Patrick Moore waarschuwt dat we geconfronteerd worden met een situatie waarin een “enorm aantal zeer machtige organisaties en elites” oproepen tot onnodig en gevaarlijk beleid, waarvan vele hyper gericht zijn op het klimaat, meldt RAIR.

In een recent interview met de Duitse advocaat Reiner Fuellmich, heeft Dr. Patrick Moore, mede-oprichter & ex-voorzitter van Greenpeace, zich fel gekeerd tegen het linkse schema dat er te veel mensen op aarde zijn, waardoor het te warm wordt. In plaats daarvan gelooft hij dat de mensheid nu veel beter af is dan in de afgelopen eeuwen, dankzij de wetenschap en innovaties.

Moore waarschuwt dat we te maken hebben met een situatie waarin een “enorm aantal zeer machtige organisaties en elites” oproepen tot onnodig en gevaarlijk beleid, waarvan vele hyper gericht zijn op het klimaat. Dit beleid is niets anders dan een “zelfmoordpact, een soort doodswens”, verklaart Moore.

Moore, die Greenpeace oorspronkelijk mede oprichtte, besprak wat er gebeurde toen de organisatie prominenter werd en gekaapt werd door linkse extremisten. Helaas werd het een bedrijf met verschoven prioriteiten, geld boven idealen. Bovendien radicaliseerde de groep en beschreef de mensheid als “vijanden van de aarde”.

Moore heeft een BSc in biologie en een Ph.D. Ecology is een succesvol auteur en senior fellow bij The Heartland Institute. Hij is ook de directeur van co2coalition.org, een coalitie die streeft naar een geïnformeerde en onpartijdige discussie over klimaatverandering, de rol van de mens in het klimaatsysteem, de beperkingen van klimaatmodellen en de gevolgen van verplichte verminderingen van de CO2-uitstoot.

Dr. Patrick Moore, voormalig voorzitter van Greenpeace, zegt dat de elite een zelfmoordpact heeft om de wereldbevolking te verminderen

Tijdens zijn interview met Fullmich uitte hij ernstige twijfels over het door CO2 veroorzaakte klimaatveranderingsverhaal dat de academische wereld, de politiek en het nieuws domineert, en bekritiseerde hij Klaus Schwab’s “own nothing and be happy”-doctrine.

Moore wijst erop dat de temperatuur de hoeveelheid CO2 in de atmosfeer bepaalt, en niet andersom. Verder benadrukt hij dat het klimaat werkt op 10.000-jaar cycli en voornamelijk wordt beïnvloed door de zon, de maan, en zelfs Jupiter.

Zoals Moore herhaaldelijk heeft uitgelegd. “het klimaat van de planeet aarde is de laatste 50 tot 100 jaar niet wezenlijk veranderd. Het enige wat je hoeft te doen is de geschiedenis van het weer en de geschiedenis van het klimaat op aarde te bestuderen om te weten dat wat er nu gebeurt niet abnormaal is”..

Dr. Moore pleit voor een balans tussen nemen van de natuur (die ons voedt) en zorgen voor de natuur.

In een eerder interview met RAIR Foundation USA, besprak Moore zijn populaire boek Fake Invisible Catastrophes and Threats of Doom. In het boek beschrijft hij hoe “de exploitatie van de wetenschap voor totalitaire doeleinden deel uitmaakt van de “linkse” ideologie om “de hele wereld en iedereen daarin te moeten controleren”. Daarentegen gelooft hij dat “mensen aan de rechterkant geïnteresseerd zijn in individuele vrijheid.”

Moore wees er ook op dat, net als tirannieke coronavirusmaatregelen, de landen die het meest beïnvloed worden door de nepagenda van de opwarming van de aarde, de landen zijn die geleid worden door linkse leiders; bijvoorbeeld, de Amerikaanse president Joe Biden en de Canadese premier Justin Trudeau hebben voortdurend mensen ervan overtuigd dat er een “klimaatcatastrofe” plaatsvindt als een excuus om totalitaire politieke controle te grijpen. Zoals Moore eerder aan RAIR uitlegde,

“totalitarisme en dictatuur liggen nu overal ter wereld op de loer… We hebben nu een echt angstaanjagende situatie waarin [we te maken hebben met] een soort kuddementaliteit, die niet gebaseerd is op rede, of logica, of wetenschap de woorden van de wetenschap gebruikt om mensen ervan te overtuigen dat we een ‘klimaatcatastrofe’ hebben of een ‘klimaatnoodsituatie’ of een andere apocalyps-achtige taal.”

Bekijk Moore’s meest recente interview met Dr. Robert Fullmich, die aan het hoofd staat van het Corona Onderzoekscomité. Sinds midden juli 2020 houdt de Corona-commissie live sessies van meerdere uren om te onderzoeken waarom federale en staatsoverheden ongekende beperkingen oplegden als onderdeel van de reactie op het Coronavirus en wat de gevolgen zijn geweest en nog steeds zijn voor mensen.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Greenpeace oprichter: opwarming van de aarde is “de grootste zwendel in de geschiedenis”

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties