Wat zal de vader doen, wiens gas afgesloten is, als hij ‘s morgens de slaapkamerdeur van zijn dochter opent en de met ijsbloemen bedekte ramen ziet voor hij zijn doodgevroren dochter uit haar kinderbedje tilt om haar naar haar graf te dragen?

Zal hij zich dan Sjoerd Riemer Sjoerdsma herinneren die dag in dag uit opriep oorlog te voeren tegen Rusland en die geen gelegenheid onbelet liet om op te roepen tot de sancties waardoor de dochter van de vader nu doodgevroren is?

Wat zal de moeder doen wiens 12-jarige zoon plotseling overleed op het voetbalveld in het weekend? Zal zij zich Jan Paternotte herinneren die twee jaar lang dag in dag uit de geboortedatum afriep van wie zich nu weer moesten laten injecteren met de ontvolkingsinjectie?

Wat zal de vrouw doen van de zoveelste boer die zelfmoord gepleegd heeft, omdat zijn eeuwenoude familiebedrijf onteigend wordt om op de plek van zijn voorouders huizen voor Somaliërs te bouwen, omdat Tjeerd de Groot beweert dat de plantenvoeding stikstof schadelijk is?

Wat zullen al die kleine ondernemers doen als hun levenswerk vernietigd is zoals het WEF eist, op het moment dat ze beseffen dat Sigrid Kaag door het WEF aangesteld is om de WEF-agenda in Nederland uit te voeren?

Sigrid Kaag geeft toe dat het Wereld Economisch Forum een op regels gebaseerd systeem heeft opgezet.... een systeem dat ervoor zorgt dat de rijkdom verdeeld wordt onder de elite

Wat zal de rest van al die Nederlanders doen op het moment dat ze beseffen dat dit een vooropgezet plan is?

Hoe zullen de families van die almaar toenemende aantallen vaccinatiedoden reageren als ze beseffen dat Ernst Kuipers, die almaar aandrong op meer gifprikken, wist dat de depopulatieshots niet goedgekeurd waren?

Kuipers: Het vaccin is tot nu toe als herhaalprik voor 60-minners zonder medische indicatie niet goedgekeurd

En wat met Rob Jetten die minister is voor Klimaat en Energie. Op het klimaat heeft de mens geen invloed, maar met dat als excuus is onze energievoorziening vernietigd. Rob Jetten verschuilt zich waarschijnlijk in een Darkroom om aan de volkswoede te ontsnappen.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


De pandemie is voorbij – nu moeten er koppen rollen!

4.5 8 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

34 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Bas
Bas
4 maanden geleden

Demonen66 heeft ons leugens voor waarheid verkocht. Daarin staan ze niet alleen. Die smerige liegende idioot Hugo heeft ook heel wat op z’n geweten. Maar de grootste smeerlap onder de smeerlappen is toch wel Mark Rutte.
Ik droom wel eens wat ik dit tuig allemaal aan zou willen doen. Maar dan realiseer ik me dat ik geen haar beter ben dan zij. Toch zullen ze hun straf niet ontlopen, hier op aarde misschien wel, hoewel… Kom dus snel tot inkeer, verdwaasde geesten in Den Haag, en neem afstand van jullie leugens, bedrog, corruptie, zelfverrijking, ijdelheid en Klaus Schwab.

HTT
HTT
4 maanden geleden
Antwoord aan  Bas

Ik ken dat gevoel dat je denkt geen haar beter te zijn alleen omdat je ze dood of wat dan ook wenst. Maar ben tot de conclusie gekomen dat er verschil in zit. Er zijn nu eenmaal mensen op aarde die voor niets anders geboren lijken te zijn om anderen onder controle te hebben en te domineren zodat zij geen kans hebben hun eigen leven te leiden. Of mensen die stelen, liegen, bedriegen, uitbuiten, moorden en martelen, mens of dier, alleen maar voor eigen gewin of gewoonweg omdat ze het leuk vinden om te doen, zonder enkele mededogen.

