Oekraïne, dat we steunen omdat het de enige democratie in Rusland is waar alle oppositiepartijen verboden zijn, houdt wapenfestivals voor kinderen.

Het plan zal wel zijn om binnenkort kindsoldaten in te zetten omdat alle volwassen soldaten op zijn.

Gisteren werd al bekend dat ook vrouwen vanaf 1 oktober tot kanonnenvlees gebombardeerd zullen worden.

Dat vechten tot de laatste Oekraïner nemen de VS steeds letterlijker, blijkbaar moeten ook de vrouwen en kinderen er aan geloven.

Westerse waarden.

RT:

Tijdens een wapenshow in de Oost-Oekraïense stad Tsjernigov is zaterdag scherpe munitie afgegaan, waarbij volgens het bureau van de openbare aanklager ten minste vijf mensen, onder wie vier kinderen, gewond zijn geraakt, van wie sommigen ernstig. Lokale media hebben een hoger aantal gemeld, namelijk dat vier volwassenen en vier kinderen gewond zijn geraakt.

Het incident vond plaats tijdens een openlucht “wapententoonstelling” van een plaatselijk museum. Volgens de media was een 10-jarige jongen aan het spelen met een antitankwapen, vermoedelijk een RPG-18 raketgranaat van sovjetmakelij, voor eenmalig gebruik.

De jongen richtte het wapen naar verluidt op zijn 12-jarige broer en vuurde het af, waarbij zijn broer en verscheidene omstanders, waaronder een 2-jarig kind, gewond raakten. Alle gewonden werden blijkbaar alleen door de uitlaat van het wapen geraakt, terwijl de munitie zelf wegschoot en het dak van een huis trof, volgens de plaatselijke autoriteiten.

Het was niet onmiddellijk duidelijk of de jongen in staat was de granaatwerper zelf gereed te maken of dat het wapen in zijn gevechtsklare toestand was tentoongesteld. RPG’s van dat type moeten worden opengevouwen voor gebruik, en eenmaal in die staat, hebben ze geen veiligheidsvoorzieningen.

Oekraïense functionarissen hebben tegenstrijdige verklaringen afgelegd over het incident en de precieze aard van de wapenshow. Volgens de aanklagers werd het evenement georganiseerd door een lokale territoriale verdedigingseenheid, die haar eigen bewapening tentoonstelde. Het hoofd van de plaatselijke militair-civiele administratie, Vyacheslav Chaus, beweerde dat de oorsprong van de “gevaarlijke voorwerpen” onduidelijk was en dat het hele evenement was georganiseerd om een “interactieve” ervaring voor kinderen te bieden.

Een festival met scherpe wapens om kinderen een interactieve ervaring te bieden.

Het stadsbestuur van Tsjernigov houdt echter vol dat het niet op de hoogte was van het evenement en geen toestemming heeft gegeven om het te houden. Sommige media meldden dat de show was georganiseerd door niet nader genoemde “vrijwilligers”, die een inzamelingsactie hielden om gevechtsvoertuigen voor de Oekraïense troepen aan te schaffen.

Een inzamelingsactie voor gevechtsvoertuigen. Van de 80 miljard die de onwettige president Joe Biden naar dat land heeft gestuurd komt helemaal niks aan. CBS meldde in een later gecensureerde documentaire dat er maar 30% van het wapentuig aankwam. Volgens Moon of Alabama is het zelfs nog minder.

Die arme jongens moeten in afgedankte Lada’s naar het front rijden om doodgeschoten te worden voor het Pedo-Imperium.

Kan Rutte niet minstens een paar Toyota’s voor ze kopen, zoals hij wel deed voor ISIS?

De rommel die we nu sturen wordt onmiddellijk in beslag genomen door de Russen.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Terwijl Nederland 210 miljoen euro aan terreurstaat Oekraïne gedoneerd heeft, geeft Oekraïens parlement zichzelf 70% loonsverhoging

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties