Nog meer grafisch bewijs dat “COVID-vaccinatie” nu met de mensheid doet wat “onze vrije pers” ons meer dan 2 jaar geleden hysterisch bleef waarschuwen dat COVID met de hele mensheid zou gaan doen, schrijft Mark Crispin Miller.

De afgelopen weken heeft een twitteraar onder het pseudoniem “Aqui Ahora” (“Hier en nu”) vijftien video’s geplaatst van mensen die omvallen – acht daarvan in China, de andere in Vietnam, Pakistan, Peru en elders in de wereld (waaronder Orlando, Florida, waar een klein vliegtuig neerstortte dat ongetwijfeld aan alle inzittenden het leven kostte).

Kunnen deze video’s nep zijn? Natuurlijk. Maar ik denk van niet, omdat (a) het vervalsen van scènes die zo realistisch zijn, en op zulke verre locaties, een budget zou vergen dat de middelen van, laten we zeggen, de Children’s Health Defense ver te boven gaat (waarvan de mensen dat niet zouden doen, zelfs als ze het zich konden veroorloven); en (b) beelden van een “plotselinge dood” die voor propagandadoeleinden zijn gemaakt, zouden niet ongemerkt worden vrijgegeven door een eenzame tweeter met betrekkelijk weinig volgers (en dan laattijdig opnieuw worden gepost door een marginale “samenzweringstheoreticus” als Mark Crispin Miller), maar zouden daverend en in één keer worden gepubliceerd door grote “gerenommeerde” bladen als de Guardian, de New York Times, de Daily Mail, de New York Post, de Sun, de Mirror, de Telegraph, CNN, de BBC, NBC News, ABC News, CBS News, de Atlantic, en vele, vele andere verkooppunten over de hele wereld, samen met talloze huurlingen, bots en nuttige idioten op “sociale media” – dat is precies hoe die valse beelden van mensen die “plotseling sterven” aan COVID, in de straten van Wuhan, werden verspreid in januari van 2020.

Terwijl die beelden, hoewel duidelijk vals, door iedereen werden gezien, met catastrofale gevolgen, zijn deze beelden slechts door weinigen gezien – ook met catastrofale gevolgen, omdat ze nog meer bewijs bevatten (en vaak behoorlijk grafisch bewijs) dat “COVID-vaccinatie” de moordenaar is gebleken die, volgens “onze vrije pers”, COVID is, of was.

Laten we dus allemaal ons best doen om deze video’s te delen, in de hoop dat degenen die tot nu toe hun ogen gesloten hielden, eindelijk gaan zien wat er werkelijk gebeurt, op dit moment, in onze wereld, en daarom, voor ons allemaal:

Merk op hoe de jonge mannen in deze eerste drie video’s, voordat ze instorten (één valt onder een naderende trein), allemaal langzaam hun hoofd draaien en dan beginnen rond te draaien, met de armen vreemd omhoog, alsof ze hallucineren dat er iets om hen heen vliegt:

De Saoedische ambassadeur in Cairo valt dood.

Ze hebben niet eens de tijd hebben om te gaan zitten of zich beetje bij beetje te laten vallen, maar ze vallen pats boem neer.

Deze valt van een trap.

Ze voelen zich perfect seconden voordat het gebeurt. Deze gaan neer bij een tankstation en in een supermarkt.

Deze aan een tafeltje en in een sportschool.

Een jonge Aziatische vrouw stortte in tijdens een livestream van haar kookles en de volgende weer in een sportschool.

Een Chinese man, en daarna een Chinese vrouw, zakten in elkaar in bussen en de volgende weer in een sportschool.

Een vrouw die een kinderwagen duwt en een Afrikaanse danser.

Een jonge Chinese vrouw is thuis in elkaar gestort en weer eentje in een bus.

Deze is niet voor de zwakkeren van hart.

Deze jonge Chinese man, die zat, kon niet ronddraaien voordat hij ofwel stierf of gewoon in elkaar zakte en de volgende valt onder een trein.

Eentje stort in bij een loket en een andere tegen een motor.

Deze vallen in een restaurant en op het werk.

De crash van een klein vliegtuigje in Orlando, Florida, gefilmd door een automobilist:


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Australische man jaagt op Vaccin-dokter en valt zijn auto aan met een boemerang nadat familielid sterft!

5 2 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Dee
Dee
5 maanden geleden

Tja, mijn overbuurvrouw moest naar het ziekenhuis na haar booster en mijn buurvrouw is ziek geworden na haar derde booster. Van een docent Italiaans en Spaans op de universiteit van Coimbra hoorde ik dat zij vanwege uitval tot wel 40% van de leerkrachten komende september dubbele klassen moet gaan lesgeven. Haar dochter is een chirurg in een ziekenhuis in Coimbra, en zij vertelde mij dat zij het nog drukker had dan tijdens de cojona golf. Ik hoor hier ook veel meer ambulances dan eerder. Portugal kent op dit moment een oversterfte van 30% en je ziet dat mensen hier knap zenuwachtig aan het worden zijn. Maar ik zie dagelijks mensen sporten en rennen hier, en ik heb er nog niet eentje zien neervallen zoals ik dat in deze filmpjes zie. Wil niet zeggen dat het niet waar is, maar misschien ben ik steeds op de verkeerde tijd op de verkeerde plek. En ik heb mijn mobieltje nooit bij me, dus als ik er eentje zie neervallen dan kan ik het niet filmen. Maar mocht ik het eens een keertje meemaken, God verhoede het, dan zal ik dat zeker hier melden.