In maart 2020 was het overduidelijk dat het doel van onze regering was om zoveel mogelijk oude mensen te vermoorden als maar mogelijk was. Het was toen dat ik erop wees dat overal ter wereld burgers in oorlog waren met hun eigen regeringen, schrijft Dr Vernon Coleman.

Overal straften regeringen ouderen omdat ze oud waren, en omdat ze een financieel en sociaal ongemak vormden in een nieuwe wereldorde die in het teken stond van technologie, intellectueel terrorisme en de corruptie van de mensheid.

Het officiële beleid was ouderen medische zorg te ontzeggen, hun eten en drinken en het gezelschap van hun dierbaren te ontzeggen, hen stil te houden en hen uiteindelijk te doden met een giftige cocktail van een benzodiazepine en een morfine-derivaat.

De officieel gesponsorde en beschermde campagne was een groot succes. Het was een goedgekeurde, wereldwijde genocide – het soort kwaad dat journalisten vroeger aan de kaak stelden, toen ze nog om waarheden en fatsoen gaven.

Tegenwoordig drukken journalisten in de reguliere media natuurlijk alleen maar wat hun wordt opgedragen. Zij zijn niet meer dan propagandisten, die het publiek leugens voorschotelen die zijn goedgekeurd door de regeringen die hun salaris betalen.

En zo is de genocide onopgemerkt gebleven bij omroepen en krantenjournalisten.

Niemand in de journalistiek of de gezondheidszorg kon het iets schelen, omdat ze betaald werden zich er niets van aan te trekken. En ze waren te bang voor de gevolgen (de onvermijdelijke demonisering) om aan de waarheid te durven denken – laat staan haar te delen.

Sommige bejaarden overleefden, natuurlijk. Duizenden stierven. Maar sommigen overleefden.

Jacques Attali: We gaan eerst de ouderen uitmoorden en dan de zwakkeren en nuttelozen

De samenzweerders hadden daar een antwoord op.

Zij kochten artsen om (met hoge honoraria) om iedereen, maar vooral bejaarden, te injecteren met een giftig geneesmiddel dat, zoals men wist, schadelijk en vaak dodelijk zou blijken te zijn.

En zo, met de hulp van een beroepsgroep in de gezondheidszorg die haar ziel had verkocht, ging het ruimen van de ouderen door.

En nu gaat het opnieuw beginnen.

Artsen hebben opnieuw de opdracht gekregen om ouderen te besmetten met nog meer van dat giftige medicijn: de covid-19 vaccinatie.

En ze zullen het doen omdat ze alle gevoel voor eer, respect, fatsoen en professioneel zelfrespect verloren hebben.

De artsen, zo schaamteloos als ze onwetend zijn, zullen het prikken natuurlijk niet zelf doen.

Als je een 26-urige werkweek hebt (zoals de gemiddelde huisarts nu heeft) en je het grootste deel daarvan besteedt aan het invullen van formulieren en zwartwerken voor een medische internetdienst, is er geen tijd om patiënten te zien, laat staan naalden in hun armen te steken.

En dus zullen verpleegkundigen, van de een of andere soort, de opdracht krijgen om de prikken te geven. De dokters zullen zich beperken tot het controleren of het juiste bedrag op hun bankrekening is gestort.

En het Zorghuis Bloedbad – ronde twee zal beginnen.

Ik voel me moe, heel oud, wanhopig en wanhopig beschaamd over de wereld die we lijken te hebben geschapen.

De collaborateurs, de mensen die niets zeggen, die zich niet uitspreken, hebben natuurlijk schuld. De samenzweerders konden dit alles niet doen zonder een volgzame bevolking.

Wees niet stil.

Zeg niet niets.

Als u iemand kent in een verzorgingstehuis, zorg er dan voor dat ze precies weten wat voor medicijn ze krijgen.

Artsen en verpleegkundigen zullen hen niet vertellen over de mogelijke bijwerkingen (korte, middellange en lange termijn), hoewel zij daartoe wettelijk verplicht zijn. De idioten onder hen blijven volhouden dat de spuiten volkomen veilig zijn en zien geen verband met het feit dat zij nog steeds worstelen met het vinden van een verklaring voor een mysterieuze ziekte die “Sudden Adult Death Syndrome” heet.

Zorg ervoor dat alle oude mensen die je kent beseffen dat niet alleen hun regering een hekel aan hen heeft, maar dat hun dokter hen nu ziet als niets meer dan een snelle “afrekening” met de kassa van de praktijk.

Als jij de waarheid niet vertelt, zal niemand anders het doen.

Net als een moderne Atlas, heb je de toekomst op je schouders.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


COVID-19 is de moord op oude mensen

5 2 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Petra
4 maanden geleden

Er komt nog héél wat aan….

De WEF monsters en hun soldaten, zoals Rutte en Kaag zijn nog lang niet tevreden.

pipo
pipo
4 maanden geleden

de meeste oudere mensen denken nog steeds dat de dokters en overheden het goed met ons voorhebben.
ze geloven nog steeds dat een vaccin ( gifspuit) hun zal beschermen.