In de film Soylent Green uit 1973 ontdekt een detective van de politie van New York dat de enorm overbevolkte, straatarme bevolking van de stad – die wordt gevoed met verwerkt overheidsvoedsel, Soylent genaamd – nu onbewust gestorven mensen opeet, schrijft Jon Rappoport.

Dat is waar Soylent Green van gemaakt is. Dat is het vreselijke geheim. Wat is het geheim nu? Het staat allemaal in de open-source literatuur…

N.B. Ik publiceer dit stuk opnieuw om de waarheid bekend te maken. Die kan gemakkelijk wegglippen.

Hier gaan we:

Jacques Attali: We gaan eerst de ouderen uitmoorden en dan de zwakkeren en nuttelozen

Het SARS-CoV-2 virus bestaat niet.

De veronderstelde diagnostische tests zijn zinloos.

De aantallen ziektegevallen zijn zinloos.

De mensen die gestorven zijn, zijn om verschillende redenen gestorven, die geen van allen iets met SARS-CoV-2 te maken hebben.

Ik heb het afgelopen jaar meer dan 300 artikelen geschreven met overtuigend bewijs voor de bovenstaande beweringen.

Er zijn “mensen die gestorven zijn die als COVID-doden zijn bestempeld.” AKA “officiële realiteit.” Oftewel “officiële leugens.”

Wie zijn deze mensen? In grote lijnen, wie zijn ze?

Hier zijn twee verklaringen.

De Kaiser Family Foundation, 24 juli, 2020: “Volwassenen van 65 jaar en ouder maken 16% uit van de Amerikaanse bevolking, maar 80% van de COVID-19 sterfgevallen in de VS…”

AARP, 1 april 2021: “95 procent van de COVID-19-doden in de VS zijn gevallen onder mensen die 50 jaar of ouder waren.”

Een lid van Biden’s coronavirus task force, Dr. Zeke Emanuel, verklaarde ooit dat er geen reden is waarom mensen ouder dan 75 jaar zouden willen leven. Ga maar zachtjes in die goede nacht.

Nou, wat COVID heet zijn oude mensen.

Mijn eerste aanwijzing over de ouderen kwam uit een rapport van het Italiaanse Nationale Instituut voor Gezondheid in de begindagen van de “pandemie”. Daarin stond dat de gemiddelde leeftijd van mensen die aan COVID stierven 79,5 jaar was. Die aanwijzing had de grootte van een vliegdekschip dat voor je huis geparkeerd stond.

Kort na het Italiaanse rapport, ging het Instituut voor Gezondheid op zwart. Er werd geen onderzoek meer vrijgegeven. Geen updates. Ze waren uit de school geklapt, en iemand gaf ze een klap voor hun kop.

Persberichten uit open bronnen onthulden dat de “oversterfte” van 2020 grotendeels het gevolg was van ouderen die stierven in verzorgingstehuizen.

Dit heeft niets te maken met een virus.

Het heeft te maken met patienten die reeds lang in een neerwaartse spiraal zitten. Ze hebben ALTIJD meerdere gezondheidsproblemen. Jarenlang, zelfs tientallen jaren, zijn ze volgestopt met giftige medicijnen, die hun lichaam verzwakken en hun immuunsysteem kapot maken.

En dan worden ze getroffen door de verschrikkingen van een willekeurige en valse COVID-19 diagnose.

En dan worden ze geïsoleerd en afgesloten van familie en vrienden – in inrichtingen waar grove verwaarlozing en onverschilligheid maar al te vaak de “standaard van zorg” zijn. Dan worden ze behandeld met giftige en destructieve drugs zoals Remdesivir en Midazolam.

De dood is het directe gevolg.

Gedwongen vroegtijdige dood.

Deze patiënten klappen gewoon in elkaar en sterven.

De beheerders van pandemie-informatie vertellen de grote leugen. Ze spinnen verhalen dat “het virus” een grotere impact heeft op ouderen.

