De schrijfster wijst erop dat er al gegevens waren die de schadelijke gevolgen van lipide nanodeeltjes aantoonden vóór de uitrol van de COVID-vax. Nu, zo betoogt zij, lijdt vooral het Westen onder reproductieve schade, meldt Life Site.

“Ik ben tot de conclusie gekomen dat dit in feite een biowapen is dat gericht is op het voortplantingsvermogen van de volgende generatie, vooral in het Westen,” verklaarde Wolf, verwijzend naar de mRNA-injecties, tijdens een woensdag gehouden webinar over de gevolgen van de injecties voor vrouwen, georganiseerd door de activisten Frank Gaffney en Reggie Littlejohn.

Wolf, die in 2021 permanent van Twitter werd verbannen te midden van de COVID-uitbraak, gelooft dat het Westen het doelwit is van verminderde voortplanting vanwege clusters van bijwerkingen die zij ziet in Pfizer’s documenten over de proef met vaccins, die de Food and Drug Administration (FDA) op 24 maart en 1 april moest vrijgeven via een rechtszaak op grond van de Freedom of Information Act (FOIA).

Weet je waarom Derde Wereld landen geen vaccinatieplicht hebben?

“Eén ding dat uit de Pfizer-documenten naar voren komt, is dat de overgrote meerderheid van de ongewenste voorvallen in de Pfizer-documenten zich in de Verenigde Staten voordoet. De volgende grootste tranche is in West-Europa. En de andere 56 landen waar deze injectie werd uitgerold, bedragen een fractie van de bijwerkingen die we in het Westen zien,” legde Wolf uit.

Ze wees op een studie uit 2018 die Dr. Lee Vliet tijdens het webinar deelde en waaruit de schadelijke effecten van nanodeeltjes op de voortplanting blijken. Wolf suggereerde dat de schade die de prikken toebrengen aan het baren van kinderen opzettelijk is, omdat de schade die wordt veroorzaakt door de mRNA-lipide nanodeeltjes al goed was vastgesteld voordat ze werden vervaardigd voor het publiek.

Wolf citeerde verder “afschuwelijke” gegevens van Pfizer over miskramen na de mRNA-prik.

“We hebben een rapport uit mei 2022 van elders in de Pfizer gegevens waaruit een meer dan 76 procent miskraampercentage blijkt voor mrNA-gevaccineerde vrouwen,” deelde Wolf, eraan toevoegend dat Dr. Pierre Khoury “zojuist naar datzelfde deel van de Pfizer documenten heeft gekeken en [een] meer dan 80 procent miskraampercentage heeft gevonden.”

Ze wees erop dat deze dramatische percentages van bijwerkingen worden bevestigd door andere datasets, “zoals de VAERs database, die ook onthutsende, onevenredige schade aan foetussen laat zien.”

Wolf haalde verder cijfers aan die ze eerder dit jaar had gedeeld in een Substack-post van 29 mei, waaruit een “wereldwijde babysterfte” blijkt, zoals een stijging van “meer dan 200% voor neonatale sterfgevallen in sterk gevaccineerd Schotland”.

Ze vestigde ook de aandacht op studies uit Canada en Israël die aantonen “dat baby’s onevenredig veel sterven, tijdens en na 2021, in sterk gevaccineerde landen, en dat pasgeborenen onevenredig veel sterven als ze gevaccineerde moeders hebben tegenover niet-gevaccineerde moeders.”

Ontvolking - Gynaecoloog slaat alarm: veel minder geboortes sinds vaccinatie-experiment

Wolf wees op de bevinding van Igor Chudov dat er na het geven van de COVID-vaccinatie wereldwijd “dalingen in het aantal succesvolle geboorten zijn geweest tot wel 20 procent”.

“Ze hebben het gemunt op de omgeving van de menselijke foetus, een van de heiligste ruimtes op aarde, zo niet de heiligste,” zei ze. “En dat weten ze.”


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Britse regering publiceert schokkend rapport over bijwerkingen van Corona-vaccins – Beroertes, blindheid, miskramen

5 2 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
walhalladome
walhalladome
4 maanden geleden

Iedereen MOET NU in opstand komen. Als er iets is dat over lijfsbehoud gaat, over de toekomstige generaties, dan is het dit wel.
Niet climate change! We hebben geen keus, we moeten vechten en zoals de Amerikanen zeggen “drain the swamp”, met harde hand, en NU!