Als je onder het mom van een leugen hele volken van hun voedselvoorziening wil afsnijden, en dan noem ik nog maar één bezigheid van ze, dan hoor je toch tot deze groep. En dat zijn nog maar de uitvoerders. Wat te denken dat je als psychopaat maar je gang kan gaan (gates en consorten) door mensen als proefkonijnen te behandelen, denkt baas te zijn over ieders lichaam en zelfs geest d.m.v. een chip te implanteren. Denkt te kunnen beslissen over of we wel of geen zonlicht mogen krijgen, genocide spuiten produceren, te promoten of met dwang toe te passen. Alle bouwgrond in je bezit kan nemen of miljoenen gemodificeerde muggen op de mensheid los wil laten.

Hier gaat het niet om demonische onmensen weg te halen uit een samenleving. Het gaat hier alleen maar om het “aantal” te reduceren. Klein genoeg om ze makkelijker onder de duim te houden en ze tot slaaf te maken. Een aantal zoals je gevoelloos een rekensommetje maakt. Om het even wie. Ongeacht of het goede mensen zijn, geliefd worden, waardevol zijn of misschien wel briljant in de goede zin van het woord.

Toen ik voor het eerst hoorde van Neurenberg 2.0 dacht ik goed idee. Vind het nog steeds waardevol van al het onderzoekswerk dat er is verricht en voor handen is. Maar het lijkt mij niet uit te voeren. Het is zo groot geworden dat je niet meer weet wie er voor berechting in aanmerking komt. De mensen uit de politiek, nep-wetenschappers, bewust meewerkende en misleidende journalisten. Heb zelfs horen opperen alle artsen of verplegend personeel die de prikken hebben toegediend. Geen beginnen aan.

In de bijbel staat dat de menselijke heerschappij, al dan niet onder invloed van kwade, bovenmenselijke, krachten, een tijdelijk karakter heeft. En dat er maar één is die met recht kan verklaren “aan mij is het oordeel” en belooft heeft om ergens rond de eindtijd het kaf van het koren te scheiden. Omdat het een hartenkenner is zal dat op een rechtvaardige manier zijn, zonder menselijke fouten.

De vraag is of we nu in die eindtijd zijn beland. Weet ik natuurlijk niet want dag of uur is niet bekend. Maar ik vind het er verdacht veel op gaan lijken.

Bas
Bas
4 maanden geleden
Antwoord aan  HTT

Mooie beschouwing. Dank.

Dick.
Dick.
4 maanden geleden
Antwoord aan  HTT

Dag en uur zijn niet bekend net zoals het jaar niet.
Wat wel uit een berekening komt is dat vanaf een moment in abrahams leven, bijvoorbeeld het moment dat Abram Abraham werd dit moment 6×666 jaar geleden is.
Abraham sterft in het 666 bijbelse vers Gen:25:8.
Over 666 is veel te doen.
Te berekenen volgens Openbaringen.
Dan lijkt dat de tijd op weg is naar beter om eliten te resetten.

Petrus
Petrus
1 maand geleden
Antwoord aan  HTT

@HTT.
Jij omschrijft het goed. Ik ben een pacifist en voel net als Bas. Wij goede mensen moeten sterk blijven ook al worden we enorm beproefd.
Geweld zal alleen een nieuwe fake leider brengen en ik denk dat de elite juist hoopt dat we door zullen slaan.

Ik ben tegen iedere vorm van geweld maar ik ben ook tegen iedere vorm van onderdrukking.
Ik heb tijdens ” corona” geen enkele maatregel opgevolgd en dat ga ik ook niet doen met de invoer van maakt niet uit welk ID of digitale munt.
Ik heb geen apps op mijn mobieltje en zal deze week ook mijn DigiD opzeggen. Ze weten mijn adres dus ze sturen alles maar per post. Ik zal de Roverheid zoveel als mogelijk tegenwerken want deze Roverheid vertegenwoordigd het volk totaal niet … zij zijn nu de vijand van het volk.