Nee, het verhaal over een virus heeft de impact. De terreur heeft de dodelijke impact. De isolatie heeft de dodelijke impact. De terreur en het isolement zorgen voor de genadeslag.

In een verbazingwekkende mate, is COVID-19 een VERZORGINGHUIS RAMP.

Massamoord door wreedheid.

Memo aan financiële onderzoekers: Bereken hoeveel geld overheid en particuliere verzekeraars besparen, omdat ze niet hoeven te blijven betalen voor de langdurige zorg van al die oude mensen die een vroegtijdige dood sterven in verpleeghuizen. Het geldbedrag zal duizelingwekkend zijn.

Tony Fauci kent de oplichting. Hij weet dat COVID-19 oude mensen zijn. Mensen sterven aan de angst die hij promoot. Fauci heeft geen greintje schaamte. Hij is een spreekbuis van Bill Gates en David Rockefeller.

Het kwaad doordringt de COVID operatie. De ouderen in verpleeghuizen zijn het hoofddoel. Hen eerder laten sterven is de tactiek, om de valse COVID sterftecijfers op te pompen.

Zonder die valse cijfers, zou de hele “pandemie” in een uur ontmaskerd zijn.

Ik heb gezegd dat er twee belangrijke gebeurtenissen waren bij het opdringen van de hele COVID fictie – het Chinese regime dat 50 miljoen burgers zonder goede medische reden van de ene op de andere dag opsloot, en daarmee de Wereldgezondheidsorganisatie en de CDC het groene licht gaf om “het nieuwe model te volgen”; en de door Bill Gates gefinancierde computerprojectie van het aantal sterfgevallen, opgesteld door Neil Ferguson, die keihard loog toen hij beweerde dat een half miljoen mensen in het VK en twee miljoen in de VS konden sterven tegen de zomer van 2020 – waarmee hij de uiteindelijke “beweegreden” gaf voor de lockdowns.

De derde belangrijke gebeurtenis was en is de aanhoudende aanval op ouderen.

Dood deze mensen met terreur en isolement, en laat de sterftecijfers escaleren.

Op 22 mei 2020 meldde Forbes dat “…in de 43 staten die momenteel zulke cijfers rapporteren, een verbazingwekkende 42% van alle COVID-19 sterfgevallen hebben plaatsgevonden in verpleeghuizen en verzorgingshuizen.”

Washington Post, 18 mei 2020: “Volgens de Wereldgezondheidsorganisatie vond de helft van de covid-19-doden in Europa in dergelijke instellingen plaats.

Kop van hetzelfde Post-artikel: “Canada’s verpleeghuiscrisis: 81 procent van de coronavirusdoden [in het land] zijn in langdurige zorgfaciliteiten.”

The Guardian, 16 mei 2020: “Ongeveer 90 procent van de 3700 mensen die in Zweden aan het coronavirus zijn overleden waren ouder dan 70, en de helft woonde in verzorgingshuizen, volgens een studie van de Zweedse Nationale Raad voor Gezondheid en Welzijn eind april.”

“Het land [Spanje] was eind maart geschokt toen de minister van Defensie onthulde dat soldaten die waren opgeroepen om woonhuizen te desinfecteren, enkele bejaarden hadden aangetroffen die verlaten en dood in hun bed lagen.”

“…de regionale regeringen van Madrid en Catalonië hebben hun eigen cijfers gepubliceerd over mensen die in verzorgingstehuizen zijn overleden…”

“In Madrid stond het totaal aantal doden door Covid, of vermoedelijke Covid, sinds 8 maart op 5.886 op donderdag. In Catalonië waren dat er 3.375. De sterfgevallen in verzorgingstehuizen in deze twee regio’s zijn samen goed voor meer dan een derde van alle coronavirusdoden in het land.”

