Ivermectine is net als Hydroxychloroquine een kwakzalver-product zei Hugo de Jonge, omdat hij van zijn WEF-bazen iedereen moest dwingen zich te laten vaccineren. Het valt niet meer te ontkennen dat de vaccins op zijn best niks doen en op zijn slechtst verantwoordelijk zijn voor een enorme oversterfte.

Waarom heeft Hugo de Jonge zich nog niet hoeven verantwoorden voor een tribunaal?

Verschillende media hebben de afgelopen dagen bericht over een nieuwe studie die toont Ivermectine de sterfte aan het verzonnen virus dat gewoon de griep is met 92% vermindert.

The Daily Sceptic:

Regelmatig gebruik van ivermectine leidde tot een vermindering van het aantal ziekenhuisopnames met 100%, een vermindering van het sterftecijfer met 92% en een vermindering van het risico om te sterven aan een COVID-19-infectie met 86% in vergelijking met niet-gebruikers, zo heeft een belangrijke nieuwe studie uitgewezen.

De studie, gepubliceerd in het medische tijdschrift Cureus, analyseerde gegevens van 223.128 mensen uit de stad Itajaí in Brazilië en is de grootste studie in haar soort, waardoor de bevindingen een hoge mate van zekerheid hebben. Senior auteur Dr. Flavio A. Cadegiani schreef op Twitter: “Een observationele studie met de omvang en het niveau van analyse als de onze is nauwelijks haalbaar en onuitvoerbaar om te worden uitgevoerd als een gerandomiseerde klinische studie. Conclusies zijn moeilijk te weerleggen. Gegevens zijn gegevens, ongeacht je overtuigingen.”

De studie vergeleek degenen die ivermectine regelmatig, onregelmatig en helemaal niet innamen voordat ze met COVID-19 werden besmet (d.w.z. als profylaxe), en vond een dosis-afhankelijk verband, wat bevestigt dat het verschil in resultaten zeer waarschijnlijk te wijten is aan het geneesmiddel en niet aan andere factoren, zoals verschillen tussen de groepen.

De auteurs gebruikten een techniek die “propensity score matching” wordt genoemd, om te controleren op beïnvloedende factoren die anders de studie in de ene of de andere richting zouden kunnen hebben vertekend. Degenen die ivermectine namen waren bijvoorbeeld ouder dan degenen die het niet namen (gemiddelde leeftijd 47 jaar versus 40 jaar), maar door mensen van vergelijkbare leeftijd in elke groep te matchen en de uitkomsten te vergelijken werd deze verstorende factor onder controle gebracht.

{…}

De gegevens in de studie zijn afkomstig van officiële overheidsdatabanken en tonen volgens de auteurs “onomstotelijk aan dat het risico om te sterven aan COVID-19 lager was voor alle regelmatige en onregelmatige gebruikers van ivermectine, vergeleken met niet-gebruikers, de hele populatie in aanmerking genomen”.

{…}

Veel regeringen hebben het gebruik van ivermectine voor de behandeling van COVID-19 onderdrukt, met als argument dat er onvoldoende bewijs is voor de werkzaamheid. Dit vermeende gebrek aan bewijs is echter vaak gebaseerd op slecht opgezette proeven en bevooroordeelde conclusies.

Een van de auteurs van de nieuwe studie en een doorgewinterde voorstander van behandelingen zoals ivermectine, Dr. Pierre Kory, maakte in april zijn gedachten duidelijk op Twitter toen hij reageerde op een tweet van de FDA waarin hij het publiek eraan herinnerde dat ivermectine niet is goedgekeurd:

Sociale-mediabedrijven hebben informatie over ivermectine gecensureerd, en beschouwen vaak elke suggestie dat het een effectieve behandeling voor COVID-19 is, als misinformatie. Nochtans is ivermectine een goedkoop, veilig geneesmiddel waarvan uit vele studies is gebleken dat het een aanzienlijk voordeel oplevert bij de behandeling en preventie van COVID-19. De laatste studie bevestigt op indrukwekkende wijze deze doeltreffendheid als profylacticum, met een vermindering van het sterftecijfer tot 92%.