Mensen zeg allemaal je je DigiD op !
Verstuur ook officieel de Opzegging Machtiging Bestuur naar de kiesraad. Je kunt dat doen via Burgerfront.nl

jean
jean
4 maanden geleden

Ben ervoor , voor deze nazi`S.

walhalladome
walhalladome
4 maanden geleden

Er is dan maar één optie, WRAAK, KEIHARD EN ZONDER GENADE! Al kost het mij leven, dat maakt namelijk dan toch niets uit.

Peter
Peter
4 maanden geleden

Dat kan en mag niet voorbij gaan zonder Tribunaal!

Waar ik mij gisteren enorm boos over heb gemaakt is hetvolgende:

Ik heb mij ongelooflijk boos gemaakt dat de koning Ter Apel heeft bezocht. Waar was hij afgelopen 2,5 jaar voor de Nederlanders !

Wel bezorgd om een stel profiteurs die vrouw en kinderen achterlaten in een “oorlog” … ga spelen wie geloofd dit nog.

Alice
Alice
4 maanden geleden
Antwoord aan  Peter

‘t Is een nep-koning!

Ray
Ray
4 maanden geleden

Dat is precies waar de Davos kliek op hoopt.
Dan komen hier Euro militairen de orde bewaren tot er een nieuwe wereld regering is geïnstalleerd.
Dan zijn alle dwarsliggers in Nederland opgeruimd.

Jerome
Jerome
4 maanden geleden
Antwoord aan  Ray

Exact. De sheeple hebben tijd en mogelijkheden genoeg gehad om nee te zeggen, ik doe niet mee. In plaats daarvan hadden ze het te druk met boos zijn op ‘wappies’ en met hun komende vakanties. Kansen verkeken, tijd voor karma.

Rudolf
Rudolf
4 maanden geleden

Volkswoede ? Als je dáárop moet wachten dan vergeet het maar ! Wat wij moeten doen, waar wij systematisch op in moeten zetten is niet het vólk, maar van laag tot hoog de léiderstypen in het volk te bewerken en te overtuigen..Dat zijn in alle tijden de mensen waar het om gaat en die doorgaans bepalen hoe hun achterban reageert.. Van hoog tot laag, dus óok–voor wie de kans krijgt en in die kringen komt–de sukkels die ooit zo achterlijk zijn geweest om mee te draaien Schwab’s idiote ‘klasje’ met z’n perfide theorieën en daarin gingen geloven…

Petra
4 maanden geleden

Een ieder die deze partij of Groen Slinks steunt kan iets verwachten.

Tja, een burgeroorlog is onvermijdelijk geworden.

Men heeft hier lang aan gewerkt en nu zal men de giftige oogst binnen moeten halen.

P. Snot
P. Snot
4 maanden geleden

Werden ze maar aan de schandpaal genageld! Helaas is het klootjesvolk allang te apatisch geworden om ook maar iets te ondernemen. Men blijft zelfs op dezelfde partijen stemmen. Ongelofelijk.

Pjotr
Pjotr
4 maanden geleden

Ik denk eerder dat de warmwaterkruik weer in populair zal worden. Vraag maar aan oma of opa, die kennen dat nog wel.
Verstand gebruiken alstublieft, van dooie politici word je niet warm.

Frans H
Frans H
4 maanden geleden
Antwoord aan  Pjotr

van dooie politici word je niet warm.

Ik denk dat ze goed branden

Frans H
Frans H
4 maanden geleden

Er gaat niets gebeuren anders had het allang gebeurd. Het schapenvolk is dom.

jef
jef
4 maanden geleden

Een paar snypers is voldoende,de rest zal gele babykak schijten en op de vlucht slaan

Miranda
Miranda
4 maanden geleden

We worden als vee beschouwd en zij vinden dat daar momenteel teveel van op aarde lopen en daarom uitgeroeid dienen te worden. We zullen zien tot hoever ze komen, totdat mensen eindelijk inzien dat we ze kunnen stoppen, want WIJ zijn echt met meer. WIJ kunnen ze makkelijk de baas, 💪

pipo
pipo
4 maanden geleden
Antwoord aan  Miranda

als zij vinden dat er teveel volk op de wereld is moeten zij het voorbeeld geven en van deze wereldbol stappen

