De Europese solidariteit blijft kraken te midden van groeiende protesten in verschillende hoeken van de EU, met burgers die boos zijn over het collectieve beleid van “opstaan tegen Rusland” ter ondersteuning van Oekraïne ten koste van alles, meldt Zero Hedge.

Zo heeft de Duitse minister van Buitenlandse Zaken Annalena Baerbock dagen geleden openlijk verklaard dat zij vastbesloten is Oekraïne te steunen “ongeacht wat de Duitse kiezers denken”.

Duitse minister van Buitenlandse Zaken zegt dat steun aan Oekraïne doorgaat ongeacht wat kiezers denken

Maar elders heeft de leider van de Italiaanse Liga, Matteo Salvini (die door de media consequent als “extreem-rechts” wordt bestempeld – hoewel hij zijn partij zou omschrijven als de regering van “gezond verstand”) op zondag de rangen gebroken met andere Europese leiders die de laatste tijd een vorm van dit “Oekraïne eerst” beleid leken te echoën.

Salvini drong zondag aan op een einde aan de energiesancties tegen Rusland, die de Europeanen alleen maar “op de knieën” dwingen door hogere energierekeningen en een gebrek aan bevoorrading. “Er zijn verschillende maanden verstreken en de mensen betalen twee, drie, zelfs vier keer meer voor hun rekeningen,” zei hij in een interview RTL radio. “En na zeven maanden gaat de oorlog door en vullen de schatkisten van de Russische Federatie zich met geld.”

Hij legde uit dat de sancties niet alleen niet werken, maar dat ze Italië ook harder treffen. Hoewel hij zich solidair verklaart met Oekraïne, is hij niet bereid vast te houden aan iets wat duidelijk contraproductief is en waarvan de gevolgen zich meer in Europa doen gevoelen, in het bijzonder in Italië met zijn sterk stijgende prijzen voor de invoer van energie, en niet het beoogde doelwit van de regering Poetin.Dissident:

Hij verklaarde zich solidair met Oekraïne. Solidair met de NAVO en de globalisten dus. Dat sluit perfect aan bij wat Pepe Escobar meldde in een round-table met Gonzalo Lira and Andrei Martyanov gisteren. HIER

Escobar herhaalde daar wat hij eerder al op zijn telegram gemeld had.

Vergeet niet dat Salvini de Italianen al eerder belazerd heeft door de regering doelbewust op te blazen en vervolgens, zonder verkiezingen, zitting te nemen in de Goldman Sachs regering van Mario Draghi, waarna de immigratie weer explodeerde.Dit was dezelfde boodschap die hij uitbracht aan een bijeenkomst van Italiaanse politieke leiders aan het Comomeer, waar hij benadrukte dat het Russische exportoverschot van $140 miljard het directe resultaat is van deze averechtse sancties.

“Moeten we Oekraïne verdedigen? Ja,” zei Salvini. “Maar ik zou niet willen dat de sancties degenen die ze opleggen meer schade berokkenen dan degenen die erdoor getroffen worden.” Politico merkte ondertussen op dat zijn coalitie naar verwachting groot zal winnen in de nationale verkiezingen eind september:

Salvini’s opmerkingen komen slechts enkele weken voordat de Italianen op 25 september naar de stembus gaan voor nationale verkiezingen waarin een rechtse coalitie met onder meer de Liga naar verwachting zal winnen. Zijn uitspraken kunnen bij andere EU-politici bezorgdheid wekken over de vastberadenheid van de toekomstige regering tegenover Rusland, vooral omdat een van Salvini’s bondgenoten in de coalitie, de leider van de Broeders van Italië, Giorgia Meloni, heeft gezworen om samen met de NAVO harde maatregelen tegen Moskou te nemen.

Salvini riep op tot een heroverweging van de huidige tactiek, maar zwoer nog steeds dat zijn Liga-partij, als ze aan de macht komt, niet zal stoppen met het steunen van Oekraïne. “Als we in de regering komen, veranderen we dan van bondgenootschap? Nee. We blijven diep, trots en stevig geworteld in een vrij en democratisch Westen dat zich verzet tegen oorlog en agressie,” legde hij uit.De italianen zijn zó de klos. Ze stemmen op een NAVO-hoer omdat ze blond, petit, en grappig, is.

Ja, ik dacht eerst dat ze wel okay was, maar ik heb me vergist.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


De Finnen stemden ook op een wijf omdat ze der geil vonden en kijk wat daar van geworden is.

Nieuwe ranzige video opgedoken van NAVO-WEF-SLET Coke-hoer premier van Finland

5 3 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

6 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Marco"
Marco"
6 maanden geleden

Over energie :

Partijvoorzitter Bart De Wever is te gast in De Zevende Dag (4/9/2022) en heeft het over de Europese energiecrisis en het faliekante Vivaldi-beleid.

De energiecrisis wordt veelal rechtstreeks gelinkt aan de Russische inval in Oekraïne, maar volgens Bart De Wever is deze crisis niet door Poetin veroorzaakt. “Dit heeft Europa over zichzelf uitgeroepen, door haar eigen primaire energieproductie radicaal af te bouwen. De VS deden net het omgekeerde en zijn nu netto exporteur van olie en gas.”

