Ivor Cummins, Naked Emperor, berichtte dat het VK dat geen Covid-vaccin meer geeft aan kinderen onder de 12 jaar.

Dit is geweldig nieuws, schrijft Igor Chudov.

Ik wilde alleen even een kort berichtje plaatsen omdat dit nieuws op veel plaatsen en in veel nieuwsmedia niet goed wordt beschreven. Men zegt dat dit programma “stopgezet” wordt. Die goedaardig klinkende omschrijving is niet helemaal juist.

De juiste verklaring is dat in het VK de Covid-vaccins voor alle kinderen onder de 12 jaar net zijn VERBODEN. Geen enkel Brits kind onder de 12 jaar mag een dosis Covid-vaccins krijgen.

Mensen klagen over het feit dat hun vaccinatie afspraak GEANNULEERD is en dat ze hun kinderen niet kunnen vaccineren:

Het enige wat ik over dit verhaal wil zeggen is dat het moet worden omschreven als een VERBOD op mRNA-vaccinaties voor mensen onder de 12, aangezien niemand onder de 12 mag worden gevaccineerd, zelfs niet als hun ouders dat echt willen. De arts van de auteur van de tweet weigert, met het oog op de aansprakelijkheid en het verbod, om het kind van Claire het vaccin te geven en Claire kan nergens anders heen.

Dit is een grote rechtvaardiging van onze inspanningen. Ik vermoed dat de Britse autoriteiten zich meer bewust worden van de teleurstelling van het publiek en het dreigende spook van strafrechtelijke aansprakelijkheid, en dat zij stilletjes aan terugkomen op de vaccins.

Dus hartelijk dank aan allen. Dit zou niet gebeuren als mensen zouden zwijgen, bang zouden zijn om online accounts te verliezen, enz.

En als u dit nieuws meldt op sociale media, overweeg dan om te zeggen dat het Covid-vaccin voor kinderen onder de 12 jaar in het VK VERBODEN is. Vraag waarom het in uw land nog niet verboden is!


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Europa registreert officieel een schokkende 691% oversterfte onder kinderen

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Marco "
Marco "
4 maanden geleden

Hoop dan gauw op navolging !

Want Portugal: Nieuwe vaccinatiecampagne begint op 5 september
Volgens Público blijft de Portugese gezondheidsautoriteit van het DGS gefocust op het aanmoedigen van 5-11-jarigen om gebruik te maken van het aanbod van Covid-mRNA-vaccins .

Zoals de krant uitlegt, “heeft slechts 43% van de kinderen het primaire vaccinatieschema voltooid “, wat ” ver verwijderd is van het niveau in de andere leeftijdsgroepen waar de vaccinatie boven de 97% ligt”.

“Gezien deze cijfers heeft het DGS in de herfst-wintercampagne prioriteit gegeven aan het voltooien van regimes die momenteel worden aanbevolen voor mensen van 5-17 jaar (primair vaccinatieschema), evenals voor mensen ouder dan 18 jaar ( boosters) ”.

In het geval van 18-24-jarigen schommelt de vaccinatiegraad rond de 54% – nogmaals, een percentage dat gezondheidschefs willen verbeteren.

Het nieuws komt omdat verschillende onafhankelijke instanties ouders hebben opgeroepen om twee keer na te denken voordat ze hun kinderen vaccineren tegen Covid-19 (vooral omdat de risico’s van infectie zo laag zijn ), terwijl de langetermijngevolgen van mRNA-vaccins onbekend zijn.
De beweging bracht in juli het nieuws dat een rechter in Uruguay de onmiddellijke opschorting van Covid-19-vaccinaties voor kinderen onder de 13 heeft gelast, totdat er kritische informatie is verstrekt.

Ondertussen onthulde Eurostat onlangs dat Portugal niet alleen het meest gevaccineerde land in Europa is als het gaat om Covid-19; het heeft ook het hoogste aantal geregistreerde overtollige sterfgevallen sinds januari 2021 (wat toevallig de maand is die volgde op de uitrol van het Covid-vaccin).

https://www.portugalresident.com/dgs-to-prioritise-covid-vaccines-for-5-11-year-olds/

Rudolf
Rudolf
4 maanden geleden

We zullen zien. Mijn eerste gedachte was : ‘dit klopt niet, kan niet, moet ‘n vergissing zijn…!’ Ben intusen zo gewend aan dat de mensheid eigenlijk uit één enorme berg volslagen krankzinnigen bestaat met een superklein groepje dat kritisch en eerlijk logisch denkend durft te zijn, dat ik eerst wil weten wat hier achter zit voor ik maar enig idee krijg van wat hiervan verder te verwachten…Hopelijk zullen we inderdaad snel zien wat dit betekent !