De ineenstorting versnelt nu met de dag. Eerder deze week hoorden we dat één op de zes Amerikaanse huishoudens achterloopt met het betalen van hun elektriciteitsrekening (en elektriciteit is niet eens duur in de VS vergeleken met heel West-Europa, waar mensen in Frankrijk $1 per kWh betalen en failliet gaan). Nu leren we dat maar liefst 3,8 miljoen Amerikaanse huurders in de komende twee maanden hun huis uitgezet kunnen worden (zie StrangeSounds.org) omdat ze de huur niet meer kunnen betalen, die in Amerika nu gemiddeld meer dan 2.000 dollar per maand bedraagt, schrijft Mike Adams.

Dankzij het rampzalige economische beleid van het onwettige Biden-regime dat een stembusfraude heeft geënsceneerd om het presidentschap te stelen, lijdt het Amerikaanse volk als nooit tevoren, vechtend tegen de torenhoge inflatie (bijna 20% als je voedsel, brandstof en energie meerekent), stijgende voedselprijzen, nog steeds hoge brandstofprijzen (diesel is vandaag net weer meer dan $5 / gallon gestegen), en onbetaalbare huur en huisvesting.

Meer en meer Amerikanen, zo blijkt, zullen moeten kiezen tussen huisvesting en voedsel, wat betekent dat miljoenen nieuwe mensen dakloos zullen zijn en/of zullen verhongeren voor het einde van het jaar… en dat alles terwijl Biden en de Democraten beweren dat de Republikeinen “een bedreiging voor de democratie” zijn.

Welk geniaal idee stellen de Democraten voor om al die nieuwe miljoenen daklozen op te vangen? Hoewel dit ongelooflijk klinkt, is het waar: Wetgevers in Los Angeles hopen hotels te dwingen daklozen te huisvesten.

Serieus.

Hotels dwingen om daklozen te huisvesten

Zoals gerapporteerd door Mish Talk, geven gemeenteraadsleden van LA hotels de schuld van het veroorzaken van dakloosheid, en zij rechtvaardigen daarom het dwingen van hotels om dagelijks daklozen te huisvesten, zelfs als die hotels dat niet willen.

Dit is regelrecht communisme ten voeten uit, en het zal ertoe leiden dat hotels hun deuren zullen sluiten en Los Angeles zullen ontvluchten, waardoor de stad zal vervallen in de sh#thole collapse die altijd onvermijdelijk is wanneer linksen het voor het zeggen hebben. Vroeg of laat vernietigen ze alles wat ze aanraken.

Net zoals de CDC tijdens de covid verklaarde dat huiseigenaren geen huurders uit hun huis mochten zetten die de huur niet betaalden, gaan de stadsleiders van Los Angeles verklaren dat hotels gewelddadige, aan drugs verslaafde en vaak crimineel gestoorde daklozen (niet alle daklozen zijn zo, maar in LA lijkt de overgrote meerderheid dat zeker te zijn) gratis kamers moeten geven in commerciële hotelkamers.

GROEN WORDT STUPIDE: elektrische voertuigen kunnen niet worden opgeladen door een falend elektriciteitsnet

Vergeet niet dat Californië dezelfde staat is die net nieuwe auto’s met verbrandingsmotoren heeft verboden vanaf 2035, maar nu tegen eigenaren van elektrische voertuigen (EV’s) zegt dat ze moeten stoppen met het opladen van hun EV’s tussen 16.00 en 21.00 uur omdat het elektriciteitsnet de belasting niet aan kan. En nog niet eens 1% van de bevolking bezit EV’s. Wat gebeurt er als slechts 10% van de bevolking hun elektrische auto’s probeert aan te sluiten en op te laden via een falend elektriciteitsnet dat nauwelijks functioneert?

Zelfs nu al wordt Californië geconfronteerd met de mogelijkheid van stroomuitval, lang voordat een significant percentage van de inwoners zelfs maar elektrische voertuigen bezit. Net als West-Europa heeft Californië de weg van de economische zelfmoord gekozen door zijn eigen energie-infrastructuur te ontmantelen en de inwoners te veroordelen tot een leven zonder betrouwbare energie, transport of particuliere eigendomsrechten van welke aard dan ook. Als je een hotel bezit, zal het door de staat worden gevorderd en gebruikt om daklozen te huisvesten. Als u een huis bezit, zult u gedwongen worden krakers te omarmen die geen huur betalen, en als u een klein winkelbedrijf bezit, wordt u gedwongen onbeperkte winkeldiefstal te tolereren terwijl de politie toekijkt en niets doet om de misdaad te stoppen.