Peter
Peter
6 maanden geleden
Antwoord aan  Marco"

Plus ook de sancties die als een boemerang terug komt naar onze eigen burgers.

Maar dit is bewust beleid, alles maar dan ook alles moet tot de grond kapot zodat de elite de Great Reset in kan voeren en wij totaal slaaf zijn en we afgedankt worden als grof vuil als we te oud zijn of ziek worden.

Peter
Peter
6 maanden geleden

Ik mag hopen dat ze doet wat ze zegt !

Helaas worden te vaak loze beloftes gedaan door politici. Het vertrouwen wereldwijd in politici is totaal weg en hoe kan het ook als je de burgers tot slaaf maakt.

Qvic
Qvic
6 maanden geleden
Antwoord aan  Peter

De burgers zijn slaven, dus als al een slaaf bent kun je het niet nog een keer worden. Met list en bedrog is ieder mens al bij zijn geboorte registratie omgedoopt als een natuurlijk persoon. Deze dode entiteit bestaat enkel op papier. Het was een creatie van de overheid. Zodra jij je identificeert als een natuurlijk persoon, maak jij gebruik van een overheidseigendom en daarmee geef jij vrijwillig je soevereiniteit af aan de overheid, waardoor jij een slaaf wordt van de overheid en zo belasting plicht bent. Zo kun je ook alleen werken mits jij je identificeert als een natuurlijk persoon. Als jij een bedrijf wil oprichten of ZZPer wordt moet jij je inschrijven bij KvK als een natuurlijk persoon. Alle rechten van burgers/natuurlijke personen zijn betaalde privileges.

Johan
Johan
6 maanden geleden

“De Italianen zijn zó de klos. Ze stemmen op een NAVO-hoer omdat ze blond, petit, en grappig, is.

Ja, ik dacht eerst dat ze wel okay was, maar ik heb me vergist.”

Blijkbaar is ze omgeslagen als een blad van de boom, vroeger zat ze in een Fascistische jeugd beweging. Tot voor kort onderhield ze contacten met Casa Pound en gebruikt nog steeds uitspraken van Benito.

Toen ze 19 was melde ze het volgende (in het Engels i.v.m. verwijzing naar de schakel).

A final thought last week came from the widespread diffusion on social media of an interview given by the then 19-year-old Meloni to France 3 in 1996, in which she said: “I think Mussolini was a good politician. Everything that he did, he did for Italy. There has not been another politician like him in the last 50 years.”

https://www.independent.ie/world-news/europe/inspired-by-mussolini-giorgia-meloni-makes-her-move-on-rome-41925810.html

Nu ze op de voorgrond komt (ik denk dat de populariteit haar overvallen heeft en te groot is voor haar) horen we ineens iets geheel anders van haar (excuus van joodse schakel in het Engels).

But she insisted in her video: “The Italian right has handed fascism over to history for decades now, unambiguously condemning the suppression of democracy and the ignominious anti-Jewish laws.”

https://www.timesofisrael.com/italian-far-right-leader-rejects-links-to-fascism-touts-shared-values-with-likud/

Dat Matteo een nepper is was mij al langer duidelijk, zeker toen hij vluchtelingen uit Oekraïne de helpende hand heeft toe gestoken, dit even los van het instant houden van de Draghi regering. Die lummel weet niet eens het verschil tussen de EU en Europa, waar hij zijn hand op kan houden weet hij dan weer wel.

https://i.ibb.co/3rQLqF9/saeu.webp

Het ziet er inderdaad niet goed uit als je alles zo bekijkt, meer van de zelfde gecontroleerde oppositie ala Le Pen, Wilders,……….,Orban. De enige echte oppositie die we in Europa gehad hebben na WOII is en blijft de Griekse Gouden Dageraad.

Johan
Johan
6 maanden geleden

The leader of Italy’s far-right League party Matteo Salvini has vowed to keep his promise to recognise Jerusalem as the capital of Israel and to move the Italian embassy there.

He made these comments to the daily Israel HaYom – which is close to the far-right – in an interview published on Tuesday, on the issue of Jerusalem, noting that: “I however reiterate and stress that this is a center-right coalition. I gave my word. I am fully committed to [helping] the Israeli population”.

The League leader said he supported the right of Israel to defend itself from Iranian threats and that “a democracy like Israel has the right to defend itself from any threat to its existence and freedom. Iran continues to implement policies that are dangerous to peace and stability in the Middle East.” Salvini said that nonetheless he hoped that “a diplomatic solution will be found”.

On the possibility that there may be Russian “influence” on the September elections in Italy, Salvini remarked: “Let’s not even joke about this. Italians will be the ones voting. Those who speak about possible Russian influence – the left, that is – is seeking an alibi because they know they will not win. Like in Israel, the elections in Italy will be free and transparent.” (ANSAmed).

https://www.ansamed.info/ansamed/en/news/nations/italy/2022/08/30/salvini-vows-to-support-jerusalem-as-capital-of-israel_3434a472-fadb-4220-9e3d-b20d5464fd9b.html