Het is schokkend dat de meeste regeringen nog steeds geen protocol hebben voor vroegtijdige behandeling of preventie van COVID-19. De NHS zegt dat behandeling alleen beschikbaar is voor mensen met een hoog risico op ernstige ziekte die een positieve test hebben en symptomen die niet beter worden. In de richtsnoeren van de NHS voor zelfzorg bij zieken thuis worden alleen paracetamol en ibuprofen aanbevolen. Toch is hier een streng gecontroleerd onderzoek onder meer dan 200.000 mensen dat een enorm voordeel aantoont – 92% minder sterfte, 100% minder ziekenhuisopname – voor het profylactisch gebruik van een goedkoop, overal verkrijgbaar geneesmiddel, en dat de resultaten van meerdere eerdere onderzoeken bevestigt. Waar wachten onze regeringen nog op? Wat hebben zij nog meer nodig om geneesmiddelen goed te keuren waarvan is aangetoond dat zij levens redden?


De regeringen willen geen levens redden, Dûh.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Japan ziet enorme daling van gevallen na overschakeling op Ivermectine

5 4 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

7 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Lord of Hosts
Lord of Hosts
4 maanden geleden

“Ivermectine vermindert sterfte door Covid met 92%, blijkt uit grote studie.” Wat een flauwekul!
En wie heeft die “grote studie” dan wel uitgevoerd? Natuurlijk de slager (degenen die moeten ondersteunen dat het coronavirus echt bestaat) die het eigen vlees (Corona dat niet bestaat) moet keuren. Want Ivermectine bewijst, volgens de slager, dat het coronavirus echt bestaat… wat wordt het volk belazert en uitgelachen.

Als je als mens/dier last van darmwormen of schurftmijt hebt, is Ivermectine een prima middel om van deze parasieten af te komen.

Maar wie zijn die leugenaars die het volk moeten wijsmaken dat Ivermectine de griep, of als je de griep Corona wilt noemen, verzacht of laat verdwijnen?
Al die smerige leugenaars, dus ook degenen die Ivermectine promoten, moeten ondersteunen dat dat verzonnen coronavirus echt bestaat! Totale minachting voor het volk dus om hen (het volk) wijs te maken dat Coronavirus echt bestaat en bestreden kan worden met pilletjes die darmwormen (niet de lintworm) en schurftmijt dood.

Deze COVID/Ivermectine leugenaars krijgen beiden een riante vergoeding van de overheid net zoals Kadaver Koopmans deze riante vergoeding krijgt om het bestaan van virussen te bewijzen.

Dus als je geen schurftmijt of darmwormen hebt, blijf dan ver uit de buurt van Ivermectine.

Namets
Namets
1 maand geleden
Antwoord aan  Lord of Hosts

Eindelijk iemand met verstand die snapt dat dit middel nergens voor nodig is omdat COVID niet bestaat.

Habedascorpus
Habedascorpus
4 maanden geleden

correct lord !

Anna
Anna
4 maanden geleden

Pas geleden heb ik covid gehad.
ben niet zo “ piep meer’ en heb wat longproblemen, dus was ik een potentiële kanshebber op complicaties.
Aangezien ik ook nogal “ nieuwsgek” ben en een verpleegkundige achtergrond, heb ik vanaf het begin een aversie gehad tegen de uitspraken van de Jonge.
Tjonge wat heeft die man “ boter op zijn hoofd”

Toen er in het begin sprake was van Ivermectine ( een dokter Zalenko in Amerik hij is inmiddels overleden aan kanker ) deze man had een cocktail van medicijnen ontdekt wat werkte.
Het werd overgenomen door Nederlandse artsen, maar de bepaling was ; als er een geneesmiddel was mocht er niet GEEXPIRIMENTEERD WORDEN MET VACCINS. En deze artsen werden als kleine ondeskundige kinderen aan de kant gezet, met hoge boetes als ze tegen de officiële richtlijnen in gingen…..

Dat is nou ons land…..
een arts verbieden om ZIJN EED uit te voeren “ mensen genezen “
Een school meestertje die zegt wat een dokter wel of niet moet doen….
Dat is nu de staat van geneeskunde in Nederland….

Dus werd dit middel totaal verboden en afgekraakt en als paarde middel in de markt gezet. WAT ONJUIST WAS!
Ook onze schoolmeester Hugo heeft daarover flink aan de weg getimmerd.
toen ik dat begreep dacht ik: dat moet ik te pakken zien te krijgen en kopen en heb ik via een chinees postorder bedrijf 5 potjes besteld.
En jawel…… pas was ik ziek, en ik heb niet eens op bed gelegen ( wilde ik ook niet ) maar ivermectine werkt❗️

Namets
Namets
1 maand geleden
Antwoord aan  Anna

Je hebt heen Covid gehad
De Griep wel.
Word nu toch eens wakker

Namets
Namets
1 maand geleden

Dat middel is helemaal niet nodig COVID bestaat helemaal niet!