In Californië bezit je niet echt privé-eigendom en heb je niet echt het fundamentele recht om iets te bezitten wat de regering niet wil dat je bezit (inclusief wapens en munitie, trouwens).

Het Amerikaanse leger zet zijn hele vloot Chinook helikopters op non-actief vanwege goedkope o-ringen uit China

Als verder bewijs van de ineenstorting van Amerika en zijn leger, heeft het Amerikaanse leger nu zijn hele vloot Chinook helikopters aan de grond gehouden. Een militaire bron nam contact met ons op en vertelde ons dat dit te wijten was aan het feit dat het leger goedkope o-ringen van lage kwaliteit uit China had betrokken. De o-ringen begaven het, waardoor brandstof lekte in hete motoronderdelen, met brand tot gevolg.

The Wall Street Journal schrijft er zelfs over:

Het Amerikaanse leger heeft zijn volledige vloot CH-47 Chinook helikopters aan de grond gehouden vanwege het risico op motorbranden, aldus Amerikaanse functionarissen.

Het U.S. Army Materiel Command heeft de vloot van honderden helikopters “uit overmaat van voorzichtigheid” aan de grond gehouden, maar ambtenaren keken naar meer dan 70 toestellen die een onderdeel bevatten waarvan vermoed wordt dat het met het probleem te maken heeft, zeiden de ambtenaren.

Net zoals de Britse Royal Navy geen vliegdekschepen kan maken die zeewaardig zijn – de nieuwe HMS Prince of Wales ging kapot op de allereerste dag van een missie van vier maanden – kan het Amerikaanse leger blijkbaar geen helikopters maken die betrouwbaar luchtwaardig zijn.

Het roept de vraag op: Hoe moeten de strijdkrachten van de VS en de NAVO Rusland precies verslaan in een kinetische oorlog wanneer hun eigen schepen, straaljagers en helikopters niet betrouwbaar kunnen functioneren?

En deze militaire hardware is nog niet eens op het slagveld. Ze zijn nog niet eens in vredestijd gebruikt. Stel je voor hoe veel minder betrouwbaar ze zullen zijn na vijandelijk vuur en grond-lucht raketaanvallen.

Het F-35 gevechtsvliegtuig is ondertussen een te dure, onbetrouwbare nachtmerrie van militair-industriële overdaad. Amerika’s anti-tank wapens zijn gebouwd op een ontwerp dat twee decennia oud is, en Amerika’s hypersonische raketten blijven mislukken bij vliegproeven. De hypersonische raketten van Rusland zijn functioneel en worden ingezet. Ze zijn ook nucleair in staat, waardoor het voor Rusland een eenvoudige zaak is om Amerikaanse vliegdekschepen uit te schakelen door kernwapens op hoogte boven hen (op zee) tot ontploffing te brengen. Voor zover ik weet, heeft het Amerikaanse leger daar geen enkele effectieve verdediging tegen.

En Rusland heeft trouwens een luchtoverwicht over Oost-Oekraïne. Vraag je je af waarom? Het is duidelijk.

Oekraïens tegenoffensief mislukt

Herinner je je het grote Oekraïne / NAVO tegenoffensief dat ik zei dat in augustus zou worden gelanceerd? Het gebeurde een paar dagen geleden. Je hebt er misschien nooit over gehoord omdat de poging mislukte en niets anders opleverde dan de dood van naar verluidt 1.700 Oekraïense soldaten naast het verlies van meer dan 50 gepantserde militaire voertuigen.

Deze aanval vond plaats in de buurt van Kherson en werd door Rusland binnen enkele uren gestopt, waarbij het geen enkel terrein meer overhield. Tot zover het grote tegenoffensief. Het doet je afvragen waar al die miljarden dollars aan Amerikaanse fondsen eigenlijk naartoe gaan, nietwaar? Het geld helpt de Oekraïense frontliniestrijdkrachten in ieder geval niet noemenswaardig. Zie: Oekraïne SITREP: de beloofde “grote Oekraïense tegenaanval” eindigt in een ramp.

Misschien kan het Amerikaanse leger de volgende keer Chinook-helikopters met hun brandende motoren sturen voor een soort zelfmoordaanval met brandbommen en hopen dat ze die tegen Russische eskaders kunnen laten crashen om ze in brand te steken.

