Dit artikel zal trachten aan te tonen dat de overmatige sterfte, die in de statistieken van veel sterk gevaccineerde landen wordt waargenomen, zich nu pas begint af te tekenen en waarschijnlijk in de loop van de tijd nog zal verergeren, schrijft Igor Chudov.

Mensen sterven en niemand geeft erom

We hebben een probleem. Mensen sterven en de ambtenaren hebben geen idee waarom. Als ze wel een idee hebben, vertellen ze het ons niet. De nieuwsmedia zwijgen er ook bijna volledig over. Volgens de officiële statistieken ligt het sterftecijfer in veel landen waar veel gevaccineerd wordt 15-20% boven de historische norm.

VS:

Nieuw Zeeland:

Israel:

Het dodental van Australië, via Arkmedic:

Niet alle landen worden op dezelfde manier getroffen door oversterfte: In Bulgarije, waar slechts 30% is gevaccineerd, is er geen sprake meer van oversterfte:

Wat betekent een toename van de sterfte met 15%?

Een baby die vóór de pandemie werd geboren, had een levensverwachting – het aantal jaren dat deze baby statistisch gezien waarschijnlijk zou leven – van ongeveer 80 jaar.

Toen kwamen de pandemie en de Covid-vaccinatie.

De mortaliteitstoename van 15%, als die gedurende hun hele leven constant blijft, betekent dat diezelfde baby’s ruwweg slechts 68 jaar oud zouden worden – waardoor hun levensverwachting met 12 jaar afneemt!

Zou u uw levensverwachting evenredig willen laten dalen? Ik wed van niet, en ik hoop dat mijn illustratie de impact van het probleem laat zien. Dit is geen voorspelling of model, het is gewoon een manier om overmatige sterfte begrijpelijker te maken.

Sterfgevallen zullen waarschijnlijk verergeren

Deze ongekende toename van het sterftecijfer wordt, logischerwijze, ofwel door Covid, ofwel door vaccinatie veroorzaakt.

Australië, een land dat bijna geen ervaring had met Covid tot Omicron, is ongewild een laboratoriumgeval om ons te helpen bepalen wat de oorzaak is van overmatige sterfte.

Een eenvoudige blik op het Australische sterftecijferrapport toont aan dat de buitensporige sterfte in Australië begon VOORDAT het land zelfs maar zijn eerste Covid-golf beleefde:

Bij uitsluiting toont deze grafiek dus de meest waarschijnlijke mogelijkheid aan: dat deze extra sterfgevallen worden veroorzaakt door de Covid-vaccins.

Er is alleen één probleem: zowel de vaccins als de boosters werden meestal in het verleden gegeven. Na januari 2022 is de primaire vaccinatie in Australië in principe gestopt. Na maart 2022 zijn ook de boostervaccinaties bijna stopgezet.

En toch bleven de sterfgevallen toenemen, veel meer dan de officieel gemelde Covid-doden in Australië. Ze overtreffen ruimschoots de “sterfgevallen met Covid” die zijn gemeld.

Dit roept een vraag op: zorgen Covid-vaccins ervoor dat mensen een verhoogd sterftecijfer ervaren dat veel verder gaat dan de onmiddellijke nasleep van de vaccinatie? Hoewel we hier niet zeker van kunnen zijn, is het een zeer sterke mogelijkheid.

Het is ook de meest verontrustende.

Het is één ding als Covid-vaccins een direct gevaar op korte termijn opleveren. Het neefje van mijn vriend stierf bijvoorbeeld twee dagen na zijn vaccinatie. Het is een heel ander probleem als de mensen die Covid-vaccins hebben gekregen gedurende langere perioden een verhoogde mortaliteit blijven ondervinden, vooral als de verhoogde mortaliteit tot nu toe geen tekenen van daling vertoont.

Zal deze verhoogde sterfte, die door vaccins wordt veroorzaakt, maar onverminderd voortduurt tot ver na de vaccinatie, uiteindelijk afnemen? Wij weten het antwoord op deze vraag niet. Tot dusver vertoont het verhoogde sterftecijfer verontrustend genoeg geen tekenen dat het afneemt.

De reden daarvoor zou kunnen zijn, speculatief, dat de productie van spike-eiwitten uit mRNA-transfecties nooit stopt en oneindig doorgaat. Dit is een onderwerp voor een ander artikel en ik noem dit slechts als een mogelijkheid.

Kankers beginnen zich pas te manifesteren

Het ergste deel van de situatie heeft te maken met sterfgevallen door kanker. Volgens Ethical Skeptic, hebben we te maken met een elf-sigma toename van sterfgevallen door kanker. Het is te zien in deze grafiek:

klik voor groter

We begonnen een toename van het aantal sterfgevallen door kanker te zien, die samenviel met het begin van de vaccinatie en die steeds erger wordt. Op dit moment ligt het aantal sterfgevallen door kanker boven de langetermijntrend, ruwweg met 1.000 sterfgevallen door kanker per week in de VS.

