Bill Gates kweekt nu 30 miljoen met bacteriën geïnfecteerde muggen per week in een fabriek in Colombia en hij dreigt de muggen “op te schalen en te leveren” aan “gemeenschappen over de hele wereld”.

De Microsoft-oprichter en zelfbenoemde wereldgezondheidsstsaar heeft tot nu toe 185 miljoen dollar uitgegeven aan het opzetten van de muggenfabriek als onderdeel van zijn World Mosquito Program (WMP), meldt NewsPunch.

Het doel van het project? Om de muggen – die besmet zijn met een bacterie die onvruchtbaarheid veroorzaakt – te gebruiken om inheemse muggenpopulaties aan te pakken die vermoedelijk knokkelkoorts, zika en andere virale infecties bij mensen veroorzaken.

Gates plaatste onderstaande video op zijn YouTube-kanaal. In de videobeschrijving geeft Gates in grote lijnen aan hoe de WMP-operatie in Medellín – de locatie voor de marketingtruc – muggen kweekt die doelbewust zijn geïnfecteerd met de Wolbachia-bacterie en ze vervolgens vrijlaat “in het hele land om zich voort te planten met wilde muggen die knokkelkoorts en andere virussen met zich mee kunnen dragen die de bevolking ziek kunnen maken en kunnen doden”.

SensorReceptor meldt: Op het eerste gezicht is het doel van het project om de in het lab gekweekte muggen de Wolbachia te laten overbrengen op inheemse muggenpopulaties, waardoor deze populaties besmet raken met de bacterie. De Wolbachia-bacterie, die voorkomt in 50% van alle insectensoorten op aarde (waaronder fruitvliegen, libellen, motten, vlinders, enz.), tast het vermogen van muggen aan – in dit geval de soort Aedes aegypti, die oorspronkelijk uit Afrika komt – om zich voort te planten.

In de WMP video onmiddellijk hieronder wordt opgemerkt dat als een mannelijke mug met Wolbachia paart met een vrouwtje, haar eieren niet zullen uitkomen; als een mannetje zonder de bacterie paart met een vrouwtje dat de bacterie wel heeft, dan zullen haar nakomelingen uitkomen en zullen zij allen Wolbachia hebben; en als zowel het mannetje als het vrouwtje Wolbachia hebben, dan zullen alle nakomelingen ook uitkomen en Wolbachia hebben.

Het is duidelijk dat het resultaat van deze kruising uiteindelijk een vernieuwde gemeenschap muggen is, vol met een Wolbachia-infectie in elk lid. En, natuurlijk, de volledige eliminatie van alle mannetjes zonder de bacteriële infectie.

Volgens Gates en WMP is dit een goede zaak omdat Wolbachia naar verluidt helpt de hoeveelheid virus in een bepaalde muggenpopulatie te verminderen. (In Colombia zijn de doelvirussen Zika, chikungunya, dengue, enz. In de tien andere landen waar de WMP haar met bacteriën besmeurde muggen loslaat – waaronder Brazilië, Mexico, Indonesië, Sri Lanka, Vietnam, Australië, Fiji, Kiribati, Nieuw Caledonië en Vanuatu – overlappen de doelziekten elkaar grotendeels). Volgens het WMP denkt de organisatie dat dit het geval is omdat haar wetenschappers Wolbachia-geïnfecteerde muggen hebben geïnjecteerd met het dengue-virus en hebben ontdekt dat “het virus niet goed groeide in de mug”. In de WMP-video wordt verder opgemerkt dat als het virus “niet kan groeien, het ook niet op andere mensen kan worden overgedragen”.

In zijn bericht over de inspanningen van WMP op Gates Notes, benadrukt de voormalige Microsoft CEO een paar studies die zouden aantonen dat de strategie werkt om ziekten te voorkomen. Hij verwijst naar een gerandomiseerde gecontroleerde studie (RCT) uit Yogyakarta, Indonesië, die een vermindering van het aantal dengue-gevallen in de stad met 77% en van het aantal dengue-ziekenhuisopnames met 86% zou hebben aangetoond. Gates prijst ook een nieuwer onderzoek uit Medellín aan dat een daling van 89% in het aantal knokkelkoortsgevallen zou hebben aangetoond sinds Wolbachia-muggen werden losgelaten in 2015.

“Wat opmerkelijk is aan de Wolbachia-muggen is dat wanneer er eenmaal genoeg van zijn vrijgelaten om bescherming te bieden tegen ziektes, het een oplossing is die zichzelf in stand houdt,” zegt Gates in zijn bericht. “Na verloop van tijd zullen families het verdriet van het verliezen van dierbaren bespaard blijven en zullen gemeenschappen geen geld meer hoeven uit te geven aan preventie en behandeling van deze door muggen overgebrachte ziekten, waardoor er geld vrijkomt voor andere gezondheidsprioriteiten”, voegt de multimiljardair toe.

De Centers for Disease Control and Prevention (CDC) beschrijft het gebruik van Wolbachia op haar website en merkt op dat het Environmental Protection Agency (EPA) “muggen met Wolbachia heeft geregistreerd om te evalueren hoe effectief ze zijn in het verminderen van het aantal Ae. aegypti muggen, niet andere soorten muggen”. De CDC voegt daaraan toe dat “muggen met Wolbachia niet genetisch gemodificeerd zijn.”

Helaas lijkt het er echter op dat het CDC liegt of verkeerd is geïnformeerd over zijn profiel van Wolbachia. In zijn beschrijving van de bacterie (uittreksel hierboven) zegt de CDC dat deze “mensen of dieren (bijvoorbeeld vissen, vogels, huisdieren) niet ziek kan maken”. Een studie in de National Library of Medicine, gepubliceerd in 2010, stelt echter ondubbelzinnig dat “Wolbachia [species] gramnegatieve bacteriën zijn die filariaire nematoden infecteren, waaronder Dirofilaria immitis, en een ontstekingsreactie uitlokken bij katten en honden.”

Naast de ernstige verkeerde informatie van het CDC, moet ook worden opgemerkt dat de studies die Gates aanhaalt als zouden ze een afname van dengue aantonen, niet lijken in te gaan op twee belangrijke punten: de hoeveelheid virus in de inheemse muggenpopulatie en het sterftecijfer. Zeker als er geen afname was in de hoeveelheid virus in de inheemse muggenpopulaties in beide studies, dan zou de verandering in het aantal ziekenhuisopnames, etc. te wijten zijn aan een andere verstorende factor. En als er geen effect was op de sterfte door alle oorzaken, waarom dan überhaupt moeite doen met de bacterie-geïnfecteerde muggen?

Bill Gates wil genetisch gemanipuleerde muggen vrijlaten om je in te spuiten met vaccins

Wat de zaak nog erger lijkt te maken is het feit dat er geen uitgebreid onderzoek lijkt te zijn gedaan naar de effecten van Wolbachia op de menselijke fysiologie. WMP lijkt niet direct robuust bewijs te leveren dat Wolbachia geen negatief effect heeft op de gezondheid van mensen – met name op hun reproductieve gezondheid, gezien het effect dat de bacterie heeft op muggen – en een groot aantal vluchtige zoekacties op Google Scholar levert ook niets op.

Wat wel duidelijk is uit de literatuur – afgezien van het feit dat Wolbachia naar verluidt een ontstekingsreactie uitlokt bij honden en katten – is dat wetenschappers niet weten hoe de bacterie precies onvruchtbaarheid veroorzaakt. Een andere studie die beschikbaar is in de National Library of Medicine, gepubliceerd in PNAS in oktober 2021, beweert dat “veel Wolbachia-stammen de voortplanting van de gastheer manipuleren, meestal via cytoplasmatische incompatibiliteit (CI),” maar dat “de mechanismen [van actie] onbekend blijven.”


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Muggen testen positief op zeldzame, dodelijke virussen in VS, maanden nadat Bill Gates er miljoenen losliet in het wild

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

5 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Balou
Balou
6 maanden geleden

De allerhoogste tijd om ons te ontdoen van heel dat psychopaten-clubje dat het grootste gevaar voor de mensheid is.

Albatros
6 maanden geleden
Antwoord aan  Balou

Maar hoe? Dat is de grote vraag

Rudolf
Rudolf
6 maanden geleden

Kunnen we niet een of andere Columbiaan omkopen om die vent uit de roulatie te halen ?

Maria
Maria
6 maanden geleden

Wat een gestoord figuur.
Die is het leven op aarde met zijn clubje niet waard. Wat zou ik graag zijn nek om willen draaien.

Anna
Anna
6 maanden geleden

Deze man is volslagen gestoord.
Is hij nog wel mens?
Of is hij inmiddels versmolten met zijn eigen producten :A.I. waardoor hij nu zulke wereld omvattende moordprogramma’s ontwerpt.
Het lijkt alsof hij meer een kwaadaardige machine is dan nog een mens.

Let ook op de adviseur van Klaus Schwab.
Die is van hetzelfde kaliber…..mr.Harari
Die WIL mensen laten versmelten met A.I.
Maar het doel zal uiteindelijk zijn” de knop omdraaien “ want hij hangt de stelling aan dat twee derde van de mensheid: nutteloos is….waarschijnlijk is dat met A.I. Wel mogelijk.
Het “ prikje “ was slechts een “ vingeroefening” zo van: hoe krijg je de mensheid mee in je denk wereld, en dit gelardeerd met angst, en jawel; vele duizenden extra doden tot gevolg: . het begin van het depopulatieplan.
En het gekke is mensen staan hier in Nederland vanaf 13 september alweer in de rij voor deze zelfde gifspuit.

Persoonlijk denk ik dat dit hoe gruwelijk ook: toch ons voorland is/ zal zijn.
Dit soort lieden zijn niet te stoppen ze zijn met zeer grote aantallen en hun opvolgers zijn nog fanatieker…
Dit wordt een tijd van zeer grote verdrukking❗️
pas goed op jezelf en werk er niet aan mee.
Vaar je eigen koers, zonder dit soort “ supermisdadigers”

Zo denk ik ook wel eens na over de tijd “ Na Putin “ wat dan?
ik denk dat Putin nog “ barmhartig is” maar dat dan het westen niet meer als wereld deel zal bestaan.