelijke productiekosten van al die producten nog hoger zal maken.

De schade is bijna onvoorstelbaar groot

“De markt blijft de diepte, de breedte en de structurele repercussies van de crisis onderschatten,” schreven de analisten van Goldman Sachs. “Wij denken dat deze nog dieper zullen zijn dan de oliecrisis van de jaren zeventig.” – [Fortune]

De economische besmetting zal niet tot Europa beperkt blijven.

Ook de gevolgen voor het sociale weefsel zijn bijna niet in cijfers uit te drukken.

Voorbeeld: Wat gebeurt er met migratiepatronen als economische migranten nu worden beschouwd als een bedreiging voor schaarse middelen?

Dat is een goeie vraag. Ik denk dat migranten als eerste zullen gaan rellen en plunderen. We kunnen ons de kettingreactie alleen maar voorstellen.

Vroeger zou ik gezegd hebben dat dit niveau van economische impact in Europa zou leiden tot een totale opstand tegen de regering. Maar met de recente COVID-afsluitingen en controlemechanismen van de overheid in het achterhoofd, en kijkend naar de naleving door de burgers van die overheidsmandaten, is het nu waarschijnlijker dat de burgers in Europa eenvoudigweg zullen buigen voor de energiecontrolemechanismen van de regerende autoriteit.

Het is bijna alsof de COVID-naleving de test was…

Dat was het. Het was een oefening. In gehoorzaamheid, om te kijken of het mogelijk was een totale dictatuur in te stellen. Maar als mensen in de kou zitten, en honger hebben, is het maar de vraag of ze net zo braaf zullen gehoorzamen. Niet voor niets zien we dat in verschillende Europese landen het leger voorbereid wordt om tegen de eigen burgers ingezet te worden.

De dictators weten heel goed dat ze een ongekende opstand aan het veroorzaken zijn. Het zal bloederig worden.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Militair regime voor alle eventualiteiten: Duitse strijdkrachten bereiden zich voor op binnenlandse opstand

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

3 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Jerome
Jerome
6 maanden geleden

Laat ons intelligent en objectief naar het grote geheel blijven kijken. Stel dat het allemaal wèl volgens plan verloopt en dat degenen die achter de protocols of the learned elders of zion zitten, de touwtjes stevig in handen hebben. Zij hebben destijds de CCP en de CCCP opgericht. Zij zaten achter de twee wereldoorlogen. Hitler, Stalin, Mao, Mussolini enzovoort waren frontmen voor hen. Mensen die bijvoorbeeld destijds de tweede wereldoorlog meemaakten werden, net als wij nu, van de ene na de andere ogenschijnlijk tegenstrijdige gebeurtenis gesleurd met vijanden hier en coalities daar en ook toen al zorgde propaganda voor de beeldvorming. Uiteindelijk verliep ook die oorlog precies volgens de plannen, want ‘ze’ vangen altijd meerdere vogels met één steen.
Als je onderzoek doet naar de Mc Kinder hearthland theory, de belt and road initiative, de bunting cloverleaf map, the Tri city State project, de Blauwe Banaan, dan zie je dat the great reset, building back better een project is voor de hele wereld met een minime rol voor de VS. China kent het social credit score systeem al, Rusland doet gewoon mee met de covid hoax, het verbannen van contant geld, ze hebben allemaal de Antartic treaty ondertekend, ze schieten de sattelitieten, zogenaamd van Elon Musk, niet uit de lucht, ze hebben allemaal zogenaamd mannetjes naar de maan gebracht en ga zo maar door.
The world’s a stage and we are not invited.

Jan
Jan
2 maanden geleden
Antwoord aan  Jerome

ik denk niet dat hitler in het complot zat. maar verder heb je gelijk. CHina en RUsland zeker wel.

Astrid
Astrid
6 maanden geleden

Ik vrees dat je gelijk hebt Jerome….