De elites willen de huidige crisis gebruiken om ons tot totale bewaking en controle te dwingen. Tijdens de vergadering achter gesloten deuren van de Duitse regering heeft de Duitse minister van Financiën Christian Lindner (FDP) aangekondigd dat hij de digitalisering massaal wil doorvoeren. Het centrale project hierbij is de “digitale identiteit”, die in de toekomst op alle levensterreinen van invloed zal zijn, meldt Wochenblick.

Digitale identiteit als “sleutelproject”

In zijn toespraak maakte Lindner er geen geheim van waar het allemaal om gaat: “We hebben het over de transformatie van de samenleving”. Dit geldt zowel voor de “ecologische transformatie” als voor de digitalisering. Dit kan niet door ergens een bestelling te plaatsen of een schakelaar om te zetten, maar moet actief worden gerealiseerd: “Hiervoor hebben wij professionals in de praktijk nodig. Voor het eerst heeft de Bondsregering daarom een “alomvattende digitaliseringsstrategie” gepresenteerd, zoiets als een “sleutel voor de digitale toekomst van Duitsland”.

Het “kernproject” zal de digitale identiteit zijn. Met andere woorden, “zoiets als een digitale identiteitskaart.” Lindner maakt echter duidelijk dat het niet bij identiteitskaarten zal blijven. Want: “In werkelijkheid opent dit echter een ruimte van mogelijkheden voor nieuwe administratieve diensten en ook voor nieuwe diensten uit de particuliere sector […] Wij willen dit sleutelproject nu met kracht vooruit helpen.” Natuurlijk sust hij dat men zich dan zogenaamd “kan identificeren op een juridisch veilige, transparante manier en met inachtneming van de gegevensbeschermingsaspecten”.

Ze willen de macht over al onze gegevens

Dat het hier niet gaat om beperkingen van het toezicht, maar alleen om de aangename verpakking ervan, laat zich elders raden. Bijvoorbeeld de overeenkomst tussen EU-Commissievoorzitter Ursula Von der Leyen en VS-president Joe Biden over de overdracht van gegevens van Europese burgers aan Amerikaanse autoriteiten. Nadat de oude verordeningen inzake transatlantische totale bewaking door de rechtbanken waren vernietigd, veranderden zij gewoon een paar woorden in de onderliggende wetten. En boem: het enige wat nodig is, is een decreet van de machtigen, en wij zijn transparante burgers.

Lindner sprak vooral over administratieve diensten – maar waarschijnlijk alleen omdat dat het deel is dat zijn dienst aangaat. Zelfs zijn idee van de belastingaangifte van de toekomst is griezelig. Hij hoopt dat het in de toekomst mogelijk zal zijn om gewoon bonnetjes in te voeren – en kunstmatige intelligentie zou die dan in de belastingaangifte invoeren. Enerzijds maakt de technologie het mogelijk om via de achterdeur volledig toezicht te houden op het consumptiegedrag van de burgers – en anderzijds maakt zij het, door het ontbreken van papieren bewijsstukken, voor de machtigen gemakkelijker om hun eigen creatieve belastingtrucs te verdoezelen…

Ook in Oostenrijk zijn de plannen voor een digitale identiteit al ver gevorderd:

Wenen als laboratorium voor het sociale kredietsysteem

Oekraïne als model voor totale digitale bewaking

Deze “mijlpaal” is echter waarschijnlijk slechts een klein onderdeel van de toekomstige plannen. In de toekomst zal het mogelijk zijn om via de digitale identiteit ook andere gebieden van het leven digitaal te controleren. Het zou zelfs mogelijk zijn een sociaal kredietsysteem in te voeren dat het “goede gedrag” van de burgers koppelt aan hun consumptiepatroon. Radicale activisten en WEF-adviseurs als Yuval Harari hopen dat consumentendata en kunstmatige intelligentie op een dag democratische verkiezingen kunnen vervangen. Het is ook de moeite waard een blik te werpen op Oekraïne. Daar bestaat al sinds 2020 de zogeheten “DiiA”-app, die vandaag zo’n 50 officiële procedures digitaal combineert.