Eelke Piers
Eelke Piers
4 maanden geleden

…de lijken van de D66gers…..?
Reken maar van niet. Als het tot onlusten komt en als zelfs de politie en het leger de kant van het Volk kiest dan zal de EU een leger Bulgaren hier heen sturen en de orde herstellen. Het bloed van het volk zal door de straten stromen

Farracrohn
Farracrohn
4 maanden geleden

Beetje voorbarig, misschien bent u toch te hongerig voor ellende, dissident ?

Froop
Froop
4 maanden geleden

Er zijn nog wel wat meer plaatsen te bedenken waar WEF terroristen zich ophouden, waar dus wat gesleept en gehangen zal worden.

Vilseledd
Vilseledd
4 maanden geleden

Onze hele veiligheid draait op stroom. Je kunt massale plunderingen, verkrachtingen en moord verwachten op het moment dat er enkele dagen geen stroom is. De pliesie bellen lukt niet, 112 niet, alarmsystemen werken niet, mensen verlaten hun huis niet om je te helpen. De spanning, die ons en de misdaad eronder houdt valt letterlijk en figuurlijk weg.

Vilseledd
Vilseledd
4 maanden geleden

Zorgen dat je oude en kapotte kleren en schoeisel hebt, zodat je er als arme sloeber uit ziet.

JollyJoker
JollyJoker
4 maanden geleden

Het schijnt iedereen ontgaan te zijn dat de kop van dit artikel een bijna letterlijk citaat is uit “de protocollen der wijzen”.
Bijna een eeuw geleden geschreven door de Kabalisten, degenen die ons nu overheersen.

Het schijnt ook iedereen ontgaan te zijn dat er rond de regeringsgebouwen in den Haag een “tijdelijke bouwschutting” is geplaatst.
Deze zgn. “bouwschutting” bestaat dan wel uit 3 meter hoge zware H-balken, ongeveer om de 80cm. in beton gezet. Een bouwschutting? Ja ja….
Zij dekken zich reeds in voor de woede vh volk. En u heeft deze zware muur ook nog zelf betaald, van uw belasting geld.

72D823AA-667B-47BD-97E9-B7BD8E6D9BB6.jpeg
Namets
Namets
4 maanden geleden

Ik kots van de Laffe houding van onze bevolking.
Meer dan 50 % weet wat er aan de hand is en maar afgeven op de Deugmensen maar zelf ook geen Reet ondernemen.
Wat een ongelooflijk Kutland en deze Laffe bevolking die NIETS onderneemt.

Hansel
Hansel
4 maanden geleden

Gaat dissident nu ook kindertjes inzetten om te manipuleren ??

Dirk33
Dirk33
4 maanden geleden
Antwoord aan  Hansel

Agreed ! , met zo’n intro ben ik het ook al gauw zat

anoniem
anoniem
4 maanden geleden

Laten we het hopen, D666 lijken door de straten!

CandaceKellam
CandaceKellam
4 maanden geleden

Everyone can make money now a days very easily…dd…..I am a full time college student and just w0rking for 3 to 4 hrs a day. Everybody must try this home online job now by just use… This Following Website.—–>>> 𝐖𝐰𝐰.𝐇𝐨𝐦𝐞𝐜𝐚𝐬𝐡𝟏.𝐜𝐨𝐦

Laatst bewerkt op 4 maanden geleden door CandaceKellam
Max_Q
Max_Q
4 maanden geleden

Rutte schijt 7 kleuren stront voor de mocro maffia !! Waar ik in deze sta ? Niet achter Rutte dus.

Guus Velraeds
Guus Velraeds
1 maand geleden

Rob Jetten verschuilt zich waarschijnlijk in een Darkroom om aan de volkswoede te ontsnappen.

Dan hoop ik dat een bubba neger van ruim 2 meter en 150 kilo schoon aan de haak daar op hem wacht.