Het hoofd van het Milieuagentschap van het Verenigd Koninkrijk, dat banden heeft met het Wereld Economisch Forum, zegt dat gewone mensen “minder kieskeurig” moeten zijn over het drinken van “toilet-tot-kraan”-water uit rioolwaterzuiveringsinstallaties, nu landen en staten over de hele wereld overgaan op het recycleren van rioolwater voor menselijke consumptie, waarbij zij in de pas lopen met de ideologie van het WEF.

Volgens een opiniestuk in The Times schrijft Sir James Bevan, wiens standpunten eerder door het WEF zijn verspreid, dat “het drinken van gerecycleerd rioolwater de toekomst is”.

Het idee om afvalwater te recycleren voor menselijke consumptie – ooit het domein van dystopische sciencefictionfilms – wint wereldwijd aan populariteit naarmate het WEF doordringt tot regeringen, meldt NewsPunch.

“De recente regenval heeft de onderliggende situatie in dit land niet veranderd: grote delen van het land zullen waarschijnlijk nog maandenlang in droogte verkeren, en als we een droge winter krijgen, zal volgend jaar een nog grotere uitdaging zijn,” schrijft Bevan. “We zullen minder kieskeurig moeten zijn over waar ons drinkwater vandaan komt. Een deel van de oplossing zal zijn om het water dat vrijkomt bij rioolwaterzuivering op te werken en er weer drinkwater van te maken – volkomen veilig en gezond, maar niet iets waar veel mensen zin in hebben.”

Sir Bevan’s opiniestuk komt op een moment dat de watervoorziening in de VS onder druk staat als gevolg van een aanhoudende en verergerende droogte die ertoe heeft geleid dat tien gebieden van het Milieuagentschap de status van droogtegebied hebben gekregen.

Sir Bevan zegt dan ook dat gewone mensen “anders over water moeten gaan denken” en “het moeten behandelen als een kostbare hulpbron, niet als een gratis goed”.

CEO Nestle: Mensen hebben geen recht op water, moet worden geprivatiseerd en gecontroleerd

“Als we daar willen komen, zullen we allemaal anders moeten gaan denken. Sommige van deze maatregelen zullen impopulair zijn, dus toekomstige regeringen zullen politieke wil moeten tonen,” zei hij.

Eerder dit jaar bracht het wateragentschap van Singapore een bier op de markt dat gemaakt was van gerecycleerd rioolwater, om de aandacht te vestigen op de waterzekerheidsproblemen van het land (en waarschijnlijk om de smaak van poep te maskeren).

Het Wereld Economisch Forum wil nu je drinkwater stelen - Zodat Nestlé het aan je kan verkopen, als je het kan betalen ...

Zero Hedge meldt dat Los Angeles County dreigt met een soortgelijke stap om afvalwater te recyclen voor menselijke consumptie.

“Er is een erfenis op het gebied van volksgezondheid geweest waarbij sanitaire engineering praktijken en regelgevers rioolwater als afval beschouwden, het was iets om te vermijden, iets om bang voor te zijn,” zei Brad Coffey van het Metropolitan Water District van Zuid-Californië. “Nu we de technologie hebben… heeft het publiek, de regelgevende instanties en de wetenschappelijke gemeenschap veel meer vertrouwen in ons vermogen om die watervoorraad veilig te hergebruiken.”

Het plan hangt af van de State Water Resources Control Board, die van de wetgevers de opdracht heeft gekregen om tegen 31 december een reeks uniforme voorschriften uit te werken die het hergebruik van drinkwater moeten regelen.

“Dit wordt de toekomst van het water in LA, de toekomst van de watervoorziening van de staat”, aldus Gonzalez, die eraan toevoegde dat het Headworks-project in de komende vijf jaar operationeel zou kunnen worden.

De plannen van LA zijn echter veel groter dan dat – de stad heeft zich namelijk tot doel gesteld om 100% van haar afvalwater te recyclen tegen 2035, volgens een belofte die burgemeester Eric Garcetti enkele jaren geleden heeft gedaan.

Om dit te bereiken moet de Hyperion Water Reclamation Plant van LA – die momenteel alleen afvalwater zuivert zodat het schoon genoeg is om in Santa Monica Bay te lozen – volledig worden omgebouwd tot een geavanceerde waterzuiveringsinstallatie die water produceert dat schoon genoeg is om te consumeren.

Wat moet je anders gebruiken om je insectenvoedsel door te spoelen?


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Bill Gates drinkt en ruikt poep – Waarom is de miljardair geobsedeerd met het consumeren van menselijke uitwerpselen?

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

3 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Hagar
Hagar
6 maanden geleden

Er is geen enkele reden om kak- en piswater te gaan drinken.

Het regenwater valt kristalhelder, zuiver en gratis uit de lucht.

Maar dat moet blijkbaar via de miljoenen beken en uitgebaggerde en rechtgetrokken rivieren zo snel mogelijk terug in de zee, voordat het de kans krijgt in de bodem te dringen.

En de bomen en de planten sterven van de uitgedroogde grond, en de boeren mogen niet sproeien, want dat water moet blijkbaar in de rivier blijven, en zo snel mogelijk terug in de zee stromen.

Waterschaarste en droogte is een 100% opzettelijk gecreëerd probleem: water is overvloedig aanwezig, maar ze moeten het eerst zelf schaars maken, om het daarna aan ons te kunnen verkopen.

En dan staan de domkoppen en de bedriegers maar te klagen dat er te weinig regen valt, terwijl ze een enorme infrastructuur hebben gebouwd om dat gratis regenwater zo snel mogelijk terug weg te krijgen.

Jerome
Jerome
6 maanden geleden
Antwoord aan  Hagar

Primarywater.org

Jerome
Jerome
6 maanden geleden

De volgende stap, “Gewone mensen moeten anders over zuurstof moeten gaan denken en het moeten behandelen als een kostbare hulpbron, niet als een gratis goed”.

Kabbbalistische duivels.