Sterfgevallen door kanker zijn fundamenteel anders dan snelle sterfgevallen, zoals bijvoorbeeld een hartstilstand. Kanker heeft tijd nodig om te muteren, te verschijnen, te groeien, uit te zaaien, en uiteindelijk de patiënt te doden. Derhalve zou slechts een kleine minderheid van de kankers binnen een jaar na vaccinatie verschijnen en hun slachtoffers doden, zelfs indien iets – zoals een Covid-vaccin – het tijdschema voor kankers zou versnellen. De rest van de kankers zou later komen!

De officiële verklaring voor de toename van kankers geeft de schuld aan lockdowns. Volgens die verklaring stelden mensen uit om met hun kanker naar de dokter te gaan – en zij willen dat u dit gelooft – en dit uitstel veroorzaakte een toename van kankers. Deze verklaring houdt geen steek, want de toename van kankers valt samen met het begin van de vaccinatie.

Daarom zien we hoogstwaarschijnlijk het effect van een versnelling van bestaande kankers, met andere woorden kankers die al bestonden maar agressiever begonnen te groeien. Waarom gebeurt dit? Er is geen zeker antwoord, maar de waarschijnlijke verklaring is dat ons immuunsysteem minder goed in staat is om de groei van tumoren af te remmen of te stoppen. Omdat ik geen arts ben, wil ik hier niet verder op ingaan.

Helaas betekent dit dat dezelfde factor die bestaande kankers agressiever maakt, ook meer nieuwe kankers zou doen ontstaan – maar de meeste van die kankers zien we nu nog niet. Misschien komen ze over een jaar of twee.

Om meer te lezen over Covid vaccins die kankers versnellen en veroorzaken, bezoek dit artikel:

https://arkmedic.substack.com/p/welcome-to-gilead?utm_source=substack&utm_campaign=post_embed&utm_medium=web

Covid herinfecties

Een andere belangrijke factor voor een verhoogde mortaliteit is het feit dat sommige mensen om de 3 maanden of zo opnieuw geïnfecteerd raken. Bekijk deze Australische video, vanaf 41 seconden:

De auteurs probeerden de video geruststellend te maken door kwakzalvende “virologen” en “vaccinologen” in te schakelen om de kijkers te kalmeren en door “vierde boosters” aan te bevelen. Maar de video klinkt ronduit onheilspellend. Het zegt dat Australiërs steeds opnieuw besmet raken. Stel je bij het kijken voor dat je deze video over 5 jaar bekijkt als een “explosie uit het verleden”.

Het slechte nieuws bij dit alles is dat er geen duidelijke reden is waarom een van de bovengenoemde factoren snel in belang zou afnemen – de mortaliteit kan dus nog wel even hoog blijven.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Portugal breekt Europees dodenrecord – Oversterfte nu 30%

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

4 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Ray
Ray
5 maanden geleden

Dit moment in tijd heeft een Peloton Punishers nodig.
Doodseskaders.
vergeet nooit met wat we te maken hebben.

Petra
5 maanden geleden

Depopulatie is het doel van hen die achter de gifprikken zitten.

Die wetenschap is een belangrijk extra stukje informatie om te begrijpen wat er gebeurt.

Dee
Dee
5 maanden geleden

Zoals ik al eerder vertelde zijn in mijn omgeving ook veel mensen ziek.
Er schijnt hier in Portugal een oversterfte van 30% te zijn.
Ik hoorde van een docente Spaans en Italiaans op de universiteit van Coimbra die ik goed ken dat zij in september les moet gaan geven aan dubbele klassen vanwege uitval van leerkrachten tot wel 40%. Zij is aardig op leeftijd en zij is bang dat dat te veel gaat worden voor haar.
(Ook iemand die de gifprik niet genomen heeft. En ik heb diep respect voor haar want ik weet hoeveel druk er op leerkrachten is uitgeoefend om het wel te doen)

Johan P
Johan P
5 maanden geleden

Het is feitelijk nog veel erger. Want iedereen kegt nu de focus op de oversterfte. Die is inderdaad enorm en zorgt al voor veel problemen, des te meer omdat een groot percentage daarvan de bevolking in de werkbare leeftijd (18-65) betreft.
Maar daar bovenop komt dan nog een enorme groep mensen; diegenen die voor korte tijd, langere tijd of permanent arbeidsongeschikt worden/zijn geworden.
Om maar even herl cru te zijn; degenen die overlijden kunnen we betreuren, maar degenen die arbeidsongeschikt worden moeten onderhouden worden, en wel door een groep die snel slinkt omdat het aantal gezonde personen in de werkbare leeftijd snel daalt.

En voor lange tijd ook! Vergrijzing, prikken en nu nog eens een sterk verminderde instroom omdat zo veel kinderen en tieners ook problemen ontwikkelen.