Een 31-jarige Nederlandse transgender heeft een ‘passie’ voor voetballen met jonge meisjes en zegt dat toelating tot de meisjeskleedkamer ‘het beste cadeau was dat ik kon krijgen’, meldt REMIX.

Een Nederlandse man-naar-vrouw transgender, Marjolein Schepers (31), die tijdelijk mocht meespelen met een team van meisjes onder 20 jaar in Nederland, vierde dat ze zich mocht omkleden in de kleedkamer van de meisjes door te zeggen dat het “het beste cadeau was dat ik kon krijgen.”

Marjolein zegt dat voetballen van jongs af aan altijd een passie is geweest, maar het vinden van een team van jonge meisjes dat 31-jarige transgenders verwelkomt, is een strijd geweest, vooral vanwege problemen die Marjolein heeft met het naleven van regels die zijn opgesteld door de Koninklijke Voetbalbond (KNVB), volgens het Nederlandse nieuws outlet VRPO.

Marjolein, die twee jaar geleden volledig in transitie ging en een aangepaste geslachtsstatus in haar paspoort en officiële documenten kreeg, is erin geslaagd om zich bij de KNVB als vrouw te registreren. Ze zegt dat de sport haar op de been houdt, en dat de ervaring van niet voetballen een vorm van marteling is. De psycholoog die haar begeleidde tijdens haar transitie zei onlangs dat ze “op het randje van een burn out zit”.

Niemand vertelde me iets van wat ik je nu ga vertellen: Getransitioneerde man deelt grimmige details van transoperaties

“Afgelopen voorjaar had ik de beste tijd van mijn leven”, zei ze. Na een moeilijke tijd bij de club in haar woonplaats Westerbork, vond ze aansluiting bij een meisjesteam in Lisse, dat 200 kilometer verderop lag. Dat ze tot vijf uur in de auto zat om anderhalf uur te trainen, was geen probleem. “Ik werd eindelijk geaccepteerd door mijn teamgenoten. Ik deed mee.”

Voor het eerst hoefde ze zich tijdens het spelen voor de ploeg in Lisse niet in een aparte ruimte om te kleden, maar was ze welkom in de vrouwenkleedkamer, wat ze omschreef als “het mooiste cadeau dat ik kon krijgen.”

Marjolein mag echter al 16 weken niet voetballen, en niet alleen omdat ze pijn in haar heupen heeft, wat een gevolg kan zijn van het toedienen van vrouwelijke hormonen, maar vooral omdat ze van de KNVB niet mee mag spelen met een team dat alleen bestaat uit meisjes jonger dan 20 jaar.

“Ik ben 31 jaar, maar zo voel ik me niet. Ik zit vol hormonen en voel me net een 15-jarig meisje”, aldus Marjolein. “De KNVB is bang dat ik te sterk ben om met en tegen jonge meisjes te spelen. Dat is niet het geval en dat kun je niet beoordelen vanuit een stoel in Zeist.’

De KNVB heeft haar hoofdkantoor in de stad Zeist.

Marjolein heeft gereageerd door de voetbalbond in een brief uit te nodigen om eens een kijkje te komen nemen bij een training, waarbij ze schrijft: “U zult zien dat het gelukkigste meisje van de wereld een lekker potje voetbal speelt met haar team.”

Toeval bestaat niet en de Postcodeloterij heeft een agenda


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Overwinning: Ranzige Gay-Pride in Belgrado gaat niet door na massale protesten van de bevolking

4 4 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

10 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Pjotr
Pjotr
5 maanden geleden

Een kastraat. Eunuchen mochten ook de harem betreden.
Straks zijn er door oorlog en crisis geen hormonenpreparaten te verkrijgen en wordt het wat het is: het, onzijdig enkelvoud. Beklagenswaardig.

Dee
Dee
5 maanden geleden

Jammer dat ik zijn! b…. er niet meer af kan snijden. De chirurg is mij voor geweest.

Hagar
Hagar
5 maanden geleden

Het idee dat een man in een vrouw kan veranderen is een totaal ziekelijke satanistische absurditeit.

Eens je zoiets idioot hebt geaccepteerd, is het hek van de dam en krijg je dit soort van krankzinnige toestanden.

Robbie
Robbie
5 maanden geleden

En wat zegt ze als ze ooit tegenover haar Schepper staat?

Dee
Dee
5 maanden geleden
Antwoord aan  Robbie

Niets.
Heeft hij de ballen niet voor.
Zielige jankerd gewoon…

Johan P
Johan P
5 maanden geleden

Belachelijk. Iedere cel in zijn lichaam heeft XY chromosomen. Hij is een man die zich als vrouw voordoet. En dan ook nog even bij veel jongere vrouwen mee wil doen. Geschift.

Ron
Ron
5 maanden geleden

Hij ziet er gewoon uit als een kerel. Niet alleen denkt ie dat ie een vrouw is, hij voelt zichzelf ook nog eens een 15 jarige. Nederland is voortrekker op alles wat weerzinwekkend is, zo ook dit GEVAL.

Doordenker-2
Doordenker-2
5 maanden geleden

“People who cannot accept themselves for what they are, want to force other people to accept them for what they are not.”

Digital Overlord
Digital Overlord
5 maanden geleden

“Het beste cadeau ooit.”

Dat kun je op meerdere manieren opvatten. Is het het beste cadeau ooit omdat zij eindelijk als volwaardige meid wordt geaccepteerd? Of is het het beste cadeau ooit omdat het een perverse maniak is die graag in de buurt van jonge ontblote vrouwen verblijft?

Gezien de LGBTQXYZ+#@&% (mis ik nog iets?) beweging voornamelijk geobsedeerd is door seksualiteit, lijkt me de tweede opvatting de juiste.

It's me
It's me
5 maanden geleden

Opzoeken deze viezerik en opknopen