En er was veel vroegtijdige waarschuwing over het onderwerp, als iemand van de volksgezondheidsinstanties wilde opletten-The Guardian, 13 april, 2020: “Ongeveer de helft van alle Covid-19 sterfgevallen blijkt plaats te vinden in verzorgingstehuizen in sommige Europese landen…Snapshot gegevens van verschillende officiële bronnen laten zien dat in Italië, Spanje, Frankrijk, Ierland en België tussen 42% en 57% van de sterfgevallen door het virus in tehuizen hebben plaatsgevonden, volgens het rapport van academici gevestigd aan de London School of Economics (LSE).”

Deze cijfers over verpleeghuizen geven slechts een gedeeltelijk beeld. Denk eens aan het GROTE AANTAL bejaarde, reeds zieke mensen die in feite in dezelfde situatie thuis verkeren – doodsbang gemaakt door COVID propaganda, opgesloten, geïsoleerd; en dan sterven – en ook aan degenen die erin slagen een ziekenhuis te bereiken, waar ze aan beademingsapparatuur worden gelegd, zwaar verdoofd worden, en gedood worden.

The Hill, ongedateerd (eind april 2020), berichtte over “gegevens…verzameld in Northwell Health, het grootste ziekenhuissysteem van de staat New York. De studie, gepubliceerd in de Journal of the American Medical Association (JAMA) onderzoekt 5.700 patiënten die in het ziekenhuis werden opgenomen met coronavirusinfecties in de regio New York City, met eindresultaten geregistreerd voor 2.634 patiënten. De gemiddelde leeftijd van de patiënten was 63 jaar… In de op één na oudste leeftijdsgroep, 66 jaar en ouder, hadden patiënten die mechanische beademing kregen een sterftecijfer van 97,2 procent.”

En toch gaat de beademingsdood-behandeling door. Net als de behandeling met remdesivir, een zeer giftig medicijn.

De New York Times (27 juni 2020) meldde dat 43 procent van alle COVID-doden in de VS voorkwam in verpleeghuizen en andere langdurige zorginstellingen voor ouderen. In ten minste 24 staten vond meer dan 50 procent van alle COVID-doden in deze instellingen plaats. The Times verzuimde melding te maken van sterfgevallen onder ouderen in ziekenhuizen of thuis, afgesneden van familie en vrienden. De situatie is veel erger dan de Times doet voorkomen.

COVID zijn oude mensen. De dood in geperst.

Het is massamoord.

Achter de o zo zorgzame richtlijnen en eisen en verklaringen en uitspraken van politici en ambtenaren van Volksgezondheid, is het massamoord.

Stel je voor dat JIJ 80 jaar oud bent. Al jaren lijdt u aan meerdere ernstige gezondheidsaandoeningen. Jarenlang hebben artsen u vele giftige medicijnen gegeven, waardoor uw immuunsysteem is aangetast, uw lichaam is verzwakt en uw beoordelingsvermogen is aangetast. En dan komt er een vals verhaal over een dodelijk virus. Elke keer als je de televisie aanzet, is het er, dat angstige verhaal. Je bent doodsbang. Misschien zal het virus je bezoeken. En dan op een dag, geeft je dokter je een test, of kijkt gewoon naar je klinische symptomen, en zegt ja, je hebt het. Het virus. Je bent geïnfecteerd. Je terreur escaleert. Je ergste nachtmerrie is uitgekomen. En plotseling zit u geïsoleerd in uw huis, alleen, of u zit opgesloten in uw kamer in een verpleeghuis, afgesneden van familie en vrienden. Dag na dag, week na week. Wat zou u doen?

De kans is groot dat je het nut van leven niet inziet. Je zou het opgeven en sterven.

De operatie genaamd COVID is oude mensen. Het doden van oude mensen.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Senioren met geweld vastgebonden: 8 doden na dwang-vaccinaties in Berlijns verpleeghuis

5 2 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Petra
6 maanden geleden

Tja, ze hebben het eerst geprobeerd met langer doorwerken. Met 67 was de grens van wat nog enigszins kon bereikt en moest er iets anders komen om de financiële puinhoop te redden.

Dat werd vervolgens deze moord op ouderen.

Het maakt vooral duidelijk door wat voor MONSTERS wij bestuurd worden.