Geen duidelijker bewijs dan dit dat de energiecrisis opzettelijk gecreëerd wordt door de vijandige politieke elite. De Duitse kerncentrales behoren tot de veiligste ter wereld.

De beslissing om de Duitse kerncentrales te sluiten werd genomen onder het desastreuze regime van Merkel na de ramp met de Japanse kerncentrale in Fukushima, maar Japan ligt op een breuklijn in aardbevingsgebied en Duitsland niet. Bovendien stond de kerncentrale van Fukushima pal aan zee en werd het getroffen door een tsunami. Duitse kerncentrales hebben die risico’s helemaal niet.

De oorlog tegen het volk, de Verelendung en verarming van het volk is opzettelijk. Het is een oorlog die op alle fronten gevoerd wordt. De energie wordt onbetaalbaar gemaakt en de voedselproductie verboden. Het maakt niet uit hoeveel je verdient, als de inflatie eenmaal goed in gang is en Zimbabwaanse, of in het geval van Duitsland Weimariaanse, proporties aangenomen heeft, zal alles onbetaalbaar zijn.

Eerste levensbehoeften zullen dan alleen nog beschikbaar zijn via rantsoenering, voedsel- en energiebonnen. En die leveren de overheid de gewenste totale controle over hun slaven, want alleen gehoorzame vaccinjunks zullen ze krijgen. Geld is waardeloos en CBDC geld voor andere aankopen zul je alleen nog krijgen als je je volledig onderwerpt.

Agenda2030 is een scam om je te laten geloven dat je nog acht jaar hebt voor ze je in een willoze digitale slaaf veranderen. De werkelijke planning ligt daar ver op voor en wordt NU geïmplementeerd.

Bild en Bild:

Wekenlang heeft het land zich afgevraagd waarom Robert Habeck er zo lang over deed om een besluit te nemen over de toekomst van onze broodnodige kerncentrales.

Nu is het duidelijk: Habeck heeft een politieke manoeuvre bedacht om zijn partijvrienden niet voor het hoofd te stoten door de centrales te laten doordraaien – zoals deskundigen, de oppositie en de FDP hadden geëist. Het is tenslotte verkiezingstijd in Nedersaksen.

Nu moeten de Duitse reactoren, die volgens de TÜV tot de veiligste ter wereld behoren, midden in een ernstige energiecrisis van het net worden gehaald. Twee van de drie moeten in de “operationele reserve” worden geplaatst.

Hoe lang duurt het om op te starten in een noodsituatie? Volkomen onduidelijk. Habeck zelf spreekt van “een week of zo”.

Met zijn nucleaire plan maakt Habeck duidelijk dat hij nooit van plan is geweest om ook maar te denken aan een verlenging van de levensduur van de Duitse kerncentrales, zoals deskundigen en EU-partners hebben geëist.

In maart liet de groene top samen met de groene minister van Milieu Steffi Lemke binnen zes dagen een inspectierapport opstellen om het nucleaire debat in de kiem te smoren. Toen de TÜV twijfels uitte, stuurde Habeck zijn staatssecretaris om met modder naar de deskundigen te gooien.

“Kernenergie is niet om mee te spelen,” zegt Robert Habeck nu. In plaats daarvan speelt de minister met de energiezekerheid van Duitsland.

Dat is slecht voor de elektriciteitsmarkt, slecht voor alle Duitsers, slecht voor Europa. Hij mag hier niet mee wegkomen!


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Brutale kerncentrale leugen weerlegd: De Duitse overheid veroorzaakt opzettelijk een Mega-Blackout

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

8 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Anoniem
Anoniem
2 maanden geleden

En vervolgens Putin de schuld geven als er deze winter daadwerkelijk Duitsers dood vriezen zeker? Yeah right …

Jerome
Jerome
2 maanden geleden

De ramp met de kerncentrale op Fukushima was volgens diverse berichten een ‘corrigerende’ tik van Rothschild aan Japan omdat ze niet goed luisterde naar hun meester. Een tsunami is met HAARP eenvoudig te creëren, net als ontploffingen, zie de Twin Towers en de. Solomon building.

Bas
Bas
2 maanden geleden

Die zgn. ‘Groenen’ lijden allemaal aan linkse koprot. Dat is een ernstige aandoening bij linkse idioten. Ze denken goed bezig te zijn, maar zien de verbanden en samenhang van het geheel niet, het is vrijwel allemaal emotie, onderdrukte frustratie en geestelijke onbekwaamheid. Het ergste is dat wél bekwame mensen dit allemaal laten gebeuren. Tot een bepaald punt.

elizabeth
elizabeth
2 maanden geleden
Antwoord aan  Bas

daar worden die allemaal door Schwab voor betaald en die hebben meer angst voor de represailles van die rijken dan voor het volk

marko
marko
2 maanden geleden

DE enige oplossing nu is onmiddellijk alle produktie (industrie, tuinders, bakkers, enz. ) onmiddellijk te stoppen. Dit heeft als voordeel dat men hogere schulden, gevolgd door faillissement en in beslagname in de nabije toekomst vermijdt.(you own nothing)
Aangezien de prijs van de energie +/- 65 à 75 % uit belastingen bestaat (patronale bijdragen, vennootschapsbelasting, BTW, accijnzen, …) geeft het ook een enorm inkomensverlies voor de regering.

Johan
Johan
2 maanden geleden

Maar wel goedkoop gas uit Groningen importeren terwijl een grote groep Nederlanders zelf de moedwillig opgedreven rekening niet meer kan betalen.

Nederland zou de gaslevering aan Duitsland stop moeten zetten en gebruiken voor het eigen volk, en daarbij de gedupeerde van deze gaswinning ruimhartig moeten compenseren.

Oprotten met die EU “solidariteit” onder het mom van de joodse reet en hun agenda te kussen!

renevers
renevers
2 maanden geleden

De toekomst van de Oekranine , Ronde tafel gesprek met Gonzale Lira