Dissident berichtte eerder over de centrale rol van Oekraïne in de “Grote Reset” plannen van de elites:

Oekraïne voert de WEF-agenda uit

Van belastingaangifte tot inschrijving aan de universiteit en kredietaanvragen, alles gaat via “DiiA”. Natuurlijk ook het Corona “vaccinatie”-paspoort, waarbij het Selenski-regime 1.000 hryvnias (30 euro) overmaakte aan alle burgers met een volledig bewijs in een voorproefje van een sociaal kredietstelsel. Het is nog maar het begin: onlangs publiceerde vice-premier Mychailo Fedorov zijn griezelige visie op de toekomst. Tegen 2030 wil Oekraïne contant geld afschaffen, de gezondheid van de burgers voortdurend monitoren en de administratie volledig vervangen door kunstmatige intelligentie. Internationale techbedrijven krijgen ook belastingvoordelen als ze zich in het land vestigen….

Als u deze video bekijkt, weet u misschien ook waarom WEF “Young World Leader” Baerbock Oekraïne ten koste van alles wil steunen…;


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Italië start proefproject met sociaal kredietsysteem

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Qvic
Qvic
6 maanden geleden

Ieder van ons is zijn geboorte naam al door de overheid toe geëigend. Door een opgemaakte geboorte acte met een registratie nummer.(BSN) Wat de overheden een natuurlijk persoon noemen. Deze papieren entiteit is een dode entiteit. Daar wordt geen levende mens mee bedoelt. Zo blijft daarom een paspoort of rijbewijs altijd eigendom van de overheid, want het is tenslotte hun eigen creatie. Waar de levende mens het als privileges voor moeten betalen.

Zolang ieder van ons zich identificeert als de natuurlijke persoon is dan eigendom van de overheid en is dan verplicht om belasting te betalen en verantwoordelijk voor de staatsschuld.Wil je of ga jij werken dan wordt naar jouw ID gevraagd en het registratie nummer van de papieren acte. Zodra jij daarmee identificeert, dan ben jij een vrijwillige slaaf van de overheid. Want als levende mens is het je verboden om te werken.Want een levende mens heeft geen registratie nummer en kan als zodanig niet belast worden en/of macht over hem/haar uit geoefend worden Want slavernij is verboden. Door dit systeem te gaan digitaliseren en dat in combinatie met de vaccinerende die alle al een Bluetooth registratie nummer in hun lichaam hebben gekregen ingespoten is het onmogelijk om daar nog uit te ontsnappen.Je bent dan letterlijk al ontmenselijkt en een digi-slaaf geworden van de overheden c.q eigendom van Pfizer.

Daarom wordt de jacht op iedereen weer dit najaar weer activeert om iedereen toch maar gevaccineerd te krijgen. Zodat hun slaven systeem doorgang kan plaats vinden, want als iedereen (indirect) vrijwillig zich laat verplichten om zich te laten injecteren, omzeilen de overheden zo de code van Neurenberg. Op de zelfde manier als jij gaat werken of iets op naam wil kopen c.q. wil verkopen op de identificatie van een natuurlijk persoon. Als je kritisch kijkt naar de voorwaarden van alle digitale aankopen, lees je duidelijk dat enkel natuurlijke personen of rechtspersonen die wat mogen bestellen. Nergens staat het woord “mens”. De levende mens bestaat voor de overheden dan ook niet, want ieder die zich niet heeft gemeld dat hij/zij nog leeft, nadat de overheden iedereen dood en verloren op zee hebben verklaard na hun 7e jaar. Dit was eens een heel goed bewaard geheim, wat door een verspreking aan de oppervlakte is gekomen bij een helaas zeer beperkte groep van de bevolking.