Mensen, we zijn getuige van de laatste wanhopige adempauzes van een stervend rijk (het Amerikaanse rijk) waarvan het leger het lachertje van de wereld is geworden, te beginnen met de bijna onverklaarbare vlucht van de Amerikaanse troepen uit Kabul en de overgave van tientallen miljarden dollars aan militaire uitrusting aan de Taliban. Voor de rest van de wereld ziet het Amerikaanse leger er steeds meer uit als een zielige verzameling woketards en soja-jongens. En dat is triest, want ik ken persoonlijk veel goede mensen in de actieve dienst, en dat zijn geen woketards en soja-jongens, maar dankzij de leiding van het Pentagon is dit de richting waarin de Amerikaanse strijdkrachten worden verlegd. (Ik steun trouwens onze veteranen, en ik ben woedend over de manier waarop de Amerikaanse regering onze mannen en vrouwen in uniform behandelt, vooral bij de VA).

Een “woke” leger is geen effectieve strijdmacht, zo blijkt, net zoals een “woke” bedrijf ook niet economisch levensvatbaar is.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


De grote vernietiging is nu aangebroken… het valt allemaal in duigen met verbazingwekkende snelheid

4 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Anna
Anna
4 maanden geleden

In deze VIER GESTOLEN JAREN ( door Biden ) moet Amerika kapot gemaakt worden.
Zowel intern waar ze hard mee bezig zijn en dit om te voorkomen dat straks Trump weer opduikt….
Als extern, Ukraine en europa. dit land wordt bestuurd door criminelen , ik zag vandaag een filmpje dat er zelfs ingrediënten in het vaccin zitten die rechtstreeks door het pentagon zijn geproduceerd.
De reden : ontvolking….. en dat gaat lukken…!

Het is boeiend om de “ duidelijke verbanden” die er liggen te zien.
Amerika is begonnen met de covid vaccinaties, die op termijn dodelijk zullen zijn.
Dit zal Amerika en Europa enorm verzwakken
Putin zag dit als zijn kans om Amerika die zich in alle geledingen in Ukraine had genesteld met een “speciale militaire operatie” van zich af te schudden.
En tegelijk Europa wat veel te veel afhankelijk was geworden van zijn gas de economische kraan dicht te draaien. ( wat in feite door van de Leyen zelf is gebeurt, maar Putin is slim en hij wist vooraf dat er een Boycot zou komen vanwege “ mensen rechten “ )
Hij werd afgesloten van zijn geld, door het SWIFT systeem voor Rusland te sluiten, Hij gaf nog de mogelijkheid om in Roebels te betalen maar Europa zei nee:boycot❗️
Dan vraag je jezelf toch af wie zijn nu onze leiders… wat heeft onze regering nu nog in de melk te brokken… NIETS DE ONGEKOZEN TECHNOCRATEN IN BRUSSEL ZEGGEN DAT WE GEEN GAS MEER MOGEN AFNEMEN VAN PUTIN…..

OP DEZE MANIER LEVEN WIJ IN EEN DICTATUUR‼️

We moeten niet vergeten dat Putin ook geruime tijd aanwezig is geweest op de bijeenkomsten van het WEF en de G7 en de Davos meetings??? ( de laatste weet ik niet zeker) dus hij weet van binnen uit de plannen…. Van amerika en de EU Hij kent zijn tegenstanders door en door en kent hun. Tactieken…
Hij had zijn tegen actie al klaar liggen en dit is nu het moment, waarop hij zijn tegenactie in gang heeft gezet….
Het was genoeg 15.000 burgerslachtoffers door bombardementen en beschietingen door Ukraine in de DOnbas en Lugansk alleen maar omdat ze russisch spraken en de Russische etniciteit hadden….. WAT HEEFT EUROPA DAAROVER GEZEGD❓ ❓

Europa reageerde zoals Putin had verwachtte boycot van het voor Europa zo broodnodige gas, en wat gebeurt……
Langzamerhand gaat Putin de wereldheerschappij overnemen.
Amerika verdwijnt van het toneel de dollar gaat ten onder, het is papier zonder onderpand de roebel of de chinesche Yuan gaat de wereld valuta overnemen.
Wel gedekt door goud!!
En de VN : tweederde van de landen stemden in dit conflict voor Rusland en lieten Amerika als een baksteen vallen…
Of dit project door zal gaan is afwachten de ontwikkelingen gaan snel maar Putin strooit op zijn minst zand in de raderen van het WEF en Amerika als wereld macht.

Wie was het ook weer die zei: Ze zullen als rotte appels in onze handen vallen”
Dat is nu wat we zien gebeuren.
Amerika en Europa vallen als “rotte appels” uit de wereld boom, in handen van Rusland.

Het zal nog wel even duren maar de basis hiervoor is gelegd.