Met de retoriek van Covid propaganda, heeft EU Commissie voorzitter Ursula von der Leyen de energie lockdown voor de EU aangekondigd. De elektriciteit zal waarschijnlijk worden gerantsoeneerd op “piekuren”, d.w.z. buiten de werkuren, meldt TKP.

Woensdag kondigde de voorzitter van de Commissie niets minder dan een energielockdown in de EU aan – als de EU-Commissie haar zin krijgt. Zij zei dat een “verplichte doelstelling om het elektriciteitsverbruik tijdens piekuren te verminderen” was voorgesteld.

“Afvlakken van de curve”

Op “piekmomenten” wil de EU “de curven afvlakken”, een sleutelterm die wordt gebruikt om de Covid-Lockdowns te legitimeren. Nu moet het elektriciteitsverbruik tijdens piekuren worden “afgevlakt”. Typische “piektijden” in de winter zijn van zes tot negen uur ‘s morgens en van vijf tot tien uur ‘s avonds.

Als men de aankondiging van von der Leyen letterlijk neemt, zou dit betekenen dat de elektriciteit in de lidstaten van de EU vóór en na de werkuren wordt gerantsoeneerd. Of het op deze manier zal worden uitgevoerd, is allerminst zeker. Viktor Orban begon aan te dringen op een einde van de sancties, maar dit lijkt niet bijzonder veelbelovend.

Zij zouden “zeer nauw samenwerken met de lidstaten” om de elektriciteitsvermindering – het afvlakken van de curve – te realiseren. Dat de EU door een elektriciteitscrisis zou worden getroffen, was reeds te voorzien vóór de gascrisis. Het is niet noodzakelijkerwijs een gebrek aan elektriciteit dat verantwoordelijk is, maar wilde speculatie op de beurzen. De volatiliteit van de elektriciteitsbeurzen – mogelijk gemaakt door de deregulering van de energiemarkten rond de millenniumwisseling – is zichtbaar op deze video. Hier wordt de ontwikkeling van de elektriciteitsprijzen in het jaar 2022 in Europa gevisualiseerd.

Nu moet nog worden afgewacht hoe de lidstaten op deze aankondiging zullen reageren. “Maatregelen”, rantsoenering van de elektriciteit of zelfs een “energieafsluiting” zijn blijkbaar in de maak. Om deze dichter bij de bevolking te brengen, gebruikt Ursula von der Leyen propagandaretoriek van Corona. Het is weer “de curve afvlakken”.Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


EU-dictator Von der Leyen pleegt moordaanslag op Europese burgers en economie onder het mom van sancties tegen Rusland

5 2 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

17 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Peter
Peter
6 maanden geleden

Het enige wat ze kunnen is liegen.

Alle mensen die hun huis en hun auto smart hebben gemaakt gaan komende winter ervaren hoe slim dat was.
Thermostaat die niet omhoog kan, slimme meters die je automatisch afsluiten bij te hoog gebruik of bij niet betalen, elektrischetijd prijs fors omhoog dus elektrisch rijden is duurder dan benzine, solar panels waarvan jij verplicht bent het terug te leveren aan energiebedrijven tegen lage prijs en die duur wordt door verkocht door diezelfde energiebedrijven.
Verisure beveiliging overal in je huis zodat ze jou ten allertijden kunnen bespioneren.
Ga vooral door met alles op wifi of Bluetooth te kopen zogenaamd voor jou gemak !!!

Mensen worden met de dag dommer.

Durachuk
Durachuk
6 maanden geleden

Ik hoop dat ze die vieze hoer met prikkeldraad haar kut kapot raggen

Arendsoog
Arendsoog
6 maanden geleden
Antwoord aan  Durachuk

Is dat niet zielig voor het prikkeldraad.

Ronjaspers.
Ronjaspers.
6 maanden geleden
Antwoord aan  Durachuk

Darachuk.Nou zeg,doe eens lief of neem een paar doossjes tolerantie.LOL.

Heijtink
6 maanden geleden
Antwoord aan  Durachuk

Ik begrijp dat je boos bent, maar op deze manier vinden de meesten het niet communiceren. Zeg gewoon: Ik heb een bloedhekel aan Kaag, want zij ruïneert ons leven zonder open vizier, maar met macht, egoïsme en achterbaks.

Heijtink
6 maanden geleden
Antwoord aan  Heijtink

Ik bedoel niet alleen Kaag, maar ook V d L

Bas
Bas
6 maanden geleden

In California USA dezelfde voorstellen/discussie. Zit ook zo’n WEF hufter/Trudolf kloon, Gavin Newsom. Trap er niet in mensen, we worden enorm belazerd door ongekozen techno- en cleptocraten en hun leger groenlinkse downie orcs.

walhalladome
walhalladome
6 maanden geleden

Hier is maar één antwoord op: doodstraf voor die bitch, en neem timmerfrans mee!
NEXIT NU!!!

Arendsoog
Arendsoog
6 maanden geleden
Antwoord aan  walhalladome

Volgens het verdrag van Lissabon kan de doodstraf worden opgelegd in tijden crisis en oorlog…..

Marco
Marco
6 maanden geleden

Tijd om die muts op te pakken en te berechten.

Andre
Andre
6 maanden geleden

Dat stomme wijf is helemaal van het pad af want er zijn geen piekuren meer in de failliete EU van haar. Ze kan beter alvast wat geld opzij zetten want we gaan het halen. We gaan het halen bij alle hufter politici die hieraan hebben meegewerkt. Laat ik meteen een openingsbod doen op het stulpje van hufter Frans Timmermans van 100.000 roebel. De EU is kapot en de euro nog veel meer hahahaha

Jelia
Jelia
6 maanden geleden

Energie afsluiting zal dan wel weer gelden voor de wappies. Niet prikken is niks meer mogen van dat tuig

Remco
Remco
6 maanden geleden

Ursula Vonderleyen kondigde namens de in het WEF verenigde criminelen gisteren niets minder dan een energie-lockdown aan, ik als objectief journalist vanuit Bijbels perspectief probeer al een poosje haar voor een interview te vragen, om het genocidedoel van hun aardse meester, die de wereld via o.a. dat vergaderclubje nog heel even regeert en gijzelt, alsnog te bereiken. Daarom, lieve vrienden, blijf voor uw enige Bescherming tegen erger gruwel dat komen gaat afgestemd op Jezus, of leer Hem kennen als u zich nog niet bekeerd hebt, verbonden met deze Bron van Leven, want de zelfs militaire terreur vanuit de EU kan elk moment losbarsten. Doet dit u interesseren in God’s Koninkrijk dat Jezus heel binnenkort allereerst 1000 jaar op aarde komt vestigen? Gelooft het Evangelie van Jezus zegt Hij ook in Markus 1 vers 15. Graag ondersteun ik u daarin al dan niet via het Telegramkanaal Heaven’s Gift. Voor een doopafspraak kunt u me bellen. Graag zie ik uw oproep onder +32 485 07 95 33 tegemoet. Daarvoor is het nog niet te laat.

Henk B
6 maanden geleden

De duitse stam boom, Hitler, Merkel, van der leyden.Brussel.
Medeleiden is zwakheid die muur weg betekend dat we nu
een muur nodig hebben rond Nederland, Duitsland is al gevallen.!

Anna
Anna
6 maanden geleden

Mens van der Leyen JE SNAPT ER NOG NIETS VAN
wij willen niet meer in lockdown nergens meer voor❗️
Ga met ~Putin praten en vraag of hij de kraan weer wilt opendraaien.

Bezorgde nederlander
6 maanden geleden

Von der Klereleyen, moet ons aan de bedelstaf brengen.
Gevolg, we kunnen niets meer kopen.
Dan is het grote nwo plan via EU en Wef geslaagd.

Niets zo chantabel als hongerige mensen, die zitten te koukleumen.

Dan kunnen ze de E-id invoeren, dat ons het idee moet geven dat we gered zijn.

Dan begint de ellende pas goed.
Onze z.g.n. redders kunnen ons niet alleen controleren 24/7, ze leggen ons volledig hun WIL op.

You wll own nothing and be happy.

NEXIT.

WEG met alle burgerorganisaties als WHO, NATO NAVO, BILATERALE. COMMISSIE, en al die ons hun wil op willen leggen nu.

Heijtink
6 maanden geleden

Wij, Dissidentlezers en andere sites,zouden elkaar moeten helpen om de overtollige energie en tekorten beter aan elkaar (jij en ik) af te stemmen. Zijn er bedrijven / organisaties, die daarbij te huis h kunnen helpen: opslag, kopen, ??? Hét probleem is natuurlijk de winter: nov.-maart/april.
hoe kom je die ‘gezellig’ door . . . ?
wie?