Een prominente econoom voorspelt dat de protesten tegen de kosten van levensonderhoud in Tsjechië en Duitsland zich over het hele continent zullen verspreiden, en waarschuwt dat de Europese burgers “gek van woede zijn en dat het nog erger zal worden”.

Op zaterdag gingen meer dan 70.000 mensen in Praag de straat op om te eisen dat de wapenleveranties worden stopgezet en dat het conflict in Oekraïne neutraal wordt behandeld, meldt Summit News.

Ook in grote Duitse steden zullen de komende maand tal van demonstraties plaatsvinden, nu de energierekeningen en de inflatie de pan uit rijzen als gevolg van de sancties tegen Rusland en de te grote afhankelijkheid van groene energie.

“De demonstraties in Praag en Duitsland zijn nog maar het begin. De prijs van gas en dus ook van elektriciteit maken de Europese burgers gek van woede en dat zal verergeren,” vertelde de Franse econoom Charles Gave aan Sputnik.

Gave beweerde verder dat veel Europeanen het verhaal niet geloven dat de situatie, die culmineerde in de stopzetting van de gasleveringen aan Europa via de Nord Stream 1 pijplijn, allemaal de schuld is van Vladimir Poetin.

“De Europese regeringen en de Europese Commissie spreken van een ‘manipulatie’ door Rusland, maar de mensen beseffen heel goed dat het besluit om te stoppen met de invoer van Russisch gas en olie een Europees besluit was, genomen door Brussel zonder zelfs maar te denken aan de impact die het zal hebben op de Europese economie,” zei hij.

Angst voor volksopstanden: Duitsland en Oostenrijk bereiden repressie voor

De econoom hekelde de Europese leiders voor hun obsessie met net-zero en de hysterie rond klimaatverandering, waardoor het continent totaal niet meer zelfvoorzienend is.

“De afgelopen 15 jaar zijn onze Europese leiders doorgedraaid in een klimaatgekte, waarbij ze magische spiegels en windmolens als de oplossing promoten. Dat werkt niet. Deze oplossingen vereisen dezelfde capaciteit in gascentrales,” zei Gave.

De econoom verweet de globalistische technocratische leiders met klem dat zij de belangen van de Europeanen hebben opgeofferd op het altaar van de verlenging van een oorlog die economische verwoesting zal veroorzaken.

“Zij [Europeanen] geloven zelfs dat het de slechte Russen zijn die de kraan van olie en gas hebben dichtgedraaid, terwijl het onze eigen leiders in Europa zijn die dom genoeg deze sancties hebben opgelegd die de Europese economie verwoesten. Wij, Europeanen, brengen stagflatie over ons hoofd. Voordat de mensen het beseffen, zal het te laat zijn. Macron, [Duitse bondskanselier Olaf] Scholz, von der Leyen en dergelijke zullen nooit toegeven dat ze fout zaten en excuses aanbieden,” beweerde hij.

Britse politie bereidt zich voor op totale ineenstorting openbare orde

Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Erger:

Vergeet nooit dat het een vrouw was die ons in deze ellende gestort heeft:

EU-dictator Von der Leyen pleegt moordaanslag op Europese burgers en economie onder het mom van sancties tegen Rusland

De Taliban hebben gelijk

Geen homo’s in de regering, Fuk de PVV met hun Pro-homo-obsessie, Doei Rob Jetten (en driekwart van de rest van het pedokabinet), en al helemaal geen vrouwen:

We zijn klaar met het Cultuur-Marxistische Anale-Pedo-Imperium.

Als de Taliban op sandalen en met verroeste AK-47’s de Yanks kunnen verslaan, dan kunnen wij dat toch ook?

Verman jezelf.

Het is tijd dat we beseffen wat het Grote Kwaad op deze wereld is; De VS, hun Israëlische meesters, en hun Europese lakeien !!!

Het is eindelijk tijd voor de TOTALE volksopstand. GOD heb ik daar lang op gewacht.

5 3 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

6 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Balou
Balou
4 maanden geleden

Heel zeker de fout van onze regeringen en de e.u. zij zijn de corrupte marionetten van criminelen zoals het wef, vs, de nato, who en noem maar op!
Deze misdaad kan gestopt worden indien men begint met de misdadige regeringen buiten spel te zetten. Zo zaagt men die moorddadige psychopaten de poten vanonder hun stoel en zal de macht uiteindelijk van daar komen waar ze zit, n.l. het volk!.

Petra
4 maanden geleden

Een zéér bloedige Revolutie waarin alle ‘Young Global Leaders’ en alles wat daar mee heult wordt opgeruimd is waar we naar toe gaan. Het is inmiddels wel duidelijk wie dat allemaal zijn. Dat is ONVERMIJDELIJK geworden.

Tja, de namen zijn bekend en men vraagt er zeer nadrukkelijk om.

Achteraf zal het geschiedenisboek dat de komende Revolutie beschrijft zich verbazen over het feit dat de mensen van Europa niet in beweging kwamen toen ze met vergif werden geïnjecteerd, maar wel nadat hun portemonnee leeg werd gehaald.

Dee
Dee
4 maanden geleden
Antwoord aan  Petra

A hungry man is an angry man.

Ronjaspers.
Ronjaspers.
4 maanden geleden

De israelische meesters zijn natuurlijk de khazariaanse mafia (nepjoden) a.k.a. de cabal,deepstate,illuminati.Deze monsters zijn tevens ook de eigenaren van amerika.

Qvic
Qvic
4 maanden geleden

Daar moet ik de Taliban gelijk in geven homo’s en vrouwen moet je geen leiding over iets geven en vooral niet over een land of nog erger een continent zoals de EU. Dit is vragen om problemen. Daar krijg je een verwijfde samenleving van, waar alles overdreven beveiligd moet worden en iedereen betutteld wordt en als kleine kinderen. Die de grenzen afbreken, die je defensie afbreken. Je helpt de oorlog niet de wereld uit, door je eigen leger kapot te bezuinigen. Je kunt niet iedereen die maar wil komen uitnodigen in de wereld, om naar je eigen landje te komen. Waar je aan iedere nieuwkomer belooft dat hij/zij een huis, auto en alles gratis krijgt.

Dat je de betrouwbare energie bronnen vervuilend beschouwd en daarom moeten ze uit gefaseerd worden. Deze windmolentjes en zonnepanelen voor in de plaats moesten komen, maar deze onrendabele chemische troep waar al meer dan 500.000 miljard is geïnvesteerd die amper 4% van de energie behoefte dekt. Dat viel eerst niet zo op, want bij geen genoeg wind of zon werden de gascentrales aangezet.

Maar er nu geen gas meer uit Rusland komt beginnen ze te piepen, terwijl ze Rusland zelf sancties op gelegd hebben en de gaspijpleidingen gesaboteerd hebben. Door hun eigen arrogantie, kortzichtigheid en onwetendheid. Nu ze elke EU lidstaat de economie vernietigen door hun eigen onkunde. Dat de energie prijzen de pan uit vliegt en de burgers woedend worden, want altijd worden de lasten bij de burgers gelegd. Zelf leveren zij niets in, ze hadden zich zelf laatst nog een loonsverhoging gegeven om de inflatie te compenseren. Die ze zelf hebben veroorzaakt door hun onkunde. Dit gaat fout en als het voedsel zo schaars wordt dat er om gevochten moet worden. Zal elk land in elkaar storten inclusief de overheden.

Lotchki
Lotchki
4 maanden geleden
Antwoord aan  Qvic

Ja , de mannen hebben tot nu toe het goede voorbeeld